Dodaj do ulubionych

pomozcie picasa

05.09.07, 00:15
Nie wiem gdzie,ale jestem pewna ze na forum padlo zdanie odnosnie pobierania
na raz wszystkich zdjec w galeri. Pomozcie jak to zrobic. Zalogowalams ie na
google tak jak jest o wymagane i nie uruchomila sie zadna opcja odnosnie
pobrania wszystkich zdjec bez otwierania kazdego z osobna.
Obserwuj wątek
    • dzidaa Re: pomozcie picasa 05.09.07, 07:14
      a tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=20039&w=63275136&a=63353006 tez miałam problem ale teraz prawie
      jestem zadowolona. Musisz zinstalowac program picasa,uruchomic go i
      zalogowac sie i otworzyc jakis link z picasa np.
      picasaweb.google.com.br/zilda.mperli/JetJetsons i po prawej
      stronie obok znaczka picasa mniej więcej na srodku jest "pobierz
      album" i juz.....
      • szczesliwka Re: pomozcie picasa 05.09.07, 08:21
        a żeby zainstalowac picasę musisz mieć konto na gmailu, a w tym celu trzeba Cię
        "zaprosić" (jeśli trzeba, to daj znać, zaproszę Cię)
        • dzidaa Re: pomozcie picasa 05.09.07, 08:59
          a mnie nikt nie zapraszał, konto poprostu założyłam.
          • kasia.2710 Re: pomozcie picasa 05.09.07, 09:21
            i dalej nic sad, zrobilam tak: pobralam program, zainstalowalam, pobral on moje
            zdjecia z komputera. zalogowalam sie na picassa google, bo mam juz konto i dalej
            nie widze opcji do pobrania. a wogole gdzie mam wpisac adres tej strony? w
            wyszukiwarce czy w programie picassa??
            • kasia.2710 Re: pomozcie picasa 05.09.07, 09:23
              mam juz smile))!!!! po prostu szukalam po prawej stronie a to jest po lewej pod
              opisem wlasciciela albumu smile). dzieki.
              • dzidaa Re: pomozcie picasa 05.09.07, 09:53
                he he sama ci kazałam po prawej szukac, jak to po lewej, rany i ja
                mam prawo jazdy smile
                • kasia.2710 Re: pomozcie picasa 05.09.07, 12:22
                  eh no przeciez nic sie nie stalosmile)), w sumie moge przyjac pomylke bo jestem
                  teraz w Anglii a tutaj jezdzi sie po innej stronie smile)), chociaz prawa pozostaje
                  prawa a lewa lewa, ale zalozmy ze telepatycznie wiedzialas ze jestem tutaj i
                  przy okazji strony ci sie pomylilysmile)))
                  • szczesliwka Re: pomozcie picasa 05.09.07, 13:44
                    Najważniejsze, że się udało! smile
        • blewanik Re: pomozcie picasa 05.09.07, 17:12
          Co to jest ten program Picasa? Jestem zielona z tego tematu.
          Czy mozesz mi powiedzieC więcej? Czy można Sciągac z tego programu
          schematy? Proszę o pomoc.

ADRES GAZETOWY LUB BLEWAN@POCZTA.FM
          • agda-a1 Re: pomozcie picasa 05.09.07, 18:02
            Prawdę powiedziawszy ja też chętnie coś bym się o tym dowiedziała.
            Hasło pojawia sie na forum dość często a ja tak naprawde nie do
            końca wiem o co chodzi
            • kasia.2710 Re: pomozcie picasa 05.09.07, 21:46
              Ja jestem poczatkujaca z tym programem, napewno sa bardziej wtajemniczeni. Ale
              mimo tego wypowiem sie. Od samego poczatku jestem zachwycona. Po pobraniu,
              zainstalowaniu i otworzeniu program sam popbaral wszystkie zdjecia z mojego
              komputera dzielac je na daty utworzenia (eh nawet nie widzialam ze mam zdjecia z
              97 rokusmile). Najwazniejszym plusem dla mnie w tym programie jest to ze jak dam
              duze przyblizenie obraz sam sie wyostrza. Moze dla innych to nie robi roznicy,
              ale mi to jest potrzebne poniewaz nie mam drukarki. Marzylo mi sie zeby
              powiekszyc obrazek na tyle zeby mozna bylo zerkac na monitorek i sobie szyc. A
              przy duzym powiekszeniu obraz sie zamazywal sad. Tak samo ogromny plus i
              podziekowania dla tej osoby ktora wspomniala ze jest mozliwosc sciagniecia sobie
              na raz calego albumiku od danej osoby. Jejku co ja sie naotwieralam okienek i
              kazde z osobna zapisz jako... meczarnia. A od dzisiaj mam wiecej obrazkow w
              jeden dzien niz w caly tydzien. Program jak widze ma jeszcze wiele innych
              finkcji potrzebnych do obrobki zdjec. Mam nadzieje ze troche nauki i bede
              wiedziec o co chodzismile. Zauwazylam tez ze coraz wiecej osob kozysta z tych
              albumow picasy w internecie, wiec warto miec ten program. Polecam tym co jeszcze
              nie maja. Moze jakas bardziej obeznana osoba cos jeszzce podpowie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka