IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.12, 10:38
Zazwyczaj wszyscy narzekają, a tymczasem dziś można polecieć prawie wszędzie, za prawie darmo! Poniżej 1 tys. zł za Maroko, Grecję itp. Dlaczego nikt o tym nie pisze, nie cieszy się, nie podpowiada co i gdzie?
Właśnie kupiłem Maroko HB 5gwiazdek za 1199 zł:)
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Ceny!!!! 16.05.12, 10:57
      Ja pisałem parę razy, takie są ceny w maju, ja widziałem Maroko za 1200, 5 * z ALL, za Iberostara
    • Gość: Aga Re: Ceny!!!! IP: *.fazos.com.pl 16.05.12, 11:05
      ja również z radościa widze te ceny :) i zamierzam skorzystać :))))
    • marzka1204 Re: Ceny!!!! 16.05.12, 12:02
      tia zapewne Twoja niezależna strona, bo nawet bez związku z tematem wszędzie się z nią wciaskasz i skaczesz po forach. Jak dla mnie to SPAM !!!
    • Gość: olek Re: Ceny!!!! IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 15:42
      z Marokiem to mi się kojarzy tylko to:
      www.youtube.com/watch?v=O-4MJTTyVmg :)

oj latamy latamy tanio Ryanairem z Wrocławia
      • voyager747 Re: Ceny!!!! 16.05.12, 18:02
        My latamy z Warszawy
    • Gość: Anq28 Re: Ceny!!!! IP: *.173.6.103.tesatnet.pl 16.05.12, 23:13
      Bo zazwyczaj jest tak, że ludzie widzą i komentują tylko złe rzeczy. Taka jest Polska mentalność. Zero radości z życia, egoizm i czepialstwo.

Jak każesz położyć się na ziemi 100 losowo wybranym osobom, nie mówiąc co jak i dlaczego i nie na jakiejś tam plaży tylko po prostu gdzieś na jakimś skwerze miejskim:
      Niemal wszyscy - będą marudzić, że się ubrudzą, że się kurzy, że piach ich drapie w skórę, że po co to?
      kilka osób - położy się i zacznie przesypywać piasek między palcami, spojrzy w niebo i pomyśli sobie radośnie "ale świat jest niesamowity i dziwny"

To samo przekłada się na wszelkie inne dziedziny życia.
      • Gość: Ania Re: Ceny!!!! IP: 195.116.20.* 17.05.12, 13:54
        Ja widziałam Egipt i Turcję na dziś, jakies dwa dni temu za 800 zł all(tydzień)
        Wczoraj w Itace widziałam Sycylie z Warszawy za 999 zł 8 dni, termin majowy, ale jak komuś pasuje to tylko korzystać:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka