Dodaj do ulubionych

obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku

12.04.14, 20:14
Witam serdecznie! Postanowiłam zapytać tutaj, bo już kilkakrotnie to forum posłużyło mi ogromna pomocą.
Mój syn kończy w tym roku klase 3cią szkoły podstawowej. Od roku ma niesamowita wychowawczynię, której chciałabym "specjalnie" podziękować. Mój syn jest dzieckiem wymagającym szczególnej pomocy ze strony nauczyciela zarówno w sferze nauki, jak i zachowania (syn jest dzieckiem chorym).
Kobietka wywiązała się z zadania w sposób profesjonalny. Tyle ciepła, serca, ile okazała ogólnie klasie, ale w szczególnosci mojemu dziecku i sposób w jaki to robiła (dyskretny, kulturalny, nie powodujący scen zazdrości u innych dzieci), naprawdę zasługuje na szczególne podziękowanie.
Nie chcę kupować czegos "oklepanego" - kosza z kwiatami, ze słodyczami, zegarka, pióra... Chciałabym dac jej coś "od serca". To młoda, 35 letnia dziewczyna. Bardzo wrażliwa, zwyczajnie, dobry człowiek, który serce oddał tym dzieciom, mojemu w szczególności. Zawdzięczam jej, ze moje dziecko ukończyło nauczanie w tej właśnie szkole.
Jak myślicie, czy żywy storczyk plus wyhaftowany i oprawiony przeze mnie obraz mógłby być dobrym podziękowaniem?? Proszę, doradźcie, co może wyhaftować. Zobaczyłam cos takiego www.google.pl/search?q=haft+w+podzi%C4%99kowaniu&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qHtJU_juGOLe7Abr5IDgAg&ved=0CDEQsAQ&biw=1280&bih=528#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ahE5CMlYhrcd9M%253A%3B9fzf_kzT1jax5M%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F-hUnFf0phfuU%252FTyBnlnsj3OI%252FAAAAAAAAQWE%252FTXc7WP7POBg%252Fs1600%252FDSC_1876.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fmojewolnechwile.blogspot.com%252F2012_01_01_archive.html%3B555%3B370
ale jakoś mi to tak "biednie" i skromnie wygląda...
Co myśicie o takiej formie podziękowania i co byście mi doradziły w kwestii kanwy? Proszę, podpowiedzcie. A.
Obserwuj wątek
    • okruszek444 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 13.04.14, 10:36
      Pomysl z prezentem jest bardzo dobry smile Sama ucze w klasach 1-3 i choc mam sciany poobwieszane swoimi haftami i wiecej ozdob sciennych mie nie trzeba to baaaardzo wielka radosc sprawil prezent w postaci obrazu malowanego przez ojca jednego z uczniow.
      Jedni lubia postacie, inni krajobrazy lub abstrakcje, jeszcze innym przydalby sie obrazek do kuchni- tu nie trafisz, ale z pewnoscia kazdemu pasuja kwiaty bo to cos uniwersalnego albo cos po czym widac ze to podziekowanie- sa takie wzory. Niestety nie wiem co planujesz bo podany link otwiera cala grafike google haftow.
      Co do rodzaju kanwy to juz rzecz upodobania hafciarki- ja haftuje na aidzie 14 bialej lub ecru.
      Prosze, pokaz link raz jeszcze- poprawiony, do konkretnego wzorku ktory chcesz haftowac.
      • okruszek444 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 13.04.14, 10:39
        AAa juz widze! przelecialam jeszcze raz po stronce i zobaczylam bukiet serduszek z napisem dziekuje smile Dowiedz sie jaki jest ulubiony kolor pani i zrob w tym kolorze . Mnie na przyklad pasowaloby gdyby bylo w fiolecie.
        • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 13.04.14, 13:53
          Spróbuję się dowiedzieć. Tak nieskromnie powiem, że podejrzałam zdjęcia na nk z mieszkania tej pani - pokoje dzieci akurat były, ale i przedpokój urządzony w drewnie, w różnych odcieniach brązu - dziecinne pokoje natomiast w bordo (chłopiec) i drewnie oryginalnym (dla dziewczynki). Podpatrzyłam specjalnie pod tym względem smile.
          A jeśli uczysz w klasach 1-3, to będziesz dla mnie ogromna pomocą. wczoraj na forum starsze dziecko, ktoś zaproponował mi także prezent od dziecka - samodzielnie napisaną książeczkę, oprawioną przeze mnie, zawierającą no. rozdziały "o mnie" " o czym marzę"; "opis najciekawszego dnia w szkole" "dlaczego napisałem tę książeczkę" " moje ulubione miejsce w klasie (szkole)" .
          Czy ucieszyłabyś się z takiego "rękodziełka"? Oczywiście haft ode mnie jest poza tym.

No i oglądałam w corricamo wzory kanw z nadrukiem (bo moje umiejętności pozawalają na pracę tylko na kanwie z nadrukiemwink, ale nie mogę znaleźć odpowiedniego obrazka. Może właśnie cos związanego z kwiatami - może jakiś bukiet, maki, polne kwiaty, lub też taki "bukiecik" jak ten przesłany w linku... Kurcze... nie wiem...
          • dr44ms Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 13.04.14, 18:33
            Pomysł z podziękowaniem n-lce godny.
            Nawet jeśli Twoje umiejętności hafciarskie są skromne, to z pewnością poradzisz sobie z motywem, który znalazłam w podanym przez Ciebie linku.
            1.bp.blogspot.com/-NV-aqa2rQaE/UCksl0IzAgI/AAAAAAAADF8/Bpq4dcATmMI/s1600/haft2-2.jpg
            Jest w dobrym guście (no i co z tego, że nie po polsku?smile, łatwy do wykonania, ciekawy pomysł na oprawę.
            Wzór odrysuj na papierze kratkowanym w formacie A3, a haftowanie zajmie Ci niewiele czasu, o wiele mniej niż kanwa z nadrukiem.
            Ja bym się bardzo ucieszyła z takiej formy podziękowania, choć nie jestem nauczycielką.
            Wiele rzeczy jest przydatnych i można je ofiarować w ramach podziękowania, ale ceni się tylko niektóre. Jeśli ta pani jest taka, ja ją opisałaś, to z pewnością będzie wzruszona, jak coś handmade dostanie.
            Osobiście nie polecam kanwy z nadrukiem, wzory są przeważnie w złym guście.
            • marysia191 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 13.04.14, 21:52
              Ja tez kiedyś haftowałam w podziękowaniu obrazek. Dostała go wychowawczyni syna (na koniec gimnazjum):
              strelicjaa.blogspot.com/2012/11/nic-sie-nie-dzieje.html
              Wydaje mi się, że haftowane kwiaty byłyby jak najbardziej na miejscu smile I coś od dziecka też, jak najbardziejsmile
              Myślę, ze Pani będzie wzruszona Waszymi podziękowaniami (ja - też nauczycielka - na pewno byłabym! ).
              • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 13.04.14, 23:36
                No cuuuudne te różyczki. Ja jednak potrzebuję kanwy z nadrukiem. Naprawde nie umiem haftować ze wzoru innego niż naniesiony na kanwę. Nie wiem, czy znajdę gdzieś taki delikatny motyw w stylu tych różyczek. Są cudne.

A dziś mój synek wziął się ostro za książeczkę dla Pani, wniebowzięty, ze może napsiac coś od siebie. Już pierwsza strona mnie zatkała:
                " Tę książeczkę chcę dać mojej kochanej pani Asi, która zawsze broniła mnie przed złymi kolegami (mój dopisek: synek jest dzieckiem z zespołem aspergera i często jest obiektem żartów i złośliwości ze strony "normalnych" kolegów), bardzo mnie kochała i pomagała zawsze, jak czegoś nie umiałem. Od początku była moją najukochańszą i najmądrzejszą nauczycielką."

