Dodaj do ulubionych

Zabawa w Orońsku

IP: *.udn.pl 29.08.04, 22:52
A rzeźby będą jeszcze kiedyś pokazywać? W Orońsku idzie nowe ale w złą stronę.
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 30.08.04, 19:08
      Beda rzezby! juz 11 wrzesnia! A Wczoraj bylo naprawde bardzo przyjemnie w
      Orońsku! Oby takich imprez było wiecej!!!
      • Gość: agugu Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 30.08.04, 23:00
        Córka dyrektora grała na skrzypcach?
        • Gość: urke Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 05.09.04, 12:05
          Córka lepiła z gliny barana ale jej nie wyszło i zrobiła awanturę. A czy to
          prawda,że jedyny kompetentny dyr. Knorowski dostał wymówienie od nowego
          dyrltora informatyka lub jego żony?
    • Gość: Rolina Re: Zabawa w Orońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:52
      Według mnie strona jest dobra, a koncert zespołu Muzyka Ziemi był boski
      • Gość: rzeźbiarz Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 09.09.04, 12:58
        To jest Centrum Rzeźby Polskiej i ktoś powinien dyrektorowi podpowiedzieć,że tu
        najważniejsze są sztuki plastyczne z rzeźbą na czele, a nie strony internetowe,
        amatorskie koncerty, grabienie trawników, pieczenie kiełbasy, zdjęcia ślubne,
        festyny i odpusty, oraz lansowanie własnej żony i córki. Pan tu jesteś
        przypadkowo tylko dyrektorem a nie włascicielem dóbr.
        • Gość: kicha Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 23.12.04, 22:30
          Koniec żałosny niekompetentnego dyrektora.
    • Gość: Bywalec Re: Zabawa w Orońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:49
      Zgadzam się: konecrt "Muzyki Ziemi" był ekscytujący i doskonale wpisał sie w
      scenerię orońskiego Centrum. Niestety też zauwazyłem,że córka nowego "PANA"
      Orońska okupowała ceramika nie pozwalając się pobawić innym dzieciom i to
      wstyd!!! Czy nie można pochamować pokazania: kto tu rządzi? i nie robić prywaty
      z ogólnodostęnego festynu? Pozdrawiam i skłaniam do głębokich przemysleń :-)))
    • Gość: BywalecII Re: Zabawa w Orońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:55
      Z zainteresowaniem śledzę rozwój dyskusji, dodam również swój głos: nie chce mi
      się wierzyć, że nowym dyrektorem mógł zostać ten elegant z lumpexu, papuzia
      koszulka była w dechę i może lepiej byłoby z tym wyczuciem smaku i koloru robić
      karierę w modzie a nie w zarządzaniu kulturą.
    • Gość: niezorientowany Re: Zabawa w Orońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:46
      Hej:-))Czytam, czytam...te wszystkie wypowiedzi. Może mi ktoś podpowie, o co
      chodzi?Impreza była kiepska?czy coś tam nie tak w tym Centrum?Może warto
      pojechać i zobaczyć?
    • Gość: renata Re: Zabawa w Orońsku IP: *.udn.pl 25.12.04, 23:50
      Łoj bedzie bal...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka