Dodaj do ulubionych

Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04.06.04, 21:38
Ide na basem. Jakie mam weznąć óbrać tręndziastre kompieluffki??????????????????
Rzeby siem kozmodziefchczynkom podobywały! smile CHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 21:44
      nailepij rzadnyh nie sakładajbig_grin
      • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 21:48
        Gópiaź!? Toć to nie basem dla nódystuf!!!

A łącóh jakiź kópidź na szyje czy nje???
        • eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 21:53
          To ty hodziż na bazen nje dla nódystuf?????????
          • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 21:56
            no nie fszyscy som tacy odwarzni!!!!!!
            piecyg, a walnij se stryngy! albo listeg figowy se przyklej na śline i powiedx
            mi, gdzie ten bazen i kiedy, to sie pżejde!
            a łańcóh to taki...no...nierdzenny.
            • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:01
              Kórde, zgłópłaś Nata? Ja siakieś bogzerki hyba nauoże... To Ty w stryngah przyjć
              i z tolpesem na guże! big_grinDD
              • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:07
                oj no co Ty! ja??? ja to moge przyjźdź w blusce bes pżodu conajwyrzej!smile
                i w spudnicy o szerokości opaski Rąmbo.
                to gdzie ten bazen? i nie warz sie w bogzerkah mi pżyhodzić!
                • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:10
                  A czym siem rurzni blóska bes pszodó ot toplesa górnego??? Bo ja nje wjem
                  jestsze... sad(( Spódnica morzebydź. A jak niebogzerki to tzo? Bo strynguf
                  napewno nie nauorze!!!
                  • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:15
                    ojesu no nie bondź takim próderem, no mię sie fstydzisz?? natki sie fstydzisz???
                    bluska bes pżodu nie ma pżodu, ale może miedź tył, qumasz?
                    • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:17
                      A no qómam. Ja siem Cię nie stydze, tylko tyh lódzófff na plarzy.
                      • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:25
                        ale to jezd w kąńcu bazen czy plarza?? piecyg, kłamiesz mię sad
                        • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:39
                          Nie kłamiem. Pomyliłem siem bo to bazem otkryty i tam piahó jezd trohem.
                          • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:41
                            ale to ten, to zabieżesz mię tam?
                            to w co siem w końcó ubierasz? bo ja nie wiem, czy pujde jerzeli źle sie
                            zrobisz! smile
                            • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:42
                              TO ja nałoże takie zwykłe kompielufkki tylko tam adidsa jest napsiane (hyba) i
                              tszy paski som. Oni kosztujom 70 złotych only chyba tylko.
                              • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:43
                                no dopsze...jezdem w stanie dla Ciebie znieźdź te 70 zybli. do czego ja siem
                                poświencam, no?
                                • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:51
                                  Zgópłaś? Zam se kópje je! Stać mnie jestsze (na kąpielóffki).
                                  • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:54
                                    no ja wiem hyba, ale muwie tylgo, rze mnie tam jaka gópia zobaczy i bedzie mi
                                    zazdrościć! smile)))
                                    • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:06
                                      Czeko Ci bendzie sasdroździdź???
                                      • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:07
                                        no rze z piecygiem sie bójam po bazenah.
                                        o właśnie, czekolady mi sie hce.
                                        • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:44
                                          Buahahahahahahaha. To mię bendom zazsdrośdzidź żem kozmoNatke wyrwałem! big_grinDD
                                          • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:48
                                            big_grinbig_grinbig_grin
                                            aż mię wmórowało big_grinbig_grinbig_grin
                                            • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:52
                                              Wmórowało... Dorba, dorba!!! Ja bym się zaszczycał hodzonc z Tobom po basemie i
                                              fszystkie hłopacy by patrzyli na mię i na Natę zboku! big_grinDD
                                              • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:55
                                                dorba, to morzemy tag wyprubowadź.
                                                ale postawisz lody dla ohłody? big_grinDD
                                                • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:56
                                                  Dla ohłody? Po tzo. Ale jak hcesz to OK, bo ja Nate lubie! big_grin
                                                  • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:59
                                                    jag to po tzo? jag z piecykiem jurz bende sie prowadzadź, to sie zgrzeje nie? i
                                                    na bazenie do tego jeszcze (pomnę tylko, że pływać nie umiemsmile).
                                                    a ja gazika terz lóbie big_grinbig_grin
                                                  • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:04
                                                    smile))) Lóbisz??? Uffff! smile)) Ja płyvać trohe ómiem symlowadź. wink))
                                                  • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:06
                                                    a co bedzie jag zatocze sie do bazenó? big_grin
                                                    toś piecyg nie wiedział, rze lóbie? big_grinD
                                                  • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:08
                                                    To ja Ciem wyłowie ftedy siakoś. Tylko wtedy rzeby Ci struj sie nie spad, hi,
                                                    hi, hi! smile))
                                                  • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:09
                                                    spoko spoko, blóski bes pżodu same se nie zlatujom!smile no hyba, rze bardzo
                                                    hcom big_grinbig_grin
                                                  • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:11
                                                    Aha, no to rzeby fszy sie nie rospruli hociarz! smile
                                                  • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:14
                                                    fszy czy szfy?
                                                    bo ta bluska nie ma szfuw, gdyrz jezd to jedne kawałek materjału na plecy...dla
                                                    tej, no, niepoznaki!
                                                    idem spadź hyba, bo ledwo na swe oczy patże!
                                                  • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:15
                                                    aha. ja nie fiedziaóem tzo to sa blóski bes plecóf som. OK, to jidziemy spadź!
                                                    Cmokaski i papatki, do jóterka, kól Gerl jesteź i wogle.
                                                  • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:17
                                                    oka, no to ruwnierz cmogaski i papatki, ruwny s Ciebie kozmo-boi!
                                                    papapappa
    • zzdorka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:21
      Nie waszne jakie. Wazne, ze pszez naszom farszafskom nike podpisana...
      • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 22:39
        A nje lepiej adidsa???
        • dziuunia Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:43
          adidsa mogom bydź,ale zprafdź czy nje napisane jezd adidos lub tesz
          bynan..bynam...bynajmnjej adibas bo te nje som trędi fcale jusz
          • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:45
            To to ja wjem, ja zresztom takom kartke s pódełka po bótach noszem, rzeby siem
            nie pomylić. Ale dzienki za rade. Cmokasssssssski!
    • eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:54
      Nidz stego nie rozumjem, po co wogule ta gatka, skoro najbardziej tryndy som
      plarze dla nudystuf... aha i bodypajting.
      Całósiontka dla wassmile
      • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 23:58
        Jak jabym napisaó rze hce bodypjntink to bym napisał, a jak napisałem rze
        kompielufki to kompieluki!!!

Ja też cmokaski4all!!!
        • eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:01
          O ja cie, to se nje morzesz namalowadź ih??? ewętułalnje, jag konjecznie
          hcesz??? Namalój se tak, rzeby wyglondało jag stryngy strombom, te som wery
          tryndy przecieszsmile))
          Posdrufki i papatkismile
          • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:03
            ale on sie fstydzi strynguw.
            • eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:06
              łojesu, to nieh se bogzerki strombom namalóje, proste.
              Kisioreczkismile
          • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:05
            S tyłó OK, a spszodu co? Słonia s trombom mam namalofać???
            • eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:07
              no a jag?
              • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:08
                a morze rzyrafe, takom z safari?smile
                • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:09
                  A morze jescze potfora z loh nez??? Olesz wy kozmo hyba za mało winka dziź
                  wypiłyździe. sad
                  • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:10
                    ojesu no my tylko proponójemy, pżecież chcemy, rzebyś był kul!!
                    • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:12
                      OK, OK, ale muszo bydź kompielufki i jósz!!!
                      • eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:13
                        ale strombomsmile))
                        • piecyk.gazowy Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:16
                          Wezne se jakomś niekólastom dziołche, takom nie kozmo i bende z trombom! big_grin
                          • eirenne Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:22
                            dobra, rup jag hcesz, ale jag bedom sie sciebie smjać, to nje muf, rze cje
                            kolerzanka nie oszczegałasmile
                        • nat.ka Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 00:17
                          dopranoc papapapapa i cmogaski!
    • nonstop Re: Pomuuuuuuuuuuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 11:48
      te piezyg jag było?
      dawaj relejszyn oki?
      ó nas tesz jest baSen ibym kciał wiedziec co krenci kozmogerlsy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka