Dodaj do ulubionych

TROLL - definicja

01.06.06, 22:04
Ponieważ rozpoczynamy akcję uświadamiania nowych użytkowników forum, to
polecam niniejszą lekturę :
tuitam.7.forumer.com/viewtopic.php?t=22
Broń mnie Panie Boże przed takimi złośliwymi, ziejącymi jadem ludźmi w moim
otoczeniu.
Jako literaturę zalecam analizę tych wypowiedzi:
tinylink.com/?eoxJx01QIe
Zakończę tradycyjnym hasłem-wezwaniem: Nie karmić Trola!.
Obserwuj wątek
    • nutka_walca zapomnialas... 02.06.06, 06:45
      Zapomnialas ostrzec przed nowymi grupowiczkami ktore po raz 155 prosza o wzorek
      slubny czy na narodziny nie czytjac przedtem archiwum smile
    • miss_taken cd. uświadamiania nowych i starszych forumek ;) 06.06.06, 15:05
      Wielkie dzięki bea975!
      Po analizie podanych przez Ciebie oraz innych znalezionych wypowiedzi doszłam
      do niezwykle intrygujących wniosków, które pewnie nie zaskoczą większości
      stałych czytelniczek forum.
      Na początek polecam arcyciekawe znalezisko - konwersację, która wywiązała się
      pod poniższym postem
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=29044739&a=29177041
      Zresztą cały wątek jest hmmm... frapujący ze względu na występującą trójcę:
      beatrycze_b1, nutka_walca i... wujek_ali (który "przypadkowo" wink założył był
      nika 13 minut wcześniej)

Po tym wątku szczerze powątpiewam w bezinteresowność nutki_walca. Na
      potwierdzenie kolejny ciekawy post z reklamą aukcji pewnej Allegrowiczki, która
      okazała się - "przypadkowo" wink - mieć na imię Beata i być białostoczczanką . Na
      wszelki "przypadek" wink nagłego zniknięcia konta Beaty_extra zrobiłam screeny smile
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=41194024&a=41365002
      Czas na pytanie zasadnicze: Zgadnijcie, kim jest Nutka_Beatrycze? wink

"Przypadkiem" wink wpisy obu klonów na naszym forum ograniczają się do promocji
      pl.rec.robotki-reczne i dokonań "niejakiej Pusi".Przypadkiem wink też reagują
      podobnym, napastliwym stylem na pytania gorzej zorientowanych forumowiczek oraz
      próby stworzenia konkurencji
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20039&w=34364303&a=37716349
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20039&w=35612365&a=35633817
      Kolejnym zbiegiem okoliczności jest posiadanie identycznych zainteresowań,i o
      dziwo nawet identycznie sformułowanych
      glinki.com/?l=xud06j
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12827&w=40072553&a=40162204
      W tym ostatnim wątku pojawia się nasz znajomy wujek_ali, którego żona
      przypadkiem wink okazuje się być przedszkolanką z zawodu - zupełnie jak
      beatrycze_b1
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15333&w=39772052&a=39772052
      A beatrycze_b1 okazuje się świetnie znać Strasbourg, tak jak... Pusia alias
      Beatrycze z pl.rec.robotki-reczne
      glinki.com/?l=nj766a
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10129&w=29091794&v=2&s=0
      Jaki z tego wniosek? Ocenicie sami, ale sądzę, że czas powiedzieć to głośno i
      jasno:

Pusiu, ani smieszno, ani straszno - po prostu wstyd i żenada!
      --------------------------------------------------------------

Ayno - blokowanie loginu na wiele się nie zda, bo kolejne klony wyrosną jak
      grzyby po deszczu, niemniej jednak gratuluję zdecydowanej reakcji!
      • ewagie Re: cd. uświadamiania nowych i starszych forumek 06.06.06, 15:44
        Wow!!!
        Dorzucę jeszcze z moich obserwacji niejakiego koczesia. To chyba jeszcze jeden
        klon nutki.
        smile))))))))))
        • 2222-2e Re: cd. uświadamiania nowych i starszych forumek 06.06.06, 15:56
          Jak to wszystko przeczytałam włos mi się na głowie zjeżył!Jednak miałam
          rację że polecałam wizytę u lekarza specjalisty wink....Ewa
        • ewagie Re: cd. uświadamiania nowych i starszych forumek 06.06.06, 16:11
          Sory. Niejakiego koczesia pomyliłam z kimś innym.
          A że nutka to beatrycze czułam od dawna. Mają taki sam styl złośliwych
          komentarzy.
          Tylko czy "one" to Pusia?
          Nie mogę uwierzyć!
          • miss_taken Re: cd. uświadamiania nowych i starszych forumek 06.06.06, 17:01
            Bardzo mi przykro, ale mam całkowitą pewność, że to ona. Zanim napisałam,
            sprawdziłam to dokładnie, żeby nikogo nie skrzywdzić.
            Też nie mogłam uwierzyć w to, co odkryłam sad
            Zresztą same poczytajcie dokładnie jej posty i porównajcie.
            Klonów jest oczywiście więcej, ale nie chcę ułatwiać roboty trollowi podając
            wszystkie loginy.
            • miss_taken Popatrzcie jeszcze na to: 06.06.06, 17:45
              Zwróćcie uwagę na adres skrzynki mailowej
              glinki.com/?l=jjpf2g
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=23091664&a=23091664

• emago1 Re: cd. uświadamiania nowych i starszych forumek 06.06.06, 16:14
        O matko! nie do wiary!
      • bea975 Re: cd. uświadamiania nowych i starszych forumek 06.06.06, 17:03
        O rany, naprawdę mnie zaszokowałaś :0.
        • beatrycze_b1 Re: cd. uświadamiania nowych i starszych forumek 06.06.06, 18:32
          Poprawka,ja reklamuje co chce i gdzie a ten link akurat nie tylko ja reklamuje
          i to nie reklama ale raczej info ze takie cos istnieje,poczytajcie sobie posty
          na innych grupkach.Na innym forum reklamuje ta grupe ,bo tak mi sie podoba.

A to sie Pusia "ucieszy" jak sie dowie hahaha,ze ją do psychiatry wysylacie za
          tyle albumow z tyloma schematami hahaha,dostala jakis czas temu po d....na
          pl.rec za dzielenie sie schematami z dobrego serca to dowalcie jej jeszcze
          tutaj.....Tylko autorka watku nie wyciagnela na wierzch jeszcze jednego
          najwazniejszego posta sprzed kilku lat,jak sie poznajemy na grupie i skad ja
          klikam,jak sie nazywam(pewne jest ,z e nie Frania ale tez na druga literke
          alfabetu) i kim jestem z zawodu ,gdzie sie spotkalysmy i kto mnie wciagnal w
          robotkowanie,no taki niefortunny czy fortunny (zalezy z ktorej strony patrzec i
          dla kogo) zbieg okolicznosci w pewnych sprawach .....A kim jest wujek dla mnie
          to sie domysl hahaha (podpowiem ,z e nie wujkiem)...Jak sie bawisz w detektywa
          to sprawdzaj wszystkie watki?smile
          • miss_taken Re: cd. uświadamiania nowych i starszych forumek 06.06.06, 18:50
            beatrycze_b1 napisała:
            > (zalezy z ktorej strony patrzec i dla kogo) zbieg okolicznosci w pewnych
            sprawach

Oprócz zbiegu okoliczności jest jeszcze rachunek prawdopodobieństwa, w którym
            jak widać jesteś cieńka, a prawdopodobieństwo, że jesteście dwiema różnymi
            osobami jest bliskie zeru wink

> .....A kim jest wujek dla mnie
            > to sie domysl hahaha (podpowiem ,z e nie wujkiem)...

No jasne, że nie wujkiem - przecież klonem! "hahaha"...

> Jak sie bawisz w detektywa
            > to sprawdzaj wszystkie watki?smile

Spokojna głowa, sprawdziłam wystarczająco dużo, żeby mieć pewność.
            Napisz jeszcze, że korzystacie z Pusią z tego samego kompa i adresu mailowego i
            będziemy mieli jasność. wink

Daj spokój dziewczyno, kończ, wstydu oszczędź!
    • moirai Re: TROLL - lekarstwo ? 06.06.06, 18:54
      a czy ignorowanie Trolla pomaga ? może jak stwierdzi że nikt nie reaguje to się wyniesie z tego forum ? pozdrawiam ania
      • reala1 Re: TROLL - lekarstwo ? 06.06.06, 19:52
        No właśnie, a było tak przyjemnie.
        • alvia Re: TROLL - lekarstwo ? 06.06.06, 21:57
          Ja myślę, że nieuchronnie musimy podjąć decyzję co do przyszłości tego forum.
          Dłuzej bez Admina juz sie nie da.
    • alvia Re: TROLL - definicja 07.06.06, 00:31
      A tak w ogóle - najbardziej rozbawiły mnie zachwyty nad przedszkolem. Która z
      mam wie jakie kursy i szkolenia pokończyły panie przedszkolanki? Albo to, że za
      jakies zajęcia nie maja płacone?
      • nonomnismoriar1 Re: TROLL - definicja 07.06.06, 08:59
        wie jakie kursy i szkolenia pokończyły panie przedszkolanki? Albo to, że za
        > jakies zajęcia nie maja płacone?
        Ta a propos.Masz dziecko?Jakbys musiala placic np za angielski to bys tak nie
        pisala.Jesli nie placisz np za angielski to wiesz ze nauczycielka ma
        uprawnienia?Proste jak drut?A wiekszosc przedszkoli dba teraz o reklame a info
        o kursach,szkoleniach i uprawnieniach jest podawane na zebraniach
        (przynajmniej tak jest u nas),jak rowniez na stronach internetowych w
        dzialach "kadra"
        np:
        przedszkole-nr-39.nemo.pl/nasza_kadra.html
        www.przedszkole1integr.ids.bielsko.pl/p_red.html
        Zreszta sama poszukaj w googlach jak Cie to interesuje
        Pozdrawiam
        • beatab33 Re: TROLL - definicja 07.06.06, 11:26
          Jestem w ciężkim szoku, po tym jak to wszystko przeczytałam. Miss_taken
          podziwiam za bystrość umysłu - Rutkowski przy Tobie wymięka. Nie jestem w
          stanie zrozumieć ludzi którzy sieją ferment i są opryskliwi - czy jest wtedy
          lżej na duszy nutce walca(czy jak tam ją zwał). Nie mam krzty szacunku dla
          takich zgorzkniałych indywiduum - rada OLAĆ... Chyba jestem przewrażliwiona na
          trole, bo w odpowiedzi nonomnismoriar1 też słyszę ironię i umoralnianie znane z
          wypowiedzi nutki i jej klonów. Jeszcze nam daleko do czasów gdzie każda
          placówka pedagogiczna ma swoja stronę inernetową. Pozdrawiam tych wszystkich
          którzy lubią to forum i są uprzejmi - wystarczy wyjśc na ulice lub pójść do
          pracy, aby takich nutek spotkać całą masę. Jestem przekonana, że większość z
          nas spotyka się tutaj głównie dla relaksu, a nie po to by kruszyć kopie, grać
          komuś na nerwach lub go umoralniać.
          • 2222-2e Re: TROLL - definicja 07.06.06, 12:35
            Zgadzam się z beatab33, nie podobają mi się posty nonomnismoriar1 , i wydaje mi
            się że to nowy nick , a więc wszystko możliwe.Ja się wkurzyłam raz,
            przepraszać nie zamierzam, każdemu w końcu nerwy mogą nie wytrzymać....Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka