jasama3 10.03.05, 17:16 Pani Agatko dziękuję bardzo właśnie doszło miałam szczęście że akurat jestem u siebie w domu bardzo się ciesze i dziękuję z całego serca za tą paczuszkę i za bonusy... pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanieli Re: do MAMAANIELKI 10.03.05, 21:41 baardzo sie cieszę. bądźmy w kontakcie. Pozdrawiam. I nie mów do mnie pani, błagam.,.. Odpowiedz Link
jasama3 Re: do MAMAANIELKI 13.03.05, 21:19 Agatko czy po duphastonie zawsze jest złe samopoczucie ja się czuje okropnie i napisz jak możesz czy to kiedyś minie ... pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
mamaanieli Re: do MAMAANIELKI 13.03.05, 21:54 wymioty, głowa, kiepski nastrój? niestety prawie zawsze norma... To hormony, które dostajesz dodatkowo... Minie jak łożysko przejmie funkcje podtrzymania ciąży, a ty odstawisz lek. trzymaj się. Ja przy Anieli wymiotowałam po kilkanascie razy dziennie - koszmar. I przezyłam. Pozdroweinia Odpowiedz Link
jasama3 Re: do MAMAANIELKI 15.03.05, 13:58 witam serdecznie chciałam się zameldować że jeszcze żyjemy Agatko tak naprawde to w sumie bez większych zmian u nas ja czuję się niezbyt no ale wiadomo ...Duphaston...;/ chyba psychicznie troche lepiej no i tatuś się zaczął nami interesować nareszcie choć staram się zachować dystans i nie angażować się zabardzo narazie obserwuje go bardzo uważnie chba wybierzemy się jakoś pod koniec miesiąca do lekarza tak sobie planuję mam nadzieję że nic się nie będzie dziać... a jeszcze jedno bo ja troszkę plamie w dalszym czasie czy poczekać jeszcze trochę czy to zgłościć bo w trakcie brania duphastonu to chyba też normalne z tego co wiem... Pozdrawiam i dozobaczenia Będziemy w kontakcie Odpowiedz Link
tygrysia_suka Re: do MAMAANIELKI 15.03.05, 15:00 Dobrze, że u Ciebie coraz lepiej, trzymamy za Ciebie kciuki. Rzadko piszę na forum…. mam bardzo dużo pracy, ale staram się codziennie czytać, mentalnie jestem z wami. Jak byś wysłała na priv. namiary też chciałabym coś dorzucić do wyprawki. Głowa do góry, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Na pewno szczęście zagości u Ciebie… choć w pewnym sensie już się rozgościło. Pozdrawiam i ściskam mocno. PS. ja też brałam Duphaston, myślę że bardzo mi pomógł. Wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link
mamaanieli Re: do MAMAANIELKI 15.03.05, 15:41 no i napisz kiedy termin - szykuje ciuszki. POzdrawiam. Odpowiedz Link
dominigag1 Re: do MAMAANIELKI 15.03.05, 16:11 ja też, choc o tym już pisałam o osobnym wątku. Odpowiedz Link