Dodaj do ulubionych

shalee.narod.ru- POMOCY

29.09.08, 16:16
Witam. Mam ogromną prośbę. Bardzo chciałabym ściągnąć schematy z tej
strony ale nie wiem jak. Jak klikam na link poniżej zdjęcia to
pojawia mi się jakiś bląd
Obserwuj wątek
    • gra.60 Re: shalee.narod.ru- POMOCY 29.09.08, 16:25
      Możesz wkleić link do stronki, o której piszesz,
      bo sama nazwa nic mi nie mówi, niestety.
    • wanbor5 Re: shalee.narod.ru- POMOCY 29.09.08, 16:32
      link tej strony to poniżej musisz mieć hasło:hq9UMAjZ2C
      shalee.narod.ru/
      • sofia.mare Re: shalee.narod.ru- POMOCY 29.09.08, 18:10
        jest jeden problem nie wiem gdzie wpisać hasło, nie pojawia mi się
        żadne okienko
        • xgalaktyka Re: shalee.narod.ru- POMOCY 29.09.08, 18:19
          Musisz kliknąć w numer pod obrazkiem ( nie w sam obrazek), wtedy otworzy się okienko do wpisania hasłasmile
          • sofia.mare Re: shalee.narod.ru- POMOCY 29.09.08, 19:23
            klikam w numer pod obrazkiem i nic się nie pojawia, otwiera się
            okno, zaczyna się ładować i pojawia się że hasło jest nieprawidłowe,
            tylko że nie mem gdzie go wpisać
            • wanbor5 Re: shalee.narod.ru- POMOCY 29.09.08, 20:33
              nie wiem czemu masz kłopoty hasło jest prawidłowe i działa teraz sprawdzałam. po
              wejściu na stronę otwiera się główna i klikasz na producenta ja to zrobiłam na
              Anchor,wybrałam pierwszy wzór Indian Lady klikam na nazwę i wyskakuje mi
              komunikat o hasło wklejam hq9UMAjZ2C a potem oky i jeszcze raz oky i pojawia się
              wzór.powodzenia jeśli będziesz miała kłopoty dalej to się odezwij.
      • adamala Re: shalee.narod.ru- POMOCY 29.09.08, 20:40
        To chyba NIE JEST W PORZĄDKU,że na forum publicznym ujawnia sie
        hasło.Shalee nie robi żadnych problemów jak sie do Niej napisze/tak
        przynajmniej było kilka lat temu/ z prośbą o hasło.Przecież to hasło
        po coś jest.Gdyby album miał być publiczny,to nie byłoby hasła.Nie
        zdziwię się wcale,jeśli nikt już żadnych haseł Polkom nie będzie
        podawał.Nie wiem,czy Wy już jesteście takie głupie,czy taki macie
        tupet.Jestem tym zbulwersowana.Odnosi sie to właściwie do wanbor5.
        • rootha Re: shalee.narod.ru- POMOCY 29.09.08, 21:41
          Bez przesady koleżanko, najczęściej jestem tu obserwatorem i rzadko się udzielam
          , ale to hasło było podawane pod kilkoma innymi tematami,więc nierozumiem co tak
          nagle wyskoczyłaś.
          Swoją drogą zaobserwowałam korzystając z polskich stron typu chomik czy
          fotosik,że większość osób po dodaniu do znajomych automatycznie podsyła Ci hasło
          do zbiorów. Moim skromnym zdaniem jest to tylko taka prowizoryczna zasłona dymna
          ,aby admninistrator nie wykasował Ci publicznego albumu za łamanie praw
          autorskich lub żeby jakieś wydawnictwo z tej samej przyczyny do Ciebie się nie
          doczepiło.
          Kilkakrotnie zdarzyło mi się korzystać z pomocy wanbor5 i pewnie nietylko mi,
          niebronię jej, ale jeśli chciałaś jej zwrócić uwagę to też mogłaś wykazać więcej
          taktu i napisać do niej prywatnie na gazetowy a nie opluwać ją na publicznym forum.
          Wanbor5 jest osobą aktywnie tutaj działającą i często można liczyć na jej pomoc
          i niejedna z nas korzystała z jej zasobów krzyżykowych, jest tylko człowiekiem i
          jak każda z nas ma prawo popełniać błędy.
          Dzięki takim osobom jak ona to forum istnieje a jeśli zaczniemy się wzajemnie
          obrażać to zbyt długo to forum niepożyje, przestaniemy sobie pomagać i liczyć na
          wzajemną pomoc a chyba nie o to chodzi?

