gosiaczek1301 17.08.07, 11:38 jak najtaniej i najszybciej przywiesc auto z anglii. chce kupic auto w anglii i musze go sam przywiesc do polski. Link Zgłoś Obserwuj wątek
gosiaczek1301 Re: przywoz auta z anglii, jak najtaniej ? 17.08.07, 13:59 tyle to ja tez wiem auto jest wyrejestrowane, nie wiem jak taniej czy na lawecie droga morska czy ladowa Link Zgłoś
bojakk Re: przywoz auta z anglii, jak najtaniej ? 17.08.07, 17:21 Rozumiem, ze to jakis zabytek, jesli nie to zadam pytanie, czy nadaje sie do zarejestrowania w Polsce, tzn czy ma kierownice po wlsciwej stronie i odpowiednie oswietlenie. Stawialbym, ze ladowa jest taniej, ale nie mam pojecia ile kosztuje kontenerek. Pzdr Link Zgłoś
gosiaczek1301 Re: przywoz auta z anglii, jak najtaniej ? 18.08.07, 11:15 to normalne auto, z kierownica po naszej stronie,gosc chce sprzedac bo tam nie moze go zarejestrowac,dobra okazja po prostu chce go nawet dostarczyc na swoj koszt,zastanawiam sie czy to nie jakis przekret,nie wiesz cos na temat stronki AutoScout24, czy tam sa wiarygodni ludzie? Link Zgłoś
robert888 wnioskujemy o skasowanie twojego posta jako 18.08.07, 11:26 przykładu szerzącej sie zarazy debilizmu i gamoniowatości doprawionej pazernościa i tępą chciwością z niemałą domieszką cwaniactwa i buractwa. Takie posty jak twoje były juz setki razy, uzyj wyszukiwarki. Do rozwiązania kwestii transportu wogóle nie dojdzie. Nie będzie ci wcale potrzebny. Chyba że będzie to transport twojej głowy do punktu skupu surowców bezuzytecznych he he. Link Zgłoś
barbakana Re: wnioskujemy o skasowanie twojego posta jako 18.08.07, 23:12 nic dodać, nic ująć, prawda w oczy kole, za złotówkę by wesz do warszawy gonili, eh... Link Zgłoś
iberia.pl naiwnych nie sieja... 19.08.07, 15:09 podziwiam Twoja slodka naiwnosc....niby dorosla kobieta a jednak jak dziecko we mgle.... Link Zgłoś
souls_hunter Re: przywoz auta z anglii, jak najtaniej ? 24.08.07, 09:27 > to normalne auto, z kierownica po naszej stronie,gosc chce sprzedac > bo tam nie moze go zarejestrowac, widzialas to auto "live" czy tylko zdjecie zrobione w lustrze? Link Zgłoś
gosiaczek1301 do robert888 18.08.07, 11:50 wiesz co, juz tyle lat urzeduje na roznych forach a jeszcze tak glupiego i beznadziejnego czlowieka nie spotkalam!jak nie masz co robic to idz sie pobawic do piaskownicy i nie wkurzaj kobiety w ciazy bo... Link Zgłoś
barbarossa27 Re: do robert888 19.08.07, 14:27 gosiaczek1301 napisała: > wiesz co, juz tyle lat urzeduje na roznych forach a jeszcze tak > glupiego i beznadziejnego czlowieka nie spotkalam!jak nie masz co > robic to idz sie pobawic do piaskownicy i nie wkurzaj kobiety w > ciazy bo... Może to było dla Ciebie niemiłe co napisał, ale już sie tu przewineło troche osób, ktore zostały oszukane na "tanie" auto z Anglii. Zaliczkę też miałaś wpłacic? Link Zgłoś
gosiaczek1301 Re: do robert888 24.08.07, 00:06 mialam ale nie jestem glupia,zeby placic za cos z gory nie wiadomo komu. poza tym pierwszy raz sie takim czyms spotkalam Link Zgłoś
piotr2569 Autoscout24 24.08.07, 07:17 Tam jest więcej ściemy niż na naszym allegro. P.S. Kiedy wkońcu wbijecie sobie do głowy, że nikt nie sprzeda wam dobrego samochodu za małą kasę - czy to jest takie trudne do zrozumienia??? Ogloszenia w stylu Tuareg za 8000E lub MB W211 za 9000E mozna wsadzić między strony książki ,, BAJARKA OPOWIADA ,, (kiedyś takową posiadałem). Jak chcesz kupić dobre auto - szukaj ogłoszeń, potem nawiąż kontakt ze sprzedającymi, następnie nagraj sobie kilka samochodów, które są godne uwagi, jedź i wybierz najlepszy z nich. Liczenie na kogoś, oraz wpłacanie zaliczek jest oznaką nieologicznego myslenia. Link Zgłoś
robert888 Re: Autoscout24 24.08.07, 09:19 hehe, jeszcze trudniej różnym gosiaczkom czy misiaczkom zrezygnować z wizji, że "włąśnie im jedynym sie uda" wejść w posiadanie rocznej S klasse w cenie sprzedazy ich 4 letniego focusa. Taka ponetna perspektywa, że żal nie spróbować. A potem sie dziwią że normalny człowiek ma ich za gamoni:) Link Zgłoś
gosiaczek1301 Re: Autoscout24 25.08.07, 15:34 nie chcialam kupic rocznego auta i nie jestem glupia i naiwna ani tym bardziej nie zamierzalam nikomu wplacac zadnych pieniedzy! Link Zgłoś
sum_tzw_olimpijczyk Re: Autoscout24 25.08.07, 15:43 To zrozum kobieto, że NIKT za frajer samochodów nie oddaje! Pewnie miałaś zapłacić pewnej firmie, potem sprawdzić wóz i jak wszystko jest ok to ta firma płaci właścicielowi, a jak nie to oddaje kasę? Ile razy to czytałem... Link Zgłoś