Gość: Vic IP: *.itpp.pl 02.03.06, 21:50 Czy na tym Forum jest ktoś z tego bloku (czy też kamienicy)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sułek Re: Krasińskiego 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:25 No, niestety ja mogę powiedzieć już tylko, że 3 lata temu byłem jeszcze właścicielem mieszkania w tym domu. Wspominam z ogromnym sentymentem (pomimo wspominanego już na tym forum smrodu ze studzienek przy Stołecznej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajac Re: Krasińskiego 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 02:54 Ale ta matka boska na podworku powalala mnie kiedy wracalem poznym rankiem na kwartire. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vic Re: Krasińskiego 29 IP: *.itpp.pl 09.03.06, 01:53 Może dzięki tej figurce na podwórku siedzą starsze panie zamiast meneli i dresiarzy? Pod taką rzeźbą jakoś nie wypada pić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sułek Re: Krasińskiego 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 01:53 Pod oknem była moim (i jest, ale pod cudzym)pod 5 mieszkałem. Ochhhhhhhhhhh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizia Re: Krasińskiego 29 IP: *.chello.pl 10.01.07, 00:30 ja jestem ;)przeglądam sobie forum i znalazłam ten wątek (trochę stary co prawda;)), a dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś