rocky_balboa7 14.06.13, 15:02 Planuję w tym roku kupić wczasy na raty. Czy ktoś wie jakie biuro oferuje kredyt ratalny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonz0 Re: wakacje na raty 14.06.13, 15:11 Praktycznie każde udzieli pytanie tylko czy warto, czy dasz radę to spłacić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: wakacje na raty IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.13, 06:03 Czemu ma nie dać? W Polsce pomału robi się tak, że cała konsumpcja jest oparta na kredycie. Tak jest od lat w Stanach i Europie. Dominują karty kredytowe ale kredyt na karcie czy w gotówce jest drogi - dlatego ratalny jest lepszy. Ja od ubiegłego roku korzystam z rat w Traveliada.pl i jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzka Re: wakacje na raty IP: *.chelmnet.pl 14.06.13, 21:14 Neckermann ma taką ofertę, ale nie brałam więc nie wiem jak to wygląda. www.neckermann.pl/Uslugi/Kredyt-na-wakacje.html Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardgrazynski Re: wakacje na raty 16.06.13, 19:22 Neckerman ma zwykły kredyt gotówkowy z aliora. Na traveliada.pl masz kredyt ratalny z Getin banku. Szczegóły: tutaj. Najpierw wybierasz wycieczkę a potem pytasz czy jest możliwa do kupienia na raty. Jeśli odpowiedź jest pozytywna to kupujesz i jedziesz. Ja kupowałem tak wyjazd na narty. Stosunkowo mało formalności Odpowiedz Link Zgłoś
turystazagraniczny Re: wakacje na raty 18.06.13, 12:42 Zgadza się. Ja kupowałem w Traveliadzie na raty kilka razy. Jeszcze dawniej jak obsługiwał ich GE Money Bank. Zawsze bez problemów. Nie bardzo się da kupić wczasy z bliskim terminem wylotu ale można wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
rocky_balboa7 Re: wakacje na raty 22.06.13, 15:30 Dzięki za informacje. W takim razie załatwiam raty w biurze Traveliada Odpowiedz Link Zgłoś
wmisiek93 Re: wakacje na raty 01.06.18, 12:19 Pożyczki w 15min na Twoje konto kredyt66.pl od 100zł do 20 tyś zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przedstawimy najlepszą ofertę dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
pabloby Re: wakacje na raty 09.05.19, 15:38 Oprócz tych wszystkich firm które były tu polecane, warta rozważenia jest pozyczkalux.pl/ , dość nowy gracz na rynku jednak z ciekawą ofertą kredytową, o niskim oprocentowaniu oraz przede wszystkim stałymi kosztami. Raczej nic prawa nie ma nas zaskoczyć kiedy zdecydujemy się na taki kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś