umfana nie otpowjadam tylgo siem zapytujem- 28.04.05, 21:00 bei napisała: > proszem na nie otpowjadac - ale ja chem wiecieć, jagie to jezd pydanie ?! Odpowiedz Link
nat.ka Re: nie otpowjadam tylgo siem zapytujem- 28.04.05, 23:08 no, pytanie jezd "a czy" dla mnie to oczywizde, odpowjedź bżmi, tag, aczgolfieg niegonieczńe. Odpowiedz Link
okrent9 Inene powarzne pytańe 29.04.05, 07:49 Ozdadńo pofstaó we mojim ognisq domovym problę jaka jezd otpovjeć na pytańe: "łaj nat?" (w-h-y--n-o-t]. tshy gdoź mondry vje?hodzi o to irz na pytańe: "'a morze by tag do loduf pokroidź banana" padóo otpovjeć/pytańe: łaj nat? no i jaga jezd na to otpovjeć? Pogronrzona ve refleksah Okrentka Odpowiedz Link
ja22ek Re: Inene powarzne pytańe 29.04.05, 13:12 Ot powjeć jezt taka isz ńeotpowjadaśe pytańę na pytańe! I rze tylko jeóici tagrobjoł. A 3 baną dalej czeka napokrojeńe? Bobym coź zjat! J. Odpowiedz Link
okrent9 Re: Inene powarzne pytańe 01.05.05, 08:39 ja jednag myźle Ja22q irz naj blirzej otpovjedńej otpovjedzi byóa nasha Aga i hyba jom v naj blishshym tshaśe vykożystą. A jeźli hodzi o banana tątego to jush ńe pozostauo po nim nawed zfpomńeńe gdyrz mi filozofja nikdy apetytó ńezakóca. Jedzontz moge myźleć o tipsah a nawed roszczonsadź takje dylemady jag 3 najtrędńejshy ftym sezońe tórkóz lepi wyglonda na klabkah na klińe tshy na pazderzkiej zpudnidżtze! Odpowiedz Link
eirenne Re: a czy..........???? ( jakie mondre pytanie!)- 29.04.05, 10:26 ja nidz nje wję! Muwje, rzeby nje było pote na mnje jag coś sginje... Odpowiedz Link
bei Re: a czy..........???? ( jakie mondre pytanie!)- 29.04.05, 12:27 a pytanje bżmjało\a czy.......podacie mi sfoje chasła do kąta gazetofego? hehehe Odpowiedz Link
iwonaa1 Re: a czy..........???? ( jakie mondre pytanie!)- 29.04.05, 13:52 Hodźi tobje o tę koncig saposnafczy? Iwąka Odpowiedz Link
aga_piet Re: a czy..........???? ( jakie mondre pytanie!)- 29.04.05, 16:40 Jaci Beji moge naj wyrzej mojego nipa do karty bąkąmatąwej po dać, bo chasła do poczty to sie niezdradza. Odpowiedz Link