Dodaj do ulubionych

szukam odbiorców

11.10.05, 10:30
witam,
szukam odbiorców, moja siostra haftuje i chciała by sprzedawac obrazy tylko
nie wiem gdzie.
pozdrawiam
warmdream
Obserwuj wątek
    • filew Re: szukam odbiorców 11.10.05, 18:25
      To jest problem większości haftujących.Żeby tak raz na jakiś czs coś sprzedać i
      zarobić na nici i oprawę to nasze hobby byłoby tańsze.A tak mamy czystą
      przyjemność.
      • ziutka1980 Re: szukam odbiorców 30.12.05, 09:45
        a może tak spróbować na allegro?
        widziałam tam parę ofert sprzedaży, ale szczerze powiem: zainteresowanych nie
        było wielu...
        niestety, jak filew napisała, haftujemy głownie dla czystej przyjemności i
        satysfakcji.
        • 2222-2e Re: szukam odbiorców 30.12.05, 10:23
          Ja mam to szczęście że mam swoje klientki które zamawiają obrazy i raz na kilka
          miesięcy wyszywam na zamówienie za całkiem niezłą kasę,ponieważ nie kupuję ani
          materiału ani muliny tylko biorę za robotę.Reszta muliny i materiału zostaje
          wtedy u mnie.Niestety takich pasjonatek jest niewiele które chcą płacić,reszta
          by chciała w prezencie.Może spróbujesz dogadać się z jakimś sklepem
          pamiątkarskim lub kwiaciarnią?Tak też udało mi się kilka sprzedać.Ewa
          • magda_dikka Re: szukam odbiorców 30.12.05, 16:08
            ja wyszywam od 2001 roku i mam tylko 2 kotki formatu A5 reszta pooddawana
            bo ktos tam przyszedl i sie mu podobalo to oddalam
            sobie zawsze moge zrobic big_grin
            • dzidaa Re: szukam odbiorców 30.12.05, 16:12
              a jak wyceniacie swoje dzieła, jest jakaś stawka?
              • 2222-2e Re: szukam odbiorców 30.12.05, 16:49
                Zależy od wielkości.Może przypominacie sobie obraz Faraona tutenhamona jakiś
                czas temu wydany w specjalnym numerze Burdy?Za samo wyszycie bez muliny i
                materiału które kupiła klientka wziełam 400 zł.Obrazki mniejsze(trochę większe
                niż a-4)samo wyszycie 250-300 zł a małe 100zl.ale samo wyszycie.Jeśli to stała
                klijentka i dużo zamawia to ceny są do negocjacji.Cena rośnie też jeśli
                wyszywam nie na kanwie ale na płótnie,wtedy średnio 50 zł więcej.Wyszycie
                dużego skomplikowanego obrazu zajmuje mi miesiąc mniejsze od tygodnia do
                dwóch .Ewa
            • doska22 Re: szukam odbiorców 30.12.05, 16:16
              Ja podobnie smile Haftuję głównie na prezenty, a okazji jest naprawdę sporo.
              Począwszy od narodzin, a skończywszy na ślubie, urodzinach, imieninach,
              świętach, no i tak bez okazji w celu poprawy humoru smile W domu, dla siebie mam
              tylko jeden obrazek Kubusia Puchatka 25x30 cm smile

Pozdr. smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka