martacqs 05.09.07, 19:44 Potrzebuje motyw egipski na obrusik którym chciałabym przykry pralkę. Stoi w wc, a kafelki tam są takie: src="fotoforum.gazeta.pl/photo/8/rh/rb/588i/wmzbKcYOvAtK7PkElX .jpg" alt="272" title="272" /></a> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martacqs Re: motyw Egiptu 05.09.07, 19:46 fotoforum.gazeta.pl/photo/8/rh/rb/588i/wmzbKcYOvAtK7PkElX.jpg Odpowiedz Link
hafciarka10 Re: motyw Egiptu 06.09.07, 09:50 Nie wiem czy chcesz duże, czy małe motywy. Alfabet jest bardzo ciekawy, literki zrobiłabym w kolorystyce pasującej do kafelków. picasaweb.google.com/pierretteferrer/ABCEGIPCIO Jeśli coś dużego, to proszę. Tutaj tez możesz wykorzystać pojedyncze małe elementy: picasaweb.google.com/ramunes.siuvinejimas/Vervaco75474 picasaweb.google.com/ramunes.siuvinejimas/VervacoEgyptian75574 I jeszcze kilka; picasaweb.google.com/SennaTaka Odpowiedz Link
martacqs Re: motyw Egiptu 06.09.07, 11:58 Dziękuję ślicznie za wzorki. Sama jeszcze nie wiem czy to ma byc coś dużego czy raczej tylko jakis malutki motyw. Zastanawiam się tylko co do wykonania, cały taki obrusik z kanwy? Czy może tylko te motywy powszywac na cos innego? Jak to ma się w praktyce? Trzeba krochmalic, żeby było stzywne tak? Może pytania sa naiwne, ale nie jestem zaawansowaną hafciarką Odpowiedz Link
j.martunia Re: motyw Egiptu 06.09.07, 12:18 a może coś takiego? picasaweb.google.com/VilantraManualidades/AbecedariosMarruecosYEgiptoPuntoCruz Odpowiedz Link
anniamk Re: motyw Egiptu 06.09.07, 19:26 przejrzyj picasaweb.google.pl/claudia.marisa7 Odpowiedz Link