Gość: indjanka IP: 213.199.204.* 22.07.03, 23:30 Chciałabym w tensposób wycjechać w przyszłym roku... Może możecie się podzelic ze ną swoimi doświadczeniami? Jak było? Jakie biuro polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babsi Re: Au Pair prosze o wskazówki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 23:11 Gość portalu: indjanka napisał(a): > Chciałabym w tensposób wycjechać w przyszłym roku... > Może możecie się podzelic ze ną swoimi doświadczeniami? > Jak było? Jakie biuro polecacie? hej! a do jakiego kraju chcesz wyruszyc? ja bylam w Niemczech i bylo naprawd esuper, taki wyjazd to naprawde dobry pomysl, bo niegdzie nie nauczysz sie tak dobrze jezyka jak w samym kraju! a co do firmy.. to sprobuj z JDJ . zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indjanka Re: Au Pair prosze o wskazówki IP: 213.199.204.* 23.07.03, 23:22 Chciałabym wyjechac do USA lub do Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
caterinka Re: Au Pair prosze o wskazówki 24.07.03, 12:19 Ja byłam w Anglii, ale jeszcze w czasach "nielegalnych". Kolega znalazł mi rodzinę. Było fantastycznie, bardzo Ci polecam. Wspominam ten okres jako najpiękniejszy w moim życiu. Poznałam ludzi z całego świata (w szkole, kościele). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsultantka Re: Au Pair prosze o wskazówki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 22:57 Gość portalu: indjanka napisał(a): > Chciałabym wyjechac do USA lub do Anglii. witaj! Jesli chcesz wyjechac jako Au pair byc moz emoge ci pomoc - sama kiedys bylam au pair, a teraz sama zajmuje sie programem, jelsi jestes zainteresowana napisz: konsultantka@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś