joanna238 21.09.06, 09:34 Dziś moja księżniczka skończyłaby 11 miesięcy.Tak długo jej nie mam, tak bardzo tęsknię. Czas nie leczy, czas uświadamia mi moją bezsilność wobec tego co sie stało. Kocham Cię Jukla, bardzo mocno.(*)(*)(*) MAMA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfina7 Re: Światełko (*)dla Juleńki 21.09.06, 09:58 (****) Dla Twojej Julci Mama Julci miała by 2 latka i 21 dni Odpowiedz Link
an555 Re: Światełko (*)dla Juleńki 21.09.06, 12:47 Dla Juleńki (*)(*)(*) Przytulam mamusię Ania Odpowiedz Link
jasmine78 Re: Światełko (*)dla Juleńki 22.09.06, 13:33 Dla aanielskiej dziewczynki (*) (*) (*) Odpowiedz Link
aania25 Re: Światełko (*)dla Juleńki 21.09.06, 17:41 Swiatelko dla Julenki (*)(*)(*), bardzo Ci wpolczuje i zycze sil. Julenka napewno Ci ich doda. Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 29.09.06, 10:03 W ubiegłym tygodniu minęło 11 miesięcy bez mojej Myszki dziś mija 11 miesięcy i tydzień a ja tęsknię wciąż tak samo,boli jak przed miesiącem,dwoma.Cały czas ta sama pustka... Kocham Cię Julka Mama Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Światełko (*)dla Juleńki 30.09.06, 13:57 (*) (*) (*) Dla malutkiej Juleńki ... Przytulam mamusię. Podobno trzeba przerzyć wszystkie pory roku ? Czy będzie lepiej wtedy? Niewiem ... Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 06.10.06, 12:46 Nie rozumiem Juleczko dlaczego po twoim odejściu czas płynie jakby nigdy nic,świat powinien sie zatrzymać! Kolejny tydzień tęsknoty za tobą minął. Kocham Cie Julka Mama Odpowiedz Link
maretta111 Re: Światełko (*)dla Juleńki 06.10.06, 12:58 droga Joasiu przytulam ciebie wirtualnie, a to dla twojego Aniołka Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 13.10.06, 11:40 Kochana córeczko dziś mija kolejny tydzień jak Cię nie ma,bardzo za tobą tęsknię, kolejny tydzień miliona mysli i marzeń jak by było gdybyś była z nami z mamą i tatą tak bardzo za Tobą tęsknię nie potrafie normalnie życ bez ciebie,zycie ma inny smak bardziej mdły i smutny okraszony łzami. Kocham Cię Juleczko i tęsknię bardzo bardzo mocno(*) MAMA Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Światełko (*)dla Juleńki 13.10.06, 13:00 dla julenki (*****) a dla Ciebie sloneczka w tesknocie Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 20.10.06, 10:05 Kochana Juleńko kolejny tydzien bez Ciebie,kochanie tak bardzo tęsknie.Nie ma dnia kiedy o tobie nie myślę,czasami zastanawiam sie jak przezyłam tyle czasu bez Ciebie bo jutro malenka mialabyś pierwsze urodziny,byłby tort świeczka miś od babci i wielkie święto a tak będzie pustka i tęsknota ktora trwa rok itrwać będzie bez konca, przez całe moje życie ale kiedyś przytulę Cię bardzo bardzo mocno....Obiecuję Mama Odpowiedz Link
lhotse71 Re: Światełko (*)dla Juleńki 20.10.06, 10:08 Juleczko dla Ciebie Malutka Kuleczko (*)(*)(*) Odpowiedz Link
magapi Re: Światełko (*)dla Juleńki 20.10.06, 10:22 Nasza tęsknota wytrwale zapisuje się każdego dnia w naszym codziennym życiu.czas nie leczy,czas pozwala nieco łatwiej spoglądać w przyszłość.Czas uświadamia nam to co straciliśmy...a my nie wiedząc jak byłoby naprawdę,chowamy we wnętrzu wyidealizowany obraz naszych rosnących dzieci...myślimy jak by to było...co byśmy robiły...i to,że tego nie będzie,to jest najbardziej dotkliwe...ale jesteśmy...dla Juleczki * * * Odpowiedz Link
joanna238 Re:Roczek 21.10.06, 08:17 Kochanie miałabyś dziś roczek-nie ma nic jest pustka.Rok temu narodziły sie i umarły moje marzenia,sens życia ,żyły tak krótko jeden dzień.Razam z Tobą Juleczko odeszło wszystko,podobno nadzieja umiera ostatnia i wiesz ona też odeszła,nie ma nic jets tylko bezsens dnia kolejnego ,wegetacja.Dziś mija 365 dni tęsknoty nawet nie wiesz że to tylko tyle i az tyle. Byłam juz dziś u Ciebie i zastałam to co zwykle pustkę i pochowaną przyszłość bez Ciebie. Kocham Cie bardzo mocno Julka,tęskie MAMA Odpowiedz Link
danusia1958 Re:Roczek 21.10.06, 10:22 dla Twojego Anioleczka(*****)...i wszystkiego niebianskiego na Anielski roczek Odpowiedz Link
johana19 Re:Roczek 21.10.06, 21:26 (*) Dla Anielskiej Juleńki... Asia mama LENY (27-01-2005) Odpowiedz Link
joanna238 Swiatełko dla Juleńki 27.10.06, 09:48 Kochanie byłam dziś u Ciebie i tak sobie myślałam jak wyglądają roczne Aniołki, bo ty najdroższa takim Aniołkiem własnie jesteś,kocham Cię i tęsknię,tęsknie najokrutniej jak mozna tęsknić za kimś,ty jesteś kimś szczególnym,cząstą mnie i taty który tez bardzo Cię kocha,okrutne jest żeby marzyć o własnym dziecku,żeby marzyć o dotknięciu czy przytuleniu go ja Kochanie żyje z takimi okrutnymi marzeniami. Kocham Cię mocno MAMA Odpowiedz Link
magapi Re: Swiatełko dla Juleńki 27.10.06, 11:26 Jak bardzo wiem jak to jest...po prostu ten bezsilny ból,pytania bez odpowwiedzi...dla Juleńki * * * Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Swiatełko dla Juleńki 29.10.06, 21:04 (*) (*) (*) Dla twojej córeńki. Przytulam w ciężkich chwilach, rozumiem, wspieram i pocieszam. Łzy i tak polecą ale ufam iż kiedyś kochana przytulisz, ucałujesz takiego malutkiego szkraba. Odpowiedz Link
joanna238 Re: Swiatełko dla Juleńki 03.11.06, 10:38 Kochana Juleńko kolejny tydzień bez Ciebie,tak bardzo za Tobą tęsknię,nie potrafie normalnie żyć, nie chce, nie umie.Próbuję ale nie wychodzi brakuje ciebie,moje życie to jak puzlle ze zgubionym najwznieszym elementem, niby obrazek jest ale taki jakiś niepełny,nieładny.Zdarzją sie miłe momenty ale wtedy uświadamiam sobie że nie ma ciebie i czar pryska,to co miłe jest bezsensowne bo byłoby milsze gdybyś była z nami.Tak bardzo Cie kocham, tak bardzo tęsknie. Dla Ciebie Kochanie(*)(*)(*) Mama Odpowiedz Link
renata.bw Re: Swiatełko dla Juleńki 03.11.06, 12:43 ja też zapalam światełko dla Twojej Juleńki (***) Odpowiedz Link
mamaga2 Re: Światełko (*)dla Juleńki 08.11.06, 21:29 (*)(*)(*) światełko dla naszych Juleczek... wiem jak Ci ciężko...moja Julcia miałaby 15 miesięcy...Cieplutko pozdrawiam... Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 10.11.06, 09:40 Juleńko serduszko moje jest mi tak strasznie ciężko tu bez ciebie,staram się żyć w miare noralnie ale bez ciebie to takie trudne, tęsknię z kazdym dniem bardziej, nie wiem jak będzie... Kocham Cie moja mała myszko (*) Mama Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 17.11.06, 10:38 Moja kochana Juleńko każdym piatkiem odmierzam czas bez Ciebie,w piątek przyszłaś na świat kolejny tydzień mijający bez ciebie to tydzień stracony nie przezyty tylko przetrwany bo nie da sie stanąć w miejscu nie da sie zatrzymac czasu, próbowałma kochanie to zrobić , próbowałam wiele razy zatrzymac czas , cofnać go , przyśpieszyć nie potrafie. gdyby moja miłośc do Ciebie mogła to zrobić uczyniłby to już dawno cofnęłaby czas do momentu kiedy żyłaś tak krótką chwilkę. Kocham cie, tęsknie bardzo mocno MAMA Odpowiedz Link
egafokus Re: Światełko (*)dla Juleńki 17.11.06, 14:20 [*] Juleczce A Tobie Asiu dużo sił, bardzo dużo :) Przytulam mocno Julcia pewnie szaleje z moim Kacperkiem, to już też całkiem duży aniołek. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Światełko (*)dla Juleńki 18.11.06, 17:10 Joasiu przytulam w ciężkich i trudnych chwilach. Nasze serduszka sa zranione i nie ma słów które koiły by ten ból... ale myśle o was często i mam nadzieje, że niedługo Juleńka pokaże jak opiekuje się wami. (*) (*) (*) (*) Dla dziewczynki biegającej po chmurkach Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 01.12.06, 11:23 Moja Kochana Juleńko wspomnienia wracaja jak opentane, te złe, nie chce ich a one poprostu są, tych dobrych też jest wiele jak byłaś ze mną 9 miesięcy, jak kopałaś wieczorami, jak marzyłam jak to będzie.To takie straszne że te marzenia pozostały tylko marzeniami, sama nie wiem jak to wytrzymuje... Kocham Cię i tak okrutnie za Tobą tęsknię Mama Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 08.12.06, 13:42 Juleńko mój mały promyczku odliczam kolejne tygodnie bez ciebie, wyobrażam sobie minione dni z Tobą.Mój mały Aniołku na błękitnej chmurce daj znać że jestes blisko mnie będzie mi kochanie lżej, choć troszkę na chwile... Kocham Cię tęsknie MAMA Odpowiedz Link
agatelek2 Re: Światełko (*)dla Juleńki 15.12.06, 10:43 Dla aniołka (*) mama Adrianka i Karinki Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 15.12.06, 12:44 Kochana Juleczko mój mały Aniołku tak bardzo za tobą tesknię, nie ma dnia abyś nie była w moich myślach i wiem że taki dzień nigdy nie nastąpi, zawsze będziesz w moich myślach , wspomnieniach i marzeniach. Kocham cię MAMA Odpowiedz Link
egafokus Re: Światełko (*)dla Juleńki 15.12.06, 15:06 [*] dla Juleńki, Aniołku opiekuj się swoją mamusią Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Od mamusi 21.12.06, 17:38 Ja jestem tylko pośrednikiem ... (*)(*) (*) (*) (*) Dla ciebie panienko Opiekuj się mamą ona tak bardzo teraz tego potrzebuje ... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Światełko (*)dla Juleńki 22.12.06, 01:05 Dla Julenki ksiezniczki z Nieba (*****) babcia Aniolka Natalki i 8 mcy Julki Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 29.12.06, 16:29 Kochana Juleńko tak bardzo tęsknie....... Kocham Cie MAMA Odpowiedz Link
an555 Re: Światełko (*)dla Juleńki 29.12.06, 20:05 Asiu dla Twojej córeczki w niebie (*)(*)(*) Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 12.01.07, 09:41 Córeczko moja kochana odliczam tygodnie bez ciebie cały czas , nieustannie im dłużej nie ma cię z nami tym bardziej nie rozumię sensu twojej śmierci, tym bardziej tęsknie ale kocham cię cały czas tak samo najmocniej na świecie i tego nic nie zmieni. MAMA Odpowiedz Link
danutaessen Re: Światełko (*)dla Juleńki 15.01.07, 01:04 Dla malej dziewczynki )*( )*( )*( Cieplutko pozdrawiam Danusia Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 19.01.07, 10:49 Mój kochany Aniołku, najpiękniejszy w niebie tęsknie tu już za tobą 15 miesięcy, czekam, myślę, kocham... MAMA Odpowiedz Link
danutaessen Re: Światełko (*)dla Juleńki 19.01.07, 20:33 Dla Julki (*)(*)(*) Pozdrawiam Danusia. Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 26.01.07, 11:03 (*)(*)(*) dla Ciebie oraz milony pocałunkówna Twej ślicznej buzi Aniołka od MAMY Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 09.02.07, 14:39 Juleńko tęsknie coraz bardziej, tak bardzpo bym chciała abyś misie przyśniła mój przecudny Aniołku po to abymchociaż we śnie mogła cie mocno przytulić ichoć na chwilkę przestała tęsknić Kocham Cie mój skarbie MAMA Odpowiedz Link
egafokus Re: Światełko (*)dla Juleńki 14.02.07, 11:15 [***] Julcia o tym wie :) i opiekuje się Wami każdego dnia Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Światełko (*)dla Juleńki 14.02.07, 22:10 Dla Julenki(*****) babcia Aniolka Natalki Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 16.02.07, 19:16 Dla ciebie Kochanie (*) Kochami i tęsknię MAMA Odpowiedz Link
tusia911 Re: Światełko (*)dla Juleńki 17.02.07, 12:30 (*)(*)(*) Dla Juleńki. Mama Aniołka Kubulka (25.01.2007-4.02.2007) Odpowiedz Link
joanna238 Re: 16 miesięcy 21.02.07, 11:06 Moja kochana córeczko dzis skończyłabyś 16 miesięcy, jutro minie 16 miesiecy jak ciebie nie ma.Kochanie brakuje mi łez, ale tęsknotyi bólu który doprowadza mnie do szleństwa nie chce zabraknąć, nadal mi jest żle bez Ciebie, nadal tęsknie tak że okrutnie boli -Kocham Cie Moje Niespełnione Marzenie Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: 16 miesięcy 22.02.07, 19:14 (*) (*) (*) Dla Juleńki, przytulam w cieżkich chwilach. Odpowiedz Link
an555 Re: 16 miesięcy 23.02.07, 14:44 Joasiu wasza Julenka czuwa nad wami.Przytulam bardzo mocno. Tesknota i bol pozostana na zawsze ale musimy miec nadzieje. Wasz anileczek niedługo podaruje wam piekny prezet ktory wynagrodzi ci całą teknotę i ból. Dla maluniej (*)(*)(*) Odpowiedz Link
joanna238 Re:Światełko (*) dla Juleńki 02.03.07, 10:31 Kochana córeczko, najcudowniejszy Aniołku daj mi troszkