Dodaj do ulubionych

FAce, co z Tobą?

07.11.11, 09:21

Obserwuj wątek
    • face92 Re: FAce, co z Tobą? 12.11.11, 18:04
      Nadal jestem w ciąży. Przez ten tydzień, co nie pisałam, dużo się wydarzyło, nie miałam czasu. Dalej słucham nieprzyjemnych komentarzy otoczenia, i powoli obojętne mi jest co się stanie z ciążą.
      • aguar Re: FAce, co z Tobą? 12.11.11, 18:17
        Jak ja bym ich chętnie ochrzaniła, tych co Ci dokuczają, ech!!!
      • nienienie_85 Re: FAce, co z Tobą? 13.11.11, 19:21
        Nie daj sobie wmowić: że to Twoja wina, że nie uważałaś, że nie dasz sobie rady, że jesteś taka, śmaka czy owaka. Potrzebujesz teraz pomocy a znikąd jej nie ma. Nie wiem jak mogłabym Ci pomóc bo sama sobie nie umiałam poradzić, łatwo to się mądrzyć po fakcie. Mogę Cię co najwyżej wesprzeć, ale jak finansowo złapię stabilizację mogłabym Ci pomóc i w taki materialny sposób. Pisz częściej i 3maj się smile
        • face92 Re: FAce, co z Tobą? 13.11.11, 19:32
          Już raczej więcej nie bede tutaj pisała, ale mimo wszystko dziękuję za wcześniejsze miłe słowa.
          • mamaanieli Re: FAce, co z Tobą? 13.11.11, 21:16
            gdybys miala jakis problem, pisz do mnie na priwa. ciepło pozdrawiam.
          • madzia1708 do mnie też możesz pisać i nie daj się :) 14.11.11, 08:57
            madzia1503@gmail.com
            GG 10835670
            • lilia-wodna Re: do mnie też możesz pisać i nie daj się :) 16.11.11, 16:41
              Face, trzymaj się i puszczaj mimo uszów głupie komentarze. To przykre, że inni, nieproszeni, czują się upoważnieni do oceniania innych i wydawania opinii na temat ich decyzji.
              Skup się na sobie i dziecku - jesteście dla siebie najważniejsi.

Pozdrawiam Cię ciepło! smile
              • face92 Re: do mnie też możesz pisać i nie daj się :) 17.11.11, 10:34
                Miałam nie pisać, ale - nie ma się już na czym skupiać.
                I proszę moderacje o usunięcie obu wątków. Za uszanowanie mojej prośby będę ogromnie wdzięczna.
                • madzia1708 Face, co jest? 17.11.11, 10:53

• face92 Re: Face, co jest? 17.11.11, 10:57
                    Nie chce o tym pisać.
                    I jeszcze raz proszę o usunięcie obu wątków.
                    • panna_z_nikad Re: Face, co jest? 17.11.11, 12:51
                      Watki powinny zostac. Nie wydaje mi sie, zeby naruszaly regulamin tego forum. Poza tym dziewczyny napisaly tu wiele madrych porad, spostrzezen, moze kiedys komus, bedacemu w Twojej sytuacji, po prostu te posty pomoga. Jak rozumiem, Ty przed czyms uciekasz, cos chcesz wymazac....Niestety Ten Slad zawsze bedzie istnial. Powodzenia i dojrzalosci zycze.
                    • madzia1708 napisz o tym 17.11.11, 14:28

• face92 Re: napisz o tym 17.11.11, 15:24
                        O czym mam Ci napisać? Jak jest, i jak będzie później? Czy to takie istotne?
                        Ja średnio zadowolona jestem, ale teraz nie mam ochoty o tym pisać. Jak cholera boli mnie to, że tak to się potoczyło, ale niektórzy pewnie są zadowoleni.
                        • madzia1708 Face 17.11.11, 15:47
                          napisz na gadu 10835670
                          albo mailem madzia1503@gmail.com
                        • gemmi18 Re: napisz o tym 01.12.11, 20:58
                          Face92, proszę, napisz do mnie. Jeżeli nie usunęłaś ciąży - pomogę Ci!!! Proszę, napisz... Mam dwójkę małych dzieci - chłopca i dziewczynkę, mnóstwo ubranek i przydatnych rzeczy. Dam Ci to. Nie rób głupstw, nigdy nie zapomniałabyś o tym, to wróci w najmniej oczekiwanym momencie. Pierwszą córkę urodziłam w klasie maturalnej - miałam 18 lat. Niestety nie udało jej się, była silna, ale dostała za małą szansę. Za nikim tak nie tęsknię, jak za nią. Nie mogę się doczekać spotkania z nią... Też byłam narażona na nie zawsze przychylne otoczenie. Dałam radę, ale życie nie wynagrodziło mi tego. Ty masz szansę na największe szczęście, jakie może spotkać kobietę, ale taką świadomość ma tylko kobieta, która urodziła dzieci i codziennie patrzy na ich uśmiech. Ciebie też to czeka. Proszę, napisz na mail albo gg: gemmi@op.pl lub 4287869
                          • face92 Re: napisz o tym 28.01.12, 00:10
                            Jakoś żyję.
                          • gemmi18 Re: napisz o tym 28.01.12, 00:24
                            Zdecydowałaś się na aborcję? Czy nosisz w sobie dziecko? Bez względu na to, napisz, co czujesz i jak sobie radzisz, szczerze. POzdrawiamy.
                            • face92 Re: napisz o tym 28.01.12, 00:30
                              Raczej nie byłam na forum tolerowana. Dużo złego napisałam innym piszącym tutaj. Więc nie ma się co dziwić.
                              • nati1011 Re: napisz o tym 28.01.12, 11:15
                                to przestań pisać źle smile Jest tu wiele życzliwych ci osób.
                                • face92 Re: napisz o tym 28.01.12, 12:26
                                  To miłe z Waszej strony. Dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka