buleczka_77 23.01.02, 18:51 Z jakim biurem do Portugalii? Basen + czysty hotel w przyjemnej nadmorskiej miesjcowości.... ale sie zozmarzyłam ;o) To jest to czego szukam np we wrześniu 2002 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Portugalia IP: 10.128.131.* 23.01.02, 18:56 Neckermann ma duży wybór hoteli na wybrzeżu Algarve.Ja chyba polecę z nimi w wakacje do Praia de Rocha.A może ktoś tam był? To jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIK Re: Portugalia IP: 62.148.83.* 25.03.02, 14:38 Jeżeli wybierasz się do Portugalii to polecam niemieckie biuro OLIMAR. Biuro to specjalizuje się w wyprawach głównie do Portugalii. Z biurem tym byłem w zeszłym roku. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Portugalia 26.03.02, 17:56 Zerknij na ofertę Sigma Travel - mają okolice Algarve (www.sigma-travel.com.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Portugalia IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 27.03.02, 10:44 miriam_73 napisał(a): > Zerknij na ofertę Sigma Travel - mają okolice Algarve (www.sigma-travel.com.pl) Sigma proponuje słabe hotele (położenie i standard) za relatywnie (np. neckermann) wysoką cenę (znajomi byli rok temu z nimi i wrócili niezadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Portugalia 26.03.02, 17:59 O, właśnie sprawdziłam - jest "czysty" pobyt w Alagrve - 16 dni z przelotem lub 12-dniowa wycieczka - 5 dni zwiedzania plus reszta na wypoczyne w A. Sa terminy wrzesniowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIK Re: Portugalia IP: 62.148.83.* 27.03.02, 12:43 Jeszcze raz polecam biuro OLIMAR. Warto! Ja do Portugalii (Algarve)leciałem z tego biura na last minute. Tydzień dla dwóch osób kosztował nas 1500 DM (przelot, apartament w domku szeregowym - 98m2, marmury, kominek, kuchnia, salon, 3 sypialnie, 2 łazienki, basen + samochód Fiat Punto do dyspozycji w tej cenie). Wyżywienie na własny koszt, ale w takich warunkach to żaden problem. To wszystko co opisałem powyżej było tylko dla 2-óch osób!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Portugalia IP: *.softlab.com.pl 27.03.02, 16:16 a jak z wyżywieniem, tzn. czy ceny knajpiane nie "zrekompensowały" zalet mieszkania. Czy przy np. 4 osobach - 2 dorosłych + dwoje dzieci - ten apartament tyle samo kosztował? Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Portugalia IP: *.softlab.com.pl 27.03.02, 16:20 AAAAAAAAAAAAaaaaaa jeszcze zapomniałem, daj jakiś namiar na Olimar: mój mail papr2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user3791 Re: Portugalia IP: *.kki.krakow.pl 04.04.02, 10:02 Czesc a jakies namiary na to biuro Olimar posiadasz? Strona www, adres. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slakoc Re: Portugalia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 08:08 Gość portalu: PIK napisał(a): > Jeszcze raz polecam biuro OLIMAR. Warto! Ja do Portugalii (Algarve)leciałem z > tego biura na last minute. Tydzień dla dwóch osób kosztował nas 1500 DM > (przelot, apartament w domku szeregowym - 98m2, marmury, kominek, kuchnia, > salon, 3 sypialnie, 2 łazienki, basen + samochód Fiat Punto do dyspozycji w tej > > cenie). Wyżywienie na własny koszt, ale w takich warunkach to żaden problem. To > > wszystko co opisałem powyżej było tylko dla 2-óch osób!!! Co trzeba zrobić żeby zamówić tam wyjazd Znam trochę niemiecki ale nie wiem z czym się trzeba polączyć slakoc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Portugalia IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 18:38 Gość portalu: slakoc napisał(a): > Gość portalu: PIK napisał(a): > > > Jeszcze raz polecam biuro OLIMAR. Warto! Ja do Portugalii (Algarve)leciałe > m z > > tego biura na last minute. Tydzień dla dwóch osób kosztował nas 1500 DM > > (przelot, apartament w domku szeregowym - 98m2, marmury, kominek, kuchnia, > > > salon, 3 sypialnie, 2 łazienki, basen + samochód Fiat Punto do dyspozycji > w tej > > > > cenie). Wyżywienie na własny koszt, ale w takich warunkach to żaden proble > m. To > > > > wszystko co opisałem powyżej było tylko dla 2-óch osób!!! > > Co trzeba zrobić żeby zamówić tam wyjazd Znam trochę niemiecki ale nie wiem z > czym się trzeba polączyć slakoc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś