Gość: Ania IP: *.crowley.pl 28.06.03, 14:59 Czy ktoś zna strony internetowe, na których mogę znależć info o tanich biletach lotniczych. Dokładnie chodzi mi o przelot lub ewentualnie przejazd z Wiednia do Paryża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Tanie loty IP: *.euv 30.06.03, 21:26 www.ryanair.com www.opodo.de www.hlx.com www.germanwings.com www.travista.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Tanie loty IP: *.org 01.07.03, 10:02 Może być jeszcze www.skyeurope.com, oni operują z Bratysławy. Ruszy też niedługo Silesian Air z Katowic, ale dokąd będzie latał - trzeba sprawdzić na stronacvh www.silesianair.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moblister Re: Tanie loty 09.10.14, 16:12 jest chyba taka strona, która się dokładnie tak nazywa, tanie loty. Ale na stronach konkretnych przewodników też są nie drogie loty, też coś można znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
lula5-0 Re: Tanie loty 11.10.14, 12:57 Ja szukam taniego lotu do Paryża ale z tymi tanimi ofertami jest tak, że bilet za 19 zł a opłaty i inne koszty to kilkaset złotych. Nie udało mi się do tej pory upolować lotu jak niektórym za 20 czy 50 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
lula5-0 Re: Tanie loty 19.10.14, 12:21 Wylot z Krakowa a termin pierwotnie był listopadowy ale już wiem, że się nam nie uda, więc będziemy szukać na początku roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mlarka Re: Tanie loty 06.06.15, 19:50 Podbijam temat, szukam tanich lotów do Mediolanu! Najlepiej na koniec czerwca. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika8 Re: Tanie loty IP: *.jmdi.pl 07.04.16, 13:20 Jesli chodzi o tanie loty to ja tez zdecydowanie obstaję za www.fru.pl/ Warto korzystać bo można zwiedzić niezły kawałek świata za naprawde nieduże pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś