kasieczek 26.08.08, 19:18 Hej! Zwracam się z prośbą o schemat bardziej czytelniejszy. Niż to co mam. Haft dotyczy śpiącego dziecka na rękach w sepii. Dołączam link.Proszę pomóżcie. picasaweb.google.com/sigga7/PiCeDziecko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gra.60 Re: Pomocy!Pomóżcie! Chodzi o schemat! 26.08.08, 19:28 Niczego nie szukaj, skorzystaj ze wzoru, który masz. Kliknij tylko na lupkę po prawej stronie u góry schematu i otworzy Ci się wyraźny, duży obraz. Odpowiedz Link
kasieczek Pomocy!Pomóżcie! Chodzi o schemat! 26.08.08, 20:46 Dziękuję za radę. A mam pytanko o nici zamienniki z dmc na ariadnę w tym wzorze. Może ktoś wie? Odpowiedz Link
justynahaft Re: Pomocy!Pomóżcie! Chodzi o schemat! 26.08.08, 20:50 Tu jest strona z przelicznikami kolorów mulin www.abakan.pl/index.php?Page=flossconverter pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link
kasieczek Re: Pomocy!Pomóżcie! Chodzi o schemat! 26.08.08, 21:47 dzieki za podpowiedzi i przeliczniki Drogie dziewczyny.Pozdr. Kasia Odpowiedz Link
ewabill Re: Pomocy!Pomóżcie! Chodzi o schemat! 27.08.08, 00:28 Schemat,który masz jest bardzo dobry,sama z niego korzystałam,jak wydrukujesz to zobaczysz,że jest ok.Miłego xxxxx.Cudowny obrazek!Ewa Odpowiedz Link