Kochani, w tym nie ma za grosz podlizywania się, bo moje dziecko nie zna czegoś takiego - zwycajnie, albo czuje się rpzy kimś bezpiecznie albo nie. Jak przeczytałam "bardzo mnie kochała", to.... sama się poryczałam....
                • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 00:05
                  Znalazłąm coś takiego :
                  1. www.coricamo.pl/set,92274,rozany-bukiecik.htm
                  2. www.coricamo.pl/set,92698,roza.htm
                  3. www.coricamo.pl/set,91897,barwne-kwiaty.htm (tylko nie wiem, czy taki bukiecik nie byłby :nietematyczny" po prostu - no i czy dałabym rade wyhaftować do czerwca)
                  4. www.coricamo.pl/set,91622,sloneczniki.htm
                  5. www.coricamo.pl/set,91256,roze.htm
                  6. www.coricamo.pl/set,90297,roze.htm

Można wybrać coś z tego? Błagam doradźcie, bo żeby skonczyc tę pracę, muszę już zacząć:0).
                  PS. Wychowawczyni mojego synka jest absolwentką technikum odzieżowego, tak więc myślę, ze chyba będzie potrafiła docenić wkład pracy w taki haft, bo sama dobrze wie, co to znaczy rękodzieło - wszelkiego typu.
                  • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 08:35
                    www.haftkrzyzykowy.com.pl/article.php?k=2&pk=&item=1749 ??
                    www.haftkrzyzykowy.com.pl/article.php?k=2&pk=2&item=442 ??
                  • szmatka-gratka Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 08:37
                    szklanapulapka2 Z podanych przez Ciebie wzorków,wybrałabym taki
                    www.coricamo.pl/set,92698,roza.htm
                    hafty2.nazwa.pl/files/produkty_png/33105.png
                    • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 09:24
                      Też podoba mi się ten wzór - głównie ze względu na swoja delikatność. Nie wiem tylko, czy nie będzie za "mdły" - tam jest tylko 7 kolorów, w tym w większości róże odcienie zieleni. Muszę podjać już dziś decyzję, zamówić kanwę i przynajmniej mieć czyste sumienie, że już jest wybór. Od wczoraj siedzę w tych różnych wzorach i już mi się mieni wszystko przed oczami...
                      Poza tym nie wiem gdzie jeszcze można byłoby podejrzeć wzory kanw - ja znam tylko corricamo i gobelinek. Patrzyłam też na stronce "haft krzyżykowy" ale tam już zupełnie nic sensownego nie było....
                      • szmatka-gratka Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 10:57
                        needleart.pl/
                        needleart.pl/index.php?cPath=28
                        Kanwa z nadrukiem

www.hobbystudio.pl/www.hobberia.com/

gobelinek.com.pl/

I kilka innych co uciekły mi z pamięci

Mnóstwo znajdziesz również na allegro
                        allegro.pl/listing/listing.php?string=haft+krzyzykowy+kanwa&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y
                        przykładowe
                        allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-22x30-maki-6195-gratis-i4063303749.html
                        allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-20x25-cm-kwiaty-i4063401358.html
                        allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x30-koliber-i-roza-i4066511457.html
                        • szmatka-gratka Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 10:59
                          poprawiam

www.hobbystudio.pl/

www.hobberia.com/

www.gobelinek.com.pl/

Coś ostatnie nie chą się podlinkować wink
                          • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 11:55
                            Haha, teraz to zgłupiałamsmile)). nie myślałam, zę tyle tego jestsmile).
                            Kurcze, podobają mi sie wszystkie - ta ostatnia róża jest piękna, tylko ten ptaszek jakoś nie bardzo mi pasuje.
                            Coś z tych zaproponowanych kanw zamówię - może te maki? Tylko symbolem wdziecznosci jednak jest róża. Jak myślisz, te maki byłyby bardzo "nietematyczne"?
                            • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 12:28
                              A to:
                              1. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-20x25-cm-kwiaty-i4071253813.html
                              2. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-22x30-kwiaty-6197-gratis-i4080815821.html
                              3. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-22x30-roze-6241-gratis-i4081007410.html
                              4. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-30x60-cm-kwiaty-i4110993226.html
                              5. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-30x40-cm-kwiaty-i4106460267.html
                              6. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x40-kwiaty-g-7003-i4121769304.html - ten baaaaaaardzo mi sie podoba, tylko czy pasuje?chodzi mi o "okolicznosci... bo tak sie uparłam na te róże, a widzę, zę takie bukiety też są cudne. Boze, jak ja kocham te hafty - na emeryturze chyba nic innego robić nie będęsmile
                              7. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x40-kwiaty-g-7002-i4121766210.html ten też piękny - w tym samym stylu, co poprzedni
                              8. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x30-kwiaty-f-6014-i4122126600.html
                              9. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x30-kwiaty-f-0454-i4122131829.html

Dobra, nic więcej nie szukam, bo zaczyna sie robić niebezpiecznie. Tydzień przed swiętami, mieszkanie nieposprzątane, dzieci pytają o obiad, a ja siedzę i "chłonę" :0. Wybrałam dla siebie do domu kanwę ze słonecznikami - ale to będzie robota na wakacje. Błagam, powiedzcie, co chciałybyście dostać z tych zaproponowanych 9ciu (a moze wczesniejszych) ostatnich w ramach podziękowania? Mnie jakoś bardzo podobają sie te dwa podłużne motywy, ale nie wiem, czy pasują do okolicznosci.
                              • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 12:48
                                Te pogrubione linki same się nie otwierają - trzeba skopiwac je na pasek na górze i pokazują się bez problemu.
                                • szmatka-gratka Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 13:52

z maków podane te mi się podobają,ale popatrz na rozmiar kanwy,abyś zdążyła swobodnie wykonać pracę.

allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x30-kwiaty-f-6014-i4122126600.html
                                  allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-30x40-cm-kwiaty-i4106460267.html
                                  allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-30x60-cm-kwiaty-i4110993226.html
                                  kwiaty
                                  allegro.pl/listing/listing.php?string=kanwa+kwiaty+haft+krzy%C5%BCykowy&search_scope=category-76714
                                  Wybór spory.... jest wszędzie jednak zastanawiam się,czy muszą to być koniecznie kwiaty?
                                  Może jest coś,czym pani się szczegółnie interesuje,kocha jakieś miasto,miejsce lub wiesz jakie kwiaty lubi wyjątkowo.
                                  Czasem takie informacje wychodzą przypadkiem w trakcie rozmowy.
                                  Zobacz na szegóły jeśli są widoczne na stronie.
                                  • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 14:18
                                    Wiesz, cieżko mi będzie zorientować sie w jakichs szczegółowych gustach tej pani. Jeśli rozmawiamy, to głównie o moim synku, jego zachowaniach, postępach itd. Sprawy stricte zawodowe. Wiem, że jest bardzo, bardzo wrażliwym człowiekiem, że na rękach nosiłaby każdego, komu dzieje się krzywda, jest niezwykle uczulona na każdego, kto potrzebuje pomocy.
                                    Dlatego wydaje mi sie, ze kwiaty byłby czymś takim uniwersalnym - nie znam wrażliwego, dobrego człowieka, który nie lubiłby kwiatów.
                                    A co myslisz o tych, których linki przesłałąm wytłuszczonym drukiem?
                                    • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 14:20
                                      o te mi chodzi:
                                      1. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x40-kwiaty-g-7003-i4121769304.html
                                      2. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x40-kwiaty-g-7002-i4121766210.html
                                      • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 20:38
                                        Poszukiwania zawężone, bo juz nie mam siły. Prosze doradźcie, który z z dwóch:
                                        1. www.coricamo.pl/set,91860,polny-bukiecik.htm
                                        2. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x40-kwiaty-g-7003-i4121769304.html

Co to kanw bez nadruku, na razie sie nie skuszę. To ma byc prezent, wolałabym technikę, którą już znam. Mimo to na pewno spróbuję kiedyś takiego haftu ze wzoru na papierze. Teraz boję sie, zę wydam pieniadze na kanwę, na wzór, na mulinę, namorduję się, stracę mnóstwo czasu, a i tak nic z tego nie wyjdzie.
    • gra.60 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 18:10
      Może jednak zmienisz zdanie co do wykonania pracy na"czystej" aidzie
      Tu są małe wzorki, im naprawdę dasz radę...
      clematis.gallery.ru/watch?a=AWM-bF8k
      clematis.gallery.ru/watch?a=AWM-bSpb
      clematis.gallery.ru/watch?a=AWM-bF8v
      clematis.gallery.ru/watch?a=AWM-bwLj
      clematis.gallery.ru/watch?a=AWM-dJaj
      • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 22:23
        Przenoszę jeszcze raz wątek na sam dół, żeby był widoczny. Proszę, pomóżcie mi wybrać miedzy tymi dwoma obrazami:

1. www.coricamo.pl/set,91860,polny-bukiecik.htm
        2. allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x40-kwiaty-g-7003-i4121769304.html

Co to kanw bez nadruku, na razie sie nie skuszę. To ma byc prezent, wolałabym technikę, którą już znam. Mimo to na pewno spróbuję kiedyś takiego haftu ze wzoru na papierze. Teraz boję sie, zę wydam pieniadze na kanwę, na wzór, na mulinę, namorduję się, stracę mnóstwo czasu, a i tak nic z tego nie wyjdzie.
        • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 22:26
          Kurcze, nie chce się zalinkować. Jeszcze raz. Wzór pierwszy:
          www.coricamo.pl/set,91860,polny-bukiecik.htm
          czy drugi:
          allegro.pl/kanwa-haft-krzyzykowy-24x40-kwiaty-g-7003-i4121769304.html
    • l91 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 22:57
      seans24.pl/pp/l91
      • szklanapulapka2 Re: obrazek w podzękowaniu na zakończ. roku 14.04.14, 23:13
        No i po co to zaśmiecanie wątku??????
        • szklanapulapka2 Zrobiło mi się przykro.... :(( 15.04.14, 08:18
          Kochane moje doradczynie. U mnie wybór padł najpraedopodobniej na polny bukiecik - delikatny, niebrzydki - myślę, ze zdążę wyhaftować bez większych problemów.
          www.coricamo.pl/set,91860,polny-bukiecik.htm
          Dziś zamówię kanwę.

Tytuł mojego wątku, to "zrobiło mi się przykro". Nie chodzi absolutnie o to forum, bo jest ono wspaniałe i już nie raz służyło radą i pomocą.
          Mam koleżankę. Zajmuje się właściwie tym, co my tutaj, tylko może w większym wymiarze - tworzy artystyczną oprawę życia - przeróżne cudeńka na różne okazje.
          Wczoraj z nią rozmawiałam o moim pomyśle i też poprosiłam o pomoc w wyborze obrazka. Jakież było moje zdziwienie, kiedy przeczytałam "ja bym sobie żadnego nie powiesiła na ścianie. Nie lubię takich rzeczy na ścianę. Mam jeden obraz wyhaftowany który wisi na ścianie - czarne na białym - i jest to Jezus Chrystus. Wisi tylko ze względów sentymentalnych, bo dostałam od sąsiadki. Ale od razu powiedziałam jej, żeby nie ważyła się mi wyszywać nic innego na ściany". Matko, ja bym się chyba zapłakała po takiej ripoście. Przecież taki haft kosztuje tyle czasu, energii, pracy i z pewnością efekt jest cudny. Po kilku miesiącach mozolnej pracy, dostać taką ripostę od "obdarowywanego" to po prostu aż w gardle ściska....
          Mam ogromną nadzieję, że wychowawczyni mojego syna okaże się bardziej wrażliwa i może nie otrzymam tak ciętej riposty. Jednak przyznam, ze zaczęłam się bać... sad
          • szklanapulapka2 Re: Zrobiło mi się przykro.... :(( 15.04.14, 09:35
            Zaszalałam smile.
            Już miałam zamówioną kanwę z tym bukiecikiem, ale przejrzałam jeszcze raz wszystkie wzory i wybór ostateczny padł na skromną różyczkę :
            hafty2.nazwa.pl/files/produkty_png/33105.png
            Pokazywałam ją jako jeden z pierwszych pomysłów.
            Wyszło taniej, za to dobrałam komplet mulin DMC droższych, francuskich. Za 4 dni powinnam mieć towar w domu. Wydaje mi się, ze w tym przypadku liczy się przede wszystkim delikatność.
            Proszę, powiedzcie, zę nie dokonałam gorszego wyboru...smile
            • szklanapulapka2 Re: Zrobiło mi się przykro.... :(( 15.04.14, 21:56
              Kobietki kochane, to juz naprawdę ostatni post. Prposzę napiszcie mi, czy ta róża lepsza, czy ten bukiecik? To już i tak sprawa nie do odwołania, ale mimo to chciałabym znac Wasze zdanie - ot tak, na przyszłosć:0.
              No i proszę o radę w kwestii mulin - zamówiłam DMC. czy rzeczywiscie wygląd obrazka wyszytego tymi nićmi jest lepszy niż zwykłą ariadną?. Dla porównania powiem, ze komplet ariadny do różyczki kosztował 19zł., a komplet DMC 45zł. Chciałabym, aby to wyszło naprawdę ładnie, bo będzie wstyd, jak prezent syna wyjdzie ładniej niż upominek ode mniewink. Żartuje oczywiscie.
              Ale mimo wsyztsko - jak to jest z tymi mulinkami?
              • szmatka-gratka Re: Zrobiło mi się przykro.... :(( 15.04.14, 22:52
                Napisałam rano post i poleciał do nieba.
                Mam problemy z komputerem,próbuję od rana napisac.

Dobry wybór,różyczki będą delikatniejsze.
                • szklanapulapka2 Re: Zrobiło mi się przykro.... :(( 16.04.14, 10:49
                  Dziękuję pięknie za "budujaca" odpwoiedźsmile. Cieszę sie, ze sie ze mna zgadzasz, bo już sama nie wiedziaąłm, czy dokonałam dobrego wyboru - w sumie to był najskromniejszy obrazek ze wszystkich prezentowanych w wątku. Jednak urzekał własnie swoja prostotą, minimalizmem w stosunku do tego polnego bukietu i skromnością.
                  A mam jeszcze pytanko - czy możliwe jest gdziekolwiek "obsadzenie" obrazka w wirtualnych ramkach - tak żeby widzieć jaka ramka najlepiej by się prezentowała?
                  • marysia191 Re: Zrobiło mi się przykro.... :(( 16.04.14, 21:47
                    Moim zdaniem róża ładniejsza i jakby bliższa okazji, z jakiej pani dostanie obrazek. Kwiaty polne nie są złe, ale przecież nie dajemy na zakończenie roku szkolnego nauczycielom kwiatów nazrywanych na łące wink To tak mi się skojarzyło wink
                    Ja swoje obrazki oprawiam sama (nie jest to wcale trudne - wymaga tylko cierpliwości i staranności). Idę z wyszytym obrazkiem do sklepu, przykładam do ramki, patrzę czy pasuje i kupuję smile
                    Poza tym, gdyby obdarowanej nie pasowała ramka do wystroju wnętrza, to ją sobie po prostu zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka