Gość: wit IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 13:02 Proszę o info, jak dojechać autokarem do Tallina? Czy są jakieś linie? Gdzie mogą kupic bilety? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kmk Re: Tallin- jak dojechać? IP: *.vtt.fi 23.09.02, 08:21 Mam tylko informacje pocieszajaca: jest polaczenie, to nie tyle autokar, co raczej bus (pewnie z powodu ograniczonej liczby zainteresowanych...). O ile wiem kursuje co 2-3 dzien. Niestety nie mam zadnych dalszych informacji, sam z tego nie korzystalem, ale mowiono mi, ze to calkiem przyzwoite i tanie (w porownaniu do samolotu) rozwiazanie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Tallin- jak dojechać? IP: *.reykir.is 24.09.02, 16:13 z Wilna jezdza autobusy Eurolines Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Tallin- jak dojechać? 15.10.02, 14:02 Widziałem kiedyś nieduże busy do Tallina na Dworcu PKS Warszawa - Zachodnia. Wyglądały dość nowocześnie ale więcej nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Tallin- jak dojechać? IP: *.pl 20.10.02, 00:14 Najlepiej pociagiem do Wilna i stamtąd autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tallin- jak dojechać? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.10.02, 14:55 Ja bilety autokarowe kupuję w warszawskim biurze turystyki Wikel, mają duży wybór różnych linii, ale nie wiem, czy jeżdżą do Talinna. Najlepiej, jak wejdziesz na ich stronę www.wikel.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś