sylwia0407 19.02.06, 19:06 Kochani zawsze na was można liczyć a więc może i tym razem ktoś mnie poratuje Bardzo proszęi z góry dziękuję Chodzi mi o wzorek do tego:www.wiehler-gobelin.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia0407 Re: Szukam....!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 19:10 coś nie chce się wklejć tak jak potrzeba przepraszam za utrudnienia ale tam trzeba wejść w Produkte później w Alte Meister i mi chodzi o 7 obrazek Pan na drabinie. Odpowiedz Link
sylwia0407 Re: Szukam....!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 19:14 www.myrrhine.net/newyear/spitzweg.html to coś w tym stylu tylko że tu jest obraz ale chyba ten haft powstał na jego podstawie Mam nadzieję że ten link zadziała Odpowiedz Link
atk55 Re: Szukam....!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 21:02 Witaj, po Twoich instrukcjach bez problemu można dotrzeć do wskazanego obrazka. Niestety nigdzie go nie widziałam, będę miała na uwadze przeglądajac strony Pozdrawiam A. Odpowiedz Link
mama_karolki Re: Szukam....!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 21:58 ja też szukam tego wzoru, ale na razie bez owocnie. odwiedziłam już wiele stron w necie i nigdzie go nie ma. Szukam też wzoru obrazu, na którym jest pani wkładająca chleb do pieca. nigdzie nie ma! nigdzie nie ma! nigdzie nie ma! ... Odpowiedz Link