gra.60 16.04.09, 00:05 Przed Świętami nie zdążyłam pokazać kogutka. Niniejszym to czynię. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/75d9a0b307b1a763.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toffi2007 Re: kogucik - prezentacja 16.04.09, 07:54 Cudny kogutek ! Nic dodac ,nic ujac ;o) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
czajgo Re: kogucik - prezentacja 16.04.09, 16:53 Uroczy i baaardzo zalotny Gratuluję ! Odpowiedz Link
klara154 Re: kogucik - prezentacja 16.04.09, 08:10 Boję się kogutów, ale ten mi się podoba! Bardzo fajna praca. Odpowiedz Link
jach-aga Re: kogucik - prezentacja 16.04.09, 09:43 SUPERRR! Bardzo mi się podoba. Teraz musisz mu wyszyć kolegę. Odpowiedz Link
gra.60 Re: kogucik - prezentacja 16.04.09, 12:00 Dziękuję za b.miłe słowa pod adresem "mojego" kogutka Mam, mam i owszem w planach wyszycie mu do pary... ale koleżankę - kureczkę (hihihi) jach-aga napisała: > SUPERRR! Bardzo mi się podoba. Teraz musisz mu wyszyć kolegę. Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: kogucik - prezentacja 16.04.09, 15:12 wspaniały kogut i zadziorny, widać potrzebna mu kokoszka... Świetnie udała się praca,brawo! fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link
ewelinka_32 Re: kogucik - prezentacja 16.04.09, 21:25 Niezly z niego kurczak Bardzo ladnie Ci wyszedl -- Haft krzyżykowy Odpowiedz Link
maxi37 Re: kogucik - prezentacja 17.04.09, 21:45 Grażka ale śLiczny twój kogucik ,nie wspomnĘ jak starannie wykonany,wielkie brawa ,masz zdolne łapcie i oczka dobre.No teraz koniecznie musisz mu pannę doiksować:0. Grażka na jakiej kanwie robiłaś i jakimi niteczkami?pozdrawiam. Odpowiedz Link
gra.60 Re: kogucik - prezentacja 18.04.09, 00:51 Razem z kogucikiem dziękujemy za komplementy, a on na swoją Wybrankę ... jak kocha to poczeka, hihihi Ukończę najpierw JP II na czarnej kanwie. Mój kogucik wyszyty: Aida 14'DMC, kolor surowego płótna lnianego wzięty "na oko" (przy ul.Śniadeckich w W-wie) Mulina DMC - dwie niteczki Wyszyty haft - 20x14 cm P.S. Łapcie - może i zdolne, z oczkami już trochę gorzej... Odpowiedz Link
maxi37 Re: kogucik - prezentacja 18.04.09, 12:40 Dziękuję za odpowiedź Grażka.A oczka to masz i tak dobre i to jak na płótnie lniannym haftować to się dało liczyć prawda?,tym bardziej podziwiam twoją prackę ,ja przy 14 ale kanwie nie płótnie jak robię to dwa razy dłużej tak mi oczka fiksują.Ale co tam dłużej się robi ale za to satysfakcja większa jest no nie? A co do ulubienicy kogutka to masz na myśli z tej seri panią kurkę? Bo wiem że jest właśnie taka też jest ,mam ją nawet w swoim zbiorku. Odpowiedz Link
gra.60 Re: kogucik - prezentacja 18.04.09, 14:42 Kochana maxi37 -nie zrozumiałaś mnie do końca, Ja nie na płótnie haftowałam, tylko na aidzie 14 Płótno lniane wymieniłam jako przykład koloru mojej aidy. (bo niestety nie wiem jaka nazwa tej kanwy) cytat ze mnie z poprzedniego mojego postu: ...Aida 14'DMC, kolor surowego płótna lnianego... A kurka -w rzeczy samej jest z tej serii www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/248cb6626d6bf903.html Schematy do tego ptactwa mam już od roku czyli odkąd jestem na Forum. Ten kogucik piał i piał swoje kukuryku, że w końcu musiałam się za niego wziąć. Odpowiedz Link