Dodaj do ulubionych

Program PM

08.10.13, 11:34
Witam,mam pytanie,czy ktoś może wie,jak się zaznacza łączone kolory w programie Pattern Maker.Przerabiam wzór w tym programie i nie mogę rozszyfrować ,jak zaznaczyć dwa kolory pod jednym znakiem.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • orka70 Re: Program PM 19.10.13, 19:04
      Lideczko,otwórz paletę kolorów.W tabeli type. wybierz słowo BLEND (od blendera,mixowania) .Otworzy Ci się tabela z flos1,flos2,wybierasz tam markę muliny np dmc,wpisujesz nr i ilość nitek.Flos 2 tak samo.Połączone zostaną te dwie nitki jednym kolorem do niego dobierz sobie symbol.Jak najedziesz kursorem na kwadrat z kolorem pokażą się 2 nr mulin.W programie jest już kilka mixów.Powodzenia..
      • nina-016 Re: Program PM 20.10.13, 15:11
        witam czy mogę Cię prosić o wysłanie tego programu,jeśli możesz.Z góry dziekuje na email nina-016@ gazeta.pl.Ja mam ten program demo i nie mozna uzyć wszystkich znaków.Pozdrawiam
        • lideczka102 Re: Program PM 20.10.13, 17:46
          Orka bardzo Ci dziękuję za pomoc.
          nina-016,prześlę Ci program,może Ci się uda go zainstalować
    • nina-016 Re: Program PM 21.10.13, 19:41
      niestety nic nie przyszło, proszę o wysłanie na inna pocztę.
      • laba22 Re: Program PM 22.10.13, 13:58
        jeśli można ,to ja też proszę o PM. Może ktoś wie jak można kupić PM.
        • orka70 Re: Program PM 23.10.13, 23:23
          www.hobbyware.com/pm.htm Możliwość kupna jest tutaj.Ja niestety wiem z doświadczenia ,że program nie chodzi na wszystkich oprogramowaniach (windows) .Chodzi na 32 bitach,na nowych systemach 64 bitowych już nie.Może dlatego bo ja mam starszą wersję PM 04,ale nowszej nie spotkałam,a szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka