piecyk.gazowy 04.06.04, 21:38 Ide na basem. Jakie mam weznąć óbrać tręndziastre kompieluffki?????????????????? Rzeby siem kozmodziefchczynkom podobywały! CHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 21:44 nailepij rzadnyh nie sakładaj Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 21:48 Gópiaź!? Toć to nie basem dla nódystuf!!! A łącóh jakiź kópidź na szyje czy nje??? Odpowiedz Link
eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 21:53 To ty hodziż na bazen nje dla nódystuf????????? Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 21:56 no nie fszyscy som tacy odwarzni!!!!!! piecyg, a walnij se stryngy! albo listeg figowy se przyklej na śline i powiedx mi, gdzie ten bazen i kiedy, to sie pżejde! a łańcóh to taki...no...nierdzenny. Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:01 Kórde, zgłópłaś Nata? Ja siakieś bogzerki hyba nauoże... To Ty w stryngah przyjć i z tolpesem na guże! DD Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:07 oj no co Ty! ja??? ja to moge przyjźdź w blusce bes pżodu conajwyrzej! i w spudnicy o szerokości opaski Rąmbo. to gdzie ten bazen? i nie warz sie w bogzerkah mi pżyhodzić! Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:10 A czym siem rurzni blóska bes pszodó ot toplesa górnego??? Bo ja nje wjem jestsze... (( Spódnica morzebydź. A jak niebogzerki to tzo? Bo strynguf napewno nie nauorze!!! Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:15 ojesu no nie bondź takim próderem, no mię sie fstydzisz?? natki sie fstydzisz??? bluska bes pżodu nie ma pżodu, ale może miedź tył, qumasz? Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:17 A no qómam. Ja siem Cię nie stydze, tylko tyh lódzófff na plarzy. Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:25 ale to jezd w kąńcu bazen czy plarza?? piecyg, kłamiesz mię Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:39 Nie kłamiem. Pomyliłem siem bo to bazem otkryty i tam piahó jezd trohem. Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:41 ale to ten, to zabieżesz mię tam? to w co siem w końcó ubierasz? bo ja nie wiem, czy pujde jerzeli źle sie zrobisz! Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:42 TO ja nałoże takie zwykłe kompielufkki tylko tam adidsa jest napsiane (hyba) i tszy paski som. Oni kosztujom 70 złotych only chyba tylko. Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:43 no dopsze...jezdem w stanie dla Ciebie znieźdź te 70 zybli. do czego ja siem poświencam, no? Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:51 Zgópłaś? Zam se kópje je! Stać mnie jestsze (na kąpielóffki). Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:54 no ja wiem hyba, ale muwie tylgo, rze mnie tam jaka gópia zobaczy i bedzie mi zazdrościć! ))) Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:06 Czeko Ci bendzie sasdroździdź??? Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:07 no rze z piecygiem sie bójam po bazenah. o właśnie, czekolady mi sie hce. Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:44 Buahahahahahahaha. To mię bendom zazsdrośdzidź żem kozmoNatke wyrwałem! DD Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:48 aż mię wmórowało Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:52 Wmórowało... Dorba, dorba!!! Ja bym się zaszczycał hodzonc z Tobom po basemie i fszystkie hłopacy by patrzyli na mię i na Natę zboku! DD Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:55 dorba, to morzemy tag wyprubowadź. ale postawisz lody dla ohłody? DD Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:56 Dla ohłody? Po tzo. Ale jak hcesz to OK, bo ja Nate lubie! Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:59 jag to po tzo? jag z piecykiem jurz bende sie prowadzadź, to sie zgrzeje nie? i na bazenie do tego jeszcze (pomnę tylko, że pływać nie umiem). a ja gazika terz lóbie Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:04 ))) Lóbisz??? Uffff! )) Ja płyvać trohe ómiem symlowadź. )) Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:06 a co bedzie jag zatocze sie do bazenó? toś piecyg nie wiedział, rze lóbie? D Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:08 To ja Ciem wyłowie ftedy siakoś. Tylko wtedy rzeby Ci struj sie nie spad, hi, hi, hi! )) Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:09 spoko spoko, blóski bes pżodu same se nie zlatujom! no hyba, rze bardzo hcom Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:11 Aha, no to rzeby fszy sie nie rospruli hociarz! Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:14 fszy czy szfy? bo ta bluska nie ma szfuw, gdyrz jezd to jedne kawałek materjału na plecy...dla tej, no, niepoznaki! idem spadź hyba, bo ledwo na swe oczy patże! Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:15 aha. ja nie fiedziaóem tzo to sa blóski bes plecóf som. OK, to jidziemy spadź! Cmokaski i papatki, do jóterka, kól Gerl jesteź i wogle. Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:17 oka, no to ruwnierz cmogaski i papatki, ruwny s Ciebie kozmo-boi! papapappa Odpowiedz Link
zzdorka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:21 Nie waszne jakie. Wazne, ze pszez naszom farszafskom nike podpisana... Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:39 A nje lepiej adidsa??? Odpowiedz Link
dziuunia Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:43 adidsa mogom bydź,ale zprafdź czy nje napisane jezd adidos lub tesz bynan..bynam...bynajmnjej adibas bo te nje som trędi fcale jusz Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:45 To to ja wjem, ja zresztom takom kartke s pódełka po bótach noszem, rzeby siem nie pomylić. Ale dzienki za rade. Cmokasssssssski! Odpowiedz Link
eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:54 Nidz stego nie rozumjem, po co wogule ta gatka, skoro najbardziej tryndy som plarze dla nudystuf... aha i bodypajting. Całósiontka dla was Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:58 Jak jabym napisaó rze hce bodypjntink to bym napisał, a jak napisałem rze kompielufki to kompieluki!!! Ja też cmokaski4all!!! Odpowiedz Link
eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:01 O ja cie, to se nje morzesz namalowadź ih??? ewętułalnje, jag konjecznie hcesz??? Namalój se tak, rzeby wyglondało jag stryngy strombom, te som wery tryndy przeciesz)) Posdrufki i papatki Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:03 ale on sie fstydzi strynguw. Odpowiedz Link
eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:06 łojesu, to nieh se bogzerki strombom namalóje, proste. Kisioreczki Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:05 S tyłó OK, a spszodu co? Słonia s trombom mam namalofać??? Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:08 a morze rzyrafe, takom z safari? Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:09 A morze jescze potfora z loh nez??? Olesz wy kozmo hyba za mało winka dziź wypiłyździe. Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:10 ojesu no my tylko proponójemy, pżecież chcemy, rzebyś był kul!! Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:12 OK, OK, ale muszo bydź kompielufki i jósz!!! Odpowiedz Link
eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:13 ale strombom)) Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:16 Wezne se jakomś niekólastom dziołche, takom nie kozmo i bende z trombom! Odpowiedz Link
eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:22 dobra, rup jag hcesz, ale jag bedom sie sciebie smjać, to nje muf, rze cje kolerzanka nie oszczegała Odpowiedz Link
nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:17 dopranoc papapapapa i cmogaski! Odpowiedz Link
nonstop Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 11:48 te piezyg jag było? dawaj relejszyn oki? ó nas tesz jest baSen ibym kciał wiedziec co krenci kozmogerlsy Odpowiedz Link