Dodaj do ulubionych

Akcja Ekoszkoła

09.10.10, 21:25
Firma Knauf Insulation zorganizowała akcję Ekoszkoła, której celem jest remont Szkoły Podstawowej w Chechle.

Wraz z akcją Ekoszkoła zorganizowany został KONKURS, w którym wygrać można następujące nagrody:
Główna nagroda to wycieczka dla dwóch osób do Finlandii.
Nagrody II rzędu to lot szybowcem, parasailing dla dwóch osób, nurkowanie dla dwóch osób.
Nagrody III rzędu to 100x kubki termiczne i 5x termofory

Warunkiem przeprowadzenia remontu Szkoły Podstawowej w Chechle jest udział 20 000 osób w konkursie, nie traćmy więc czasu i rejestrujmy się!

Osoby chcące brać aktywny udział w konkursie mogą uzyskać punkty za:
- rozwiązywanie quizów
- zbieranie punktów ze swojej osi punktów
- dołączenie do profilu akcji Ekoszkoła na Facebooku
- promowanie swojego profilu konkursowego na Facebooku
- oddanie głosu na ich profil konkursowy

www.akcjaekoszkola.pl/
Obserwuj wątek
    • dorota.k2 Re: Akcja Ekoszkoła 19.10.10, 10:40
      juz się zarejestrowałam, postaram się też namówić znajomych, bo moim zdaniem warto powalczyć o tę szkołę :) dzieciaki na pewną bedą zachwycone :)

akcjaekoszkola.pl/#/profil/yaska
      • totar Re: Akcja Ekoszkoła 27.10.10, 18:09
        Na pewno warto zmobilizować się i dać dzieciom szanse na naukę w lepszych warunkach. Ale myślę, że zawsze warto skorzystać z okazji. Nagrody mimo wszystko czekają:) Myślę, że nawet taki kubek termiczny może być ciekawą nagrodą za wsparcie tej akcji. Szczególnie, że punkty można zdobyć bardzo łatwo! Codziennie można wysłać 5 zaproszeń do naszych znajomych, a każde wysłane zaproszenie to 15 punktów. 75 punktów w ciągu jednego dnia za samo zaproszenie znajomych? Jak dla mnie świetna sprawa:) Szczególnie, że 20 punktów zyskamy jeśli znajomy zaproszenie przyjmie i zarejestruje się na stronie.
        • dorota.k2 Re: Akcja Ekoszkoła 30.10.10, 18:20
          tym sposobem bardzo łatwo chyba dojść do pierwszej setki, która dostaje kubki termiczne :) 75 punktów dziennie do końca konkursu da ponad 2000 punktów
          • totar Re: Akcja Ekoszkoła 14.11.10, 23:10
            Jeśli obecna akcja skończy się sukcesem, czyli znajdzie się wymaga liczba osób wspierających ją, to w kolejnych latach mają być organizowane następne edycje akcji Ekoszkoła.
            • dorota.k2 Re: Akcja Ekoszkoła 19.12.10, 18:31
              akcja została przedłużona do końca stycznia, więc mamy nieco więcej czasu, dołączajcie, rejestrujcie się, nie pozwólcie na to, żeby remont się nie odbył
              • totar Re: Akcja Ekoszkoła 20.12.10, 23:24
                Przy okazji akcji pojawiło się nowe wydarzenie na Facebook! Wy też nie dajcie zmarznąć dzieciakom z Chechła!

www.facebook.com/event.php?eid=175598195792400

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka