joda2 02.06.08, 11:23 mam obrazek, ktory chciałabym przenieść na kanwę i zastanawiam się, czy przerabiać na wzór (nie umiem), czy moge po prostu przerysować na kanwę np przy pomocy kalki. jak sądzicie, czy to się moze udać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okruszek444 Re: lepiej przerobic na wzor czy skopiowac na tka 02.06.08, 16:28 co do przekalkowania ...nie bardzo sobie to wyobrazam.. moze to dobry pomysl...nie wiem.. a co do przerobienia na wzorek to.. wyslij mi obrazek...zobacze jaki jest i jak sie przerabia na wzor... jedne wychodza lepiej inne gorzej...zobaczymy co z tego wyjdzie ) Odpowiedz Link
joda2 Re: lepiej przerobic na wzor czy skopiowac na tka 02.06.08, 17:41 Okruszku, a podasz mi swój adres mailowy? może się uda Odpowiedz Link
la_fresa Re: lepiej przerobic na wzor czy skopiowac na tka 02.06.08, 16:55 To zależy jaki obrazek.. Jeśli jakiś prosty miś, kwiatek czy coś w tym stylu to przekalkowany pewnie wyjdzie fajnie - tylko oczywiście kolory muliny będziesz tu musiała dobrać sama. Większy obrazek, z różnokolorowym tłem, dużą ilością cieniowań - bardziej skomplikowany w każdym razie - no to raczej przerobic w programie. Haftix jest bardzo prosty, "prowadzi za rękę" - na pewno sobie poradzisz i kolory będą dobrane przez program, z tym że te przerabiane obrazki podobno często wymagają ręcznych poprawek.. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link
gra.60 Re: lepiej przerobic na wzor czy skopiowac na tka 02.06.08, 17:07 Właścicielka blogu: malgosiapiotrowska1.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?7 p.Małgorzata Piotrowska kalkuje wzory. Popatrz sobie. Z pewnością będzie trudno kalkować większe i bardziej "kolorowe" wzory, a jeszcze trudniej pracować tzn. xxxxx Odpowiedz Link
okruszek444 joda 2 i moj mail 02.06.08, 17:58 mozesz wyslac na maila gazetowego czyli okruszek444@gazeta.pl , albo na dorotik1@wp.pl czekam! Odpowiedz Link