Gość: ioioio IP: *.udn.pl 29.08.04, 22:52 A rzeźby będą jeszcze kiedyś pokazywać? W Orońsku idzie nowe ale w złą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 30.08.04, 19:08 Beda rzezby! juz 11 wrzesnia! A Wczoraj bylo naprawde bardzo przyjemnie w Orońsku! Oby takich imprez było wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agugu Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 30.08.04, 23:00 Córka dyrektora grała na skrzypcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urke Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 05.09.04, 12:05 Córka lepiła z gliny barana ale jej nie wyszło i zrobiła awanturę. A czy to prawda,że jedyny kompetentny dyr. Knorowski dostał wymówienie od nowego dyrltora informatyka lub jego żony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolina Re: Zabawa w Orońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:52 Według mnie strona jest dobra, a koncert zespołu Muzyka Ziemi był boski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźbiarz Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 09.09.04, 12:58 To jest Centrum Rzeźby Polskiej i ktoś powinien dyrektorowi podpowiedzieć,że tu najważniejsze są sztuki plastyczne z rzeźbą na czele, a nie strony internetowe, amatorskie koncerty, grabienie trawników, pieczenie kiełbasy, zdjęcia ślubne, festyny i odpusty, oraz lansowanie własnej żony i córki. Pan tu jesteś przypadkowo tylko dyrektorem a nie włascicielem dóbr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 23.12.04, 22:30 Koniec żałosny niekompetentnego dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Zabawa w Orońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:49 Zgadzam się: konecrt "Muzyki Ziemi" był ekscytujący i doskonale wpisał sie w scenerię orońskiego Centrum. Niestety też zauwazyłem,że córka nowego "PANA" Orońska okupowała ceramika nie pozwalając się pobawić innym dzieciom i to wstyd!!! Czy nie można pochamować pokazania: kto tu rządzi? i nie robić prywaty z ogólnodostęnego festynu? Pozdrawiam i skłaniam do głębokich przemysleń :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BywalecII Re: Zabawa w Orońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:55 Z zainteresowaniem śledzę rozwój dyskusji, dodam również swój głos: nie chce mi się wierzyć, że nowym dyrektorem mógł zostać ten elegant z lumpexu, papuzia koszulka była w dechę i może lepiej byłoby z tym wyczuciem smaku i koloru robić karierę w modzie a nie w zarządzaniu kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: Zabawa w Orońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:46 Hej:-))Czytam, czytam...te wszystkie wypowiedzi. Może mi ktoś podpowie, o co chodzi?Impreza była kiepska?czy coś tam nie tak w tym Centrum?Może warto pojechać i zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 25.12.04, 23:50 Łoj bedzie bal... Odpowiedz Link Zgłoś