maria-1111 03.11.08, 09:11 Witam, Poszukuje niani do 4miesiecznej dziewczynki od przyszlego tygodnia na trzy,cztery godziny dziennie. Mieszkamy w centrum Krakowa. Osoby zainteresowane prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wordless1 Re: Opiekunka do dziewczynki 03.11.08, 09:43 Witam! Wysłałam do Pani maila na adres gazetowy. Pozdrawiam, Anna. Odpowiedz Link Zgłoś
dana-pl Re: Opiekunka do dziewczynki 03.11.08, 10:27 Witam serdecznie-jestem zainteresowana opieką nad pani córeczką jestem odpowiedzialną sympatyczną i bez nałogów osobą po piędziesiątce mam wieloletnie doświadczenie w opiece nad dziećmi jeeśli jest pani zainteresowana moją osobą proszę o kontakt pod numer tel.667501392 Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_wazydrag Re: Opiekunka do dziewczynki 05.11.08, 10:12 Witam! Jestem studentką pierwszego roku pedagogiki specjalnej na Uniwersytecie Pedagogicznym w Krakowie. Jestem w pełni dyspozycyjna w związku z tym, że mam do zaliczenia tylko jeden przedmiot. Jeśli chodzi o moje doświadczenie w opiece nad dziećmi, jestem córką niani, więc całe życie miałam obok siebie jakiegoś szkraba, nie ukrywam, że mnie lubiły :) W te wakacje natomiast opiekowałam się już w Krakowie 4-letnim chłopcem autystycznym i jego 2-letnim braciszkiem, referencje od mamy na Pani życzenie. Mieszkam na os. Podwawelskim. Jeśli spodobała się Pani moja osoba, proszę o kontakt pod nr: 662209249 Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
joanna23.com Re: Opiekunka do dziewczynki 05.11.08, 10:52 Witam ponownie.W zeszłym tygodniu spotkałam się z państwem na wstępną rozmowę umówiliśmy się że oddzwonią państwo do mnie po świętach na poczatku tygodnia.Prosiłam o to gdyz mialam inne ważne propozycje(niestety juz nieaktualne gdyz czekałam na telefon od państwa)Wiem że to nie było jeszcze nic pewnego ale tak sie nie robi. Pozdrawiam Joanna Nuckowska Odpowiedz Link Zgłoś
maria-1111 Re: Opiekunka do dziewczynki 05.11.08, 13:26 Przepraszam za brak odpowiedzi. Umowilismy sie ze jesli bedziemy sie widziec z mama i ustalimy w jakie dni moze przychodzic to damy znac. Niestety nie udalo nam sie z nia porozmawiac stad brak odpowiedzi. Jescze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
europacare24 Re: Opiekunka do dziewczynki 06.11.08, 10:06 Szanowni Państwo, firma EUROPAcare24 Centrum Opieki wychodzi naprzeciw Państwa potrzebom. Świadczy usługi opiekuńcze zgodnie z zapotrzebowaniem klienta. Oferujemy opiekę całodobową, doraźnie oraz na godziny. Nianie, z którymi nawiązujemy współpracę, to osoby ciepłe, godne zaufania, z doświadczeniem. Wszystkie przeszły pomyślnie kilkuetapowy proces rekrutacji. Posiadamy bardzo bogatą bazę danych. ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!!!! EUROPAcare24 www.europacare24.pl kr@europacare24.pl 012 431 01 88 Odpowiedz Link Zgłoś