Dodaj do ulubionych

Otcisk wśniegu

30.01.10, 22:06
Wjecie co? Dziś otcisnełam swuj kształt wśniegu!!!!!!!!!!!!11111
Pomyście jak łatfo morzna być otciśnientym i potem znajdom wasz otcisk jak
jusz niebeńdzie ludzi tylko same ufo albo ci z filmu startrek.
Sprubujcie!
Ja wjem rze tródno myśleć tak pesperktywicznie, rze to akstarkcja i wogle, ale
czasę czszeba pomyśleć otym co beńdzie puźniej, za 10000000000000 lat jak jusz
umżemy. Pszeczytałam taki artykół na onecie o dinozarłach, czasem niemorzna
sie zkupjać tylko na gópotach. Zwłaszcza jak sie jest intelktłalistkom.
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Otcisk wśniegu 30.01.10, 22:15
      toja wolem otciskowywadź siem w pjaskó na plarzy, morzna ftedy nosic plarzowy
      kostjum czyczenściowy smile
      a na śnjegó to zimno jezd, brrrrr
      • wave32 Re: Otcisk wśniegu 31.01.10, 00:24
        Agó, jedę pytą mą...
        sfuj kshtaut pshedni, czy tylni otcisuaź?
        • ja22ek Re: Otcisk wśniegu 01.02.10, 13:11
          Nochiba i pszedni i tylni! pszeciesz Agó mósi zabespieczyć kąplet form do odlewó
          (pardą le mo) idealnej kobjety jag ófolótki znajdom te jei oććiski za milją
          ełro, tfu, tzny lat.
          • aga_piet Re: Otcisk wśniegu 02.02.10, 19:18
            I wam koledzy tesz proponuje rzeby pszyszłe cywlizacje mjały wzur z sewr.
            • ja22ek Re: Otcisk wśniegu 03.02.10, 14:10
              Dla mię śnijek jez jerzcze troche zapytki! uncertain
              • aga_piet Re: Otcisk wśniegu 03.02.10, 16:16
                To morze najsampjer otciśnij same małe żeczy, a jak napada śniegu wjencej to
                otciśniesz ten najwarzniejszy organ.
                • ja22ek Re: Otcisk wśniegu 03.02.10, 20:00
                  Dzisiej zawjało i zamietło i sieotcisłem w tej zaspje co pocionk zaczymała.
                  Teras ófolutki bendom mogli naz ottfożyć za 10000000lat!!!!!!111
                  • doral2 Re: Otcisk wśniegu 03.02.10, 20:15
                    alesz skont?? pszyjdzie wjosna i snjek stopnjeje i pszepadnje tfuj fspanjauy oćcisk!

i fogule ja nje wję co wy robijcie w śnjekó?? nje jesteździe na szeszelah czy
                    innyh ciepuyh wyspah??
                    • aga_piet Re: Otcisk wśniegu 03.02.10, 20:35
                      Dolar, tak sie składa rze akórat tródno sie lałsować na szszelach w nowym stroju
                      do snołbordu albo narciarskim i pjenknymi nałusznikami z póhu!
                      Niepoto sie koje nowe narty za 10000000000erło rzeby znimi hodzić popjahu, no
                      helooooł!
                    • ja22ek Re: Otcisk wśniegu 04.02.10, 13:26
                      Dorarko tysie wogle nieznarz na Kozmosie! Ófolótki zobaczom nasze ocćiski za
                      miriardy lat fsfojich teleksopach potę wyślom weprawe do nas i cofnom sie
                      fczasie rzeby stych oććiskuw z robić modele i modelki. Kapewó?
                      • doral2 Re: Otcisk wśniegu 04.02.10, 20:58
                        no nje bałdzo albowję aszkolwjeg jezdem jedyna i niepoftażalna...

po zatym kto muwił jakobyrz nje morzna byuo sjem ląsowadź f nartah za miljon
                        eóro na plarzy? ja sję ląsójem dzie hcem, nafet w rurzowyh naósznikah s pjurkami
                        pot palmom, i kto mję zabronji??
                        • aga_piet Re: Otcisk wśniegu 04.02.10, 21:18
                          Wjesz dlaczego na śniegu? Wjesz? Bo sie morzessz bardziej wyrurznić.
                          NA pjahu czensto jes sie wtopjonym w tło, brąs sie gryzie z bronzem, czszeba
                          szókać jaśniejszyh otcieni pjasku rzeby było widać opalenizne.
                          A na śniegu szystko widać, czarno na pszysłowjowym bjałym.
                          • doral2 Re: Otcisk wśniegu 05.02.10, 16:53
                            ja sję wyrurznijam fszendzie dzie jezdem pszes to nje mósze na śnjegó marznądź...
                • wave32 Re: Otcisk wśniegu 04.02.10, 11:56
                  aga_piet napisała:

> To morze najsampjer otciśnij same małe żeczy, a jak napada śniegu wjencej to
                  > otciśniesz ten najwarzniejszy organ.
                  >

Ó mje jeshcze tyle nje na padauo...
                  wink
    • bei Agu-tyź ANJOŁEM jezt?- otciznełaź anjoła cz ożełka 23.02.10, 22:01
      ja to otczekam i otcisnę na pjazkó, śniek jezd jakoź za mało ciepły.

A morze na lodzie jednag?- jeztem f końcó tag ómjenśniona po siłce,
      rze i f lodzie otciznę-co nieeee?

• aga_piet Re: Agu-tyź ANJOŁEM jezt?- otciznełaź anjoła cz o 23.02.10, 22:51
        W lodzie czszeba dógo lerzeć rzeby się otcisneło. Wymjenkłam po kilkunastu
        minótach i nic sie w dodatku nie otcisło. Podobno czszeba być bardzo ciepłym
        morze czszeba poczekać do jakiejś grypy rzeby mjeć goronczke?
        • ja22ek Re: Agu-tyź ANJOŁEM jezt?- otciznełaź anjoła cz o 24.02.10, 16:44
          czy teras potym lodzie nie jezteś oziembła? tak ścieka wości pytą...
          • aga_piet Re: Agu-tyź ANJOŁEM jezt?- otciznełaź anjoła cz o 24.02.10, 17:32
            JaZZku, ja nawet jak jezde ozienbła to niedaje po sobje poznać. Prawdziwa dama
            nigdy niejes ozienbła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka