Dodaj do ulubionych

hotel Capitol Beach w Konakli

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 20:06
Jeżeli byliście w hotelu Capitol Beach w Konakli(k/ Alanya) lub w ogóle w tej
miejscowości proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: hotel Capitol Beach w Konakli IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 20.03.02, 21:20
      Byłam w Turcji 2 lata temu w okolicach Alanyi.Odradziłabym każdemu.Jeżeli
      Riviera Turecka to tylko Alanya -okolice plaży Kleopatra.Okolice Alanyi -
      Konakli.Mahmutlar-są po prostu ohydne.Dziury z kilkoma hotelami i szosą
      przelotową.Zero knajpek,sklepów nic.(W katalogu- to się ładnie nazywa strefa
      hotelowa-też się nacięłam).Niestety w katalogach tego nie piszą-ale te okolice
      podmiejskie przypominają gigantyczny plac budowy z dźwigami ,ciężarówkami w
      tle.Plaże są też nieciekawe przy wejściu obślizgłe kamienie.Jeżeli masz
      możliwość-to zmień tę miejscowość na Alanyę przy Kleopatra Beach.
    • Gość: Beata Re: hotel Capitol Beach w Konakli IP: 192.168.7.* 21.03.02, 07:09
      Wszystko co Marta pisz to prawda - jeśli Alanya to hotel w centrum - i plaza
      tylko Kleopatra !!!Konakli - to pustynia - w dodatku z obrzydliwa plażą !!!
      • Gość: Beata Re: hotel Capitol Beach w Konakli IP: 217.8.161.* 21.03.02, 14:34
        Byłam w Turcji pod koniec sierpnia 2001 r. w hotelu Anitas, który jest położony
        2 hotele dalej od hotelu Capitol Beach. Ja byłam zadowolona z okolic i swojego
        hotelu. To zależy na co się nastawiasz.Alanya to naprawdę duże miasto i ja
        osobiście wolałam bardziej spokojniejszą okolicę. Faktem jest, że hotel Anitas,
        jak i Capitol Beach są położone na pustkowiu. Jest tam wprawdzie kilka sklepów
        i jakieś kawiarenki. Jeśli chcieliśmy się rozerwać w miescie lub zrobić zakupy
        dojeżdżaliśmy busikami, których nie brakowało. Jechaliśmy ok. 20 min. Busiki
        kursowały tylko do ok. 1.00, potem zostawały taksówki. Byłam trochę
        rozczarowana plażą. Właściwie nie można było się kąpać - kamieniste dno, duże
        fale, niezbyt ładna plaża w tych okolicach.
        Przy wyborze hotelu zastanawialiśmy się również nad Capitol Beach, dlatego
        zajrzeliśmy do niego.I muszę Ci powiedzieć, że bardziej podobał mi się hotel
        Anitas. Tam jakaś "drętwa" atmosfera, wieczorem nic się nie działo, basen też
        średni, choć na folderze wyglądał inaczej, no i mała budowa tuż za hotelem. Ale
        jest to moja subiektywna ocena.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka