rzaba10 Re: Z grubej rury 28.11.06, 23:23 Jestem tak poruszona,ze takie babole wale,ale do rzeczy.Czy ktos z Was moi drodzy wie w jakich przypadkach mozna oddac na przymusowe leczenie osobe dorosla.Sory,ze pytam,ale jakos nie umie znalezc konkretnej odp w internecie a dzwonic o tej porze to chyba nie mam gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Z grubej rury 28.11.06, 23:27 Hm, teraz dokładnie nie jestem zorientowana w przepisach, ale : jesli jej zachowanie zagraża życiu jej lub innych osób - na pewno ! Rzaba, nie wiem czy czegoś nie pokręciłam, ale Ty z Polski piszesz? Aleś mi klina zabiła, chyba nie chodzi o Twijego M? Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Z grubej rury 28.11.06, 23:32 no wlasnie nie z Polski Ludowej naszej kochanej.M jeszcze nie ocipial od mojego gadania,ale kaftanik nabylam droga kupna,lekko uzywany,ale z mysla o sobie bardziej.Kreca mnie taki stroje.Ale jesli zagraza zyciu swojemu wlasnemu i mowi o tym glosno to tez?Ta sprawa od roku sie ciagnie w Polsce wiec macki swoje wyciagam Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Z grubej rury 28.11.06, 23:38 Kochana, poważna rzecz... Naychmiast po pomoc, gdziekolwiek, nawet na telefon zaufania i tam Ci ktoś NA PEWNO powie co robić. W końcu nie zrozumiałam : nie Twój, tylko ktoś z Polski, tak ? (wybacz, ale jeszcze chora jestem i nie łapię szybko...) "Jeśli się chce, by mężczyzna pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Z grubej rury 28.11.06, 23:44 Dzieki to wlasnie chcialam uslyszec,oj Pumka jak ja sie ciesze ze tu jestem,cholera Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Z grubej rury 28.11.06, 23:40 Wlasciwie to ostatnio myslaalm sobie jaki korzysci mialabym z tego,ze ktoregos ranka obudzilabym sie facetem,no nie ze fajne laski ze mna pracuja,ale korzysci.a teraz zastanawialam sie czy mozna tak absolutnie na wesolo oszalec ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Z grubej rury 28.11.06, 23:58 wlasnie rozmawialam z tel zaufania to jakas paranoja .zglosic moze kazdy,ale nie kazdy lekarz chce przyjac a do sadu idzie ktos za kare ze szpitala i czyta z kartki buuale ja sie nie poddam o nie.. Odpowiedz Link Zgłoś