madziaaaa 08.05.07, 13:41 Macie już jakieś? Nie mozecie się już doczekać lata? Bo ja nie mogę ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelka Re: Plany wakacyjne 08.05.07, 13:49 Nie mogę się doczekać lata, chociaż planów wakacyjnych (wyjazdowych) nie mamy. Ale za to mamy urlop z mężem w tym samym czasie zaplanowany i bliziutko działkę moich rodziców Odpowiedz Link
ola_mk Re: Plany wakacyjne 08.05.07, 13:51 Ja przyznam,że marzę o lipcu 1 lipca kończy się u mnie sesja,Marek nie będzie chodzil do przedszkola to może nie będzie już tylu chorób w domu. No i marzy mi się wyjazd nad morze,mąż nalega by pojechać do Chorwacji. I w lipcu najprawdopodobniej będę mieć egzamin na prawo jazdy,ale jeszcze nie znam terminu,ale stresik już jest Odpowiedz Link
anik801 Re: Plany wakacyjne 08.05.07, 15:28 Ja też już nie mogę się doczekać!Jedziemy w sierpniu na 2tyg.nad Solinę. Będziemy się byczyć,mieszkać w pięknym hotelu,jedzonko podadzą pod nos,kurdę ale będzie fajnie Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Plany wakacyjne 08.05.07, 16:23 A ja na wakacje juz niedługo wyjezdżam ! Juz zaczynam odliczanie W tym roku zorganizowaliśmy sobie mały( bo tygodniowy) wypad do Rzymu Mam nadzieję, że wszystko wypali, bo nie korzystałam z biur podróży tylko wszystko załatwiałam sama Jedzie nasza czwórka +szwagier z dziewczyną. Rzym nam się marzy od wieków i wreszcie sie zdecydowaliśmy . Na więcej wojaży pewnie nie będziemy sobie mogli pozwolić, bo stopniowo wykańczamy nasz domek Odpowiedz Link
gusia210 Re: Plany wakacyjne 08.05.07, 17:12 też nie mogę doczekać się lata.Ale ze względu na pogodę.Uwielbiam jak jest ciepło.Nigdzie nie wyjeżdżam bo samej mi się nie chce a mój M wraca dopiero w sierpniu.Wtedy będziemy myśleć. Odpowiedz Link
anik801 mama_ania! 08.05.07, 18:14 Zazdroszczę Ci!Rzym jest piękny.W ogóle Włochy bardzo mi się podobają(Włosi już nie tak bardzo!).Byłam już w wielu włoskich miastach,kto wie może kiedyś jeszcze pojadę... Odpowiedz Link
aomega Re: Plany wakacyjne 08.05.07, 22:53 już nie mogę się doczekać.. zaczynamy od czerwca-turnusem rehabilitacyjnym,potem mazury,morze (gdańsk)i morze (mrzeżyno-turnus rehabilitacyjny) NA początku sierpnia planuję weekend w Szczecinie,bo jest światowy zlot żaglowców ..a może mąz zadzwoni i zaprosi na romantyczne wakacje...ech..ale mi się marzy.. Odpowiedz Link
elag3 Re: Plany wakacyjne 09.05.07, 08:34 na początku lipca jedziemy na tydzień do Międzyzdrojów. Zarezerwowaliśmy już domek. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Plany wakacyjne 09.05.07, 09:54 my też już 4 lipca wyjeżdżamy. Widzisz Ela znów będziemy razem dyżurować latem na forum. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Madziaaaa 09.05.07, 10:02 Trzeciego będę w Łodzi. Całe szczęście, ze nie kupiliśmy tych biletów wcześniej. Bo jak się okazało, ze 4 wyjeżdżamy, to ciężko by bylo nam się wyrobić ze wszystkim. Tym bardziej , ze wrócilibyśmy po koncercie właśnie dopiero 4-takie polączenai PKP są. I musielibyśmy teraz znaleźć chętnych na nasze bilety. Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Sweet 09.05.07, 10:44 Co powiesz na Stonesów? O ile przyjadą, bo jeszcze nic pewnego. Raz już "poszłam" na ich koncert, więc nie ekscytuję się na razie zbytnio, żeby znowu się nie rozczarować. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Sweet 09.05.07, 10:51 na Stonsów już mój mąż się napalił. Mam nadzieję, ze teraz już koncert dojdzie do skutku. I wolalabym, zeby był w W-wie. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Sweet 09.05.07, 11:03 najbardziej bym chciala jeszcze zeby koncert był w piątek tak jak ostatnio DM! Wtedy na cały weekend zostaniemy w Warsaw Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Sweet 09.05.07, 11:06 Z tego, co na razie wiadomo, w grę wchodzi środa i niedziela. Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Madziaaaa 10.05.07, 12:41 Ciekawe, po ile bilety będą. Ze dwie stówy na łebka pewnie trza liczyć Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Madziaaaa 10.05.07, 12:54 pewnie więcej. Na DM placiliśmy ostatnio po 210 i to byly jedne z tańszych. Ale na DM mi nie szkoda, dałabym każdą cenę. Na RS szkoda mi 2 stów. Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Plany wakacyjne 09.05.07, 09:56 Nie mam jeszcze żadnych konkretnych planów. Kasy na wyjazdy brak, więc co najwyżej znowu do rodziców się wybiorę. A pojechałabym... gdziekolwiek. Odpowiedz Link
74l Re: Plany wakacyjne 09.05.07, 10:53 U nas wygląda to tak:mąż zmienia pracę i w związku z tym jesli gdzieś pojedziemy to w drugiej połowie maja .I będzie to pewnie tylko 1 tydzień. Mój pierworodny będzie miał tydzień przerwy w szkole,niestety (dla niego stety) Też nie mogę się doczekać Odpowiedz Link
dzoaann Re: Plany wakacyjne 10.05.07, 18:10 A ja po prostu na całe wakacje jadę z dziećmi do Polski, do dziadkow i babci)) Odpowiedz Link