warmdream 11.10.05, 10:30 witam, szukam odbiorców, moja siostra haftuje i chciała by sprzedawac obrazy tylko nie wiem gdzie. pozdrawiam warmdream Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filew Re: szukam odbiorców 11.10.05, 18:25 To jest problem większości haftujących.Żeby tak raz na jakiś czs coś sprzedać i zarobić na nici i oprawę to nasze hobby byłoby tańsze.A tak mamy czystą przyjemność. Odpowiedz Link
ziutka1980 Re: szukam odbiorców 30.12.05, 09:45 a może tak spróbować na allegro? widziałam tam parę ofert sprzedaży, ale szczerze powiem: zainteresowanych nie było wielu... niestety, jak filew napisała, haftujemy głownie dla czystej przyjemności i satysfakcji. Odpowiedz Link
2222-2e Re: szukam odbiorców 30.12.05, 10:23 Ja mam to szczęście że mam swoje klientki które zamawiają obrazy i raz na kilka miesięcy wyszywam na zamówienie za całkiem niezłą kasę,ponieważ nie kupuję ani materiału ani muliny tylko biorę za robotę.Reszta muliny i materiału zostaje wtedy u mnie.Niestety takich pasjonatek jest niewiele które chcą płacić,reszta by chciała w prezencie.Może spróbujesz dogadać się z jakimś sklepem pamiątkarskim lub kwiaciarnią?Tak też udało mi się kilka sprzedać.Ewa Odpowiedz Link
magda_dikka Re: szukam odbiorców 30.12.05, 16:08 ja wyszywam od 2001 roku i mam tylko 2 kotki formatu A5 reszta pooddawana bo ktos tam przyszedl i sie mu podobalo to oddalam sobie zawsze moge zrobic Odpowiedz Link
dzidaa Re: szukam odbiorców 30.12.05, 16:12 a jak wyceniacie swoje dzieła, jest jakaś stawka? Odpowiedz Link
2222-2e Re: szukam odbiorców 30.12.05, 16:49 Zależy od wielkości.Może przypominacie sobie obraz Faraona tutenhamona jakiś czas temu wydany w specjalnym numerze Burdy?Za samo wyszycie bez muliny i materiału które kupiła klientka wziełam 400 zł.Obrazki mniejsze(trochę większe niż a-4)samo wyszycie 250-300 zł a małe 100zl.ale samo wyszycie.Jeśli to stała klijentka i dużo zamawia to ceny są do negocjacji.Cena rośnie też jeśli wyszywam nie na kanwie ale na płótnie,wtedy średnio 50 zł więcej.Wyszycie dużego skomplikowanego obrazu zajmuje mi miesiąc mniejsze od tygodnia do dwóch .Ewa Odpowiedz Link
doska22 Re: szukam odbiorców 30.12.05, 16:16 Ja podobnie Haftuję głównie na prezenty, a okazji jest naprawdę sporo. Począwszy od narodzin, a skończywszy na ślubie, urodzinach, imieninach, świętach, no i tak bez okazji w celu poprawy humoru W domu, dla siebie mam tylko jeden obrazek Kubusia Puchatka 25x30 cm Pozdr. Odpowiedz Link