Dodaj do ulubionych

Namiary na damy z pieskami

09.03.08, 00:42

picasaweb.google.pl/AgaMinota
dama z pieskami blue
dama z pieskami red
Obserwuj wątek
    • nutilka Myslałam, że już masz ćd.serii 09.03.08, 07:47
      bardzo dobrze, że wstawiłas ale emago pokazała schematy już z 1,5 miesiąca temu, wystarczyło tylko w wyszukiwarkę wrzucić.
      Widziałam juz wyszyta niebieska damę, całkiem fajnie wyszła.
      Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na nasze forum
      www.zloteraczki.fora.pl./
      • gra.60 Re: Do nutilki- Myslałam, że już masz ćd.serii 09.03.08, 12:28
        A ja jestem dopiero na Forum od 26.02.08. i całkiem "zielona"... cierpliwa i uparta, więc jak znajdę cd.serii to dam namiary. Miłego dnia
    • gra.60 mam nowy namiar 09.03.08, 14:54
      W tym albumie: photofile.name/users/livija/115023537/?page=4
      znalazłam damę w czerni z psem:
      photofile.name/users/livija/115023537/115993822/#mainImageLink
      i jej negatyw czyli kobietę w bieli:
      photofile.name/users/livija/115023537/?page=5
      photofile.name/users/livija/115023537/116072956/#mainImageLink

Czy to jest seria do dam w czerwieni i w niebieskim to proszę ocenić na "własną rękę"
    • siwa.90 Re: Namiary na damy z pieskami 13.03.08, 10:02
      Witam Panie. Jestem tu pierwszy raz i... spodobała mi się dama w czerni. Niestety z tych podanych linków schemat jest mało czytelny ( przynajmniej dla mnie) Gorąca prośba o wyszukanie czytelniejszych.Z góry bardzo dziękuję. Chciałabym też dołączyć się do pytania Pani gra.60 czy ta Dama jest z serii z tymi : Red i Blue z pieskami. Czy tą Damę Białą też można potraktować jako "seria", bo w sumie jest ona negatywem Damy Black i w dodatku lustrzanym odbiciem. Serdecznie pozdrawiam.
      • siwa.90 Re: Namiary na damy z pieskami 15.03.08, 14:28
        Wygląda na to,że mam pechowy temat, ponieważ brak odpowiedzi na zadane pytania i brak czytelniejszego schematu. A tak przypadła mi do gustu Black Dama. Czyżbym musiała się obejść smakiem?! Czy są gdzieś Panie, które poratują mnie wzorem do w/w obrazka? Marta.
      • iwona-2007 Re: Namiary na damy z pieskami 15.03.08, 17:34
        Wzór tych dam jest bardzo czytelny (wręcz wielki jak plakat), trzeba
        tylko kliknąć w prostokąt ze strzałkami pod obrazkiem. Powodzenia.
        • siwa.90 Re: Namiary na damy z pieskami 15.03.08, 19:59
          Jak to dobrze wiedzieć gdzie kliknąć. Bóg zapłać P.Iwono za podpowiedź.
          Ściągnęłam i zapisałam sobie te olbrzymie schematy. Teraz mogę brać się do pracy.
          Obejrzałam Pani Galerię. Będę wracać do Pani haftów i cieszyć oczy tak piękną i twórczą pracą.
          Dobry pomysł na oznaczanie kanwy. Pozwolę sobie skorzystać z tej opcji. Jeszcze raz bardzo Pani dziękuję za pomoc.
          • iwona-2007 Re: Namiary na damy z pieskami 16.03.08, 17:42
            Bardzo się cieszę, że pomogłam, polecam się na przyszłość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka