bei 04.05.09, 08:26 mam niewydaszone dziedzko- artyzta...zamjazt pszyjonć kópjoną matóre- to wymyźlił, rze mósi mjec sfojom, własnorozómnie wyprodókofanom....no i ztres teraz mam, rze on sie stresóje... Czymajcie kcióki, okej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: matóry 05.05.09, 18:56 To czymam za szyskich artystuw A cotam, niemajom rodzice, nieh majom dzieci, nie? My morzemy nierozumjeć ih postenpowania, kiedyś zmondżejom i pszyznajom nam racje ale narazie czszeba im dać poprubować. Ras zda matóre, drógi ras i dojdzie do wjosku rze to bessęsu. Odpowiedz Link
ja22ek Re: matóry 06.05.09, 15:19 tesz mam takom na dzieje rze fkącu pujdzie porozóm dogłowy i poprostó kópi sobje matóre czy jinny dyplą. i ałtko bezdahó Odpowiedz Link
okrent9 Re: matóry 10.05.09, 22:36 vidze irz kdoś ną podmjenió dźeci po órodzeńó bo fshyskim śe trafiły takje zbóntovane. Ómńe yess to samo tylgo irz śe ópar yeshcze barćej i zdaye po amerykąsq. Pi-es.A morze povinniź my kogoź zaskarrzyć do sondó i dostać odshkodovańe? Odpowiedz Link
bei ma temat yka 13.05.09, 08:57 ...no dzisiaj to mi sie płakadx kce, to sie doczekałam, on zdaje cox, o czym ja pojencia nie mam, na palcah to liczę do czeh, dalej sie góbje. Nafet nie wjem jag tó czyamc kcióki gdy nie wję o co hodzi ZACIZKAM...asz do powyłamowywania tipzóf Odpowiedz Link
ja22ek Re: ma temat yka 13.05.09, 15:42 Ómie jerzcze gorzyj - nietylko ja niemą pojeńcia ale i Ą Normarnie zmotykom na Sońce! Odpowiedz Link
bei Re: ma temat yka 13.05.09, 21:41 no to jerzcze ózdny angielzki i ózdty polski i f końcó koniec matur, czyli czeka mię dwa razy salon tipsuh... Odpowiedz Link
okrent9 Re: ma temat yka 15.05.09, 23:28 Ja22q tshy zmotyka yess bess dahó? bo inatshey to po co gćeś yehadź vogle? Odpowiedz Link
ja22ek Re: ma temat yka 18.05.09, 10:20 Jes, jes, jes... Tamoja zmotyka na Sońce jezbessdachó ofkorz Odpowiedz Link
aga_piet Re: matóry 16.05.09, 16:59 Zwjonsku stym mam jusz dózo matór, nawet otym niewjedziałam gdysz cheńć szczerom mam zawsze. Odpowiedz Link
bei a czy 18.05.09, 16:26 czeba mjeć (no kópidx) matóre jak sie jusz kópiło kilka fakóltetuf? Czy matóra to jezd dżezi, stajli czy rzal.pl? Odpowiedz Link
bei Re: matóry 21.05.09, 16:51 Jednak moja kref- kozmo! Z jenzyka ojczyztego nie am maksymalnej liczby pónktuf a z jenzyka zagranicznego tag! Odpowiedz Link