czajgo 25.08.10, 13:34 Znowu zwracam się z baardzo serdeczną prośbą - podzielcie się wzorem Katowic z serii najpiękniejsze zakątki Polski ("Kram z robótkami). Pięknie dziękuję za odzew i wzorek. Proszę na cz7b9@interia.pl (nie mam poczty gazetowej) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: Proszę o Katowice 25.08.10, 15:50 Są Katowice z tej serii? To ja też chce! Przecież jestem z Katowic! A co ten konkretny haft przedstawia? Może Spodek Bardzo proszę o wzorek na gazetowa Odpowiedz Link
czajgo Re: Proszę o Katowice 25.08.10, 17:43 w/g opisu z Katowic przedstawiony jest neogotycki budynek szkolny Odpowiedz Link
madlen104 Re: Proszę o Katowice 30.08.10, 16:32 chomikuj.pl/gienlob folder haft krzyzykowy podfolder Najpiękniejsze miejsca w Polsce- znalazłam w tym chomiku, mam nadzieje ze włascicielka nie bedzie miała za złe że podałam namiar na jej chomika Odpowiedz Link
piegucha Re: Proszę o Katowice 30.08.10, 23:13 madlen104, dzięki za namiary Genia juz nam przesłała wzorki A mnie dziwi, ze tak głupio opisali ten haft, bo to przecież liceum mojej mamy I LO w Katowicach im. Adama Mickiewicza! Odpowiedz Link