P.S.
          Widzisz drzazgę w oku siostry swojej-hafciarki a nie zauważasz belki we własnym
          oku .
        • wanbor5 do adamala 29.09.08, 22:22
          to hasło było tutaj na forum podawane i ja tylko powtórzyłam i nie popełniłam
          żadnego błędu,nie będę podawała kto, bo to forum służy naszemu hobby a nie
          obrażaniu nas publicznie cytuję:
          "Nie wiem,czy Wy już jesteście takie głupie,czy taki macie
          tupet.Jestem tym zbulwersowana.Odnosi sie to właściwie do wanbor5"
          Także koleżanko przemyśl to dobrze zanim kogoś masz zamiar obrażać publicznie.wanda
          • adamala Re: do adamala 29.09.08, 22:42
            Ależ jesteście niekonsekwentne w tym co piszecie.Błąd to błąd.Wg
            mnie to głupota i nie ma tłumaczenia,że ktoś to już wcześniej
            zrobił,albo,ze ktoś jest zasłużony dla tego forum.Wiele bardziej
            zasłużonych odeszło stąd,właśnie przez....../nie będę się
            rozwodziła/.Podsyłanie swoich haseł na pw jest czymś innym niż jego
            upublicznianie cudzych bez zgody właściciela.Tak jak na publicznym
            forum podano hasło,tak ja na publicznym forum piszę,przyznam
            dosadnie co o tym myślę.I tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
            • xgalaktyka Re: do adamala 30.09.08, 00:22
              Skoro jesteś miła koleżanko na tym forum...to znaczy ,że w większym lub
              mniejszym stopniu również korzystasz np. ze schematów w podawanych linkach.
              Trochę więc dziwią te oskarżenia...
              • rootha do wszystkich 30.09.08, 08:51
                Moje drogie, niema co psuć sobie humoru adamalą, przykre jest że pisze tu posty
                i mąci nasz spokój,ale mówi się trudno w końcu to forum publiczne.
                Polemika z nią niema sensu ponieważ jest tak ślepo zapatrzona w swoje racje,że
                nie dopuszcza do siebie myśli,iż prawda może wyglądać inaczej niż ona sama by
                tego chciała. Musi jej się naprawdę ciężko żyć z faktem ,że jej przerośnięte ego
                przesłania jej możliwość trzeźwego spojrzenia na fakty.Żyjemy jednak w ustroju
                demokratycznym i trzeba to uszanować, ma prawo do własnego zdania jak każdy na
                tym forum.
                Nie widzę jednak podstaw do publicznego upokarzania i obrażania innych osób
                tutaj, to nie jest miejsce do leczenia własnych kompleksów i demonstrowania
                braku kultury tylko do konwersacji o hafcie krzyżykowym.
                • sofia.mare Re: do wszystkich 30.09.08, 09:40
                  Chciałabym bardzo podziękować za pomoc wanbor5 jak i również innym
                  forumowiczkom. Jest mi przykro, że z mojego powodu wanbor5 została
                  skrytykowana. Pozdrawiam i dziękuje jeszcze raz
        • iskra01pl Re: shalee.narod.ru- POMOCY 30.09.08, 14:44
          Osoba inteligentna i dobrze wychowana z całą pewnością nie napisałaby na forum "Nie wiem,czy Wy już jesteście takie głupie,czy taki macie tupet." Niby więc nie ma się czym przejmować... Ale to kolejna przesłanka do zamknięcia forum dla szerszej publicznośći. To przykre... Nie można było tego inaczej napisać?
          • asti.76 Re: shalee.narod.ru- POMOCY 30.09.08, 19:40
            A ja bardzo dziękuję Wandzie i reszcie Miłych Dziewcząt za
            udostępnienie akurat tej strony jak i wielu wielu innych ciekawych
            schematów. Bez Was nie miałambym możliwości rozwijać swojego hobby -
            a krzyżyki są prawie całym moim życiem (oprócz synka rzecz jasna -
            on jest na 1 miejscu smile.
            Każdy ma prawo wyrażać własne zdanie, ale w jaki spsoób to wyraża to
            już tylko świadczy o kulturze osobistej tej osoby (w tym przypadku o
            jej braku). Na Waszym miejscu nie przejmowałabym się bełkotem smile
            Pozdrawiam Serdecznie wszystkie pozytywnie zaręcone czy może
            zakrzyżykowane Koleżanki smile I dziękuję Wam za uczynność i
            serdeczność smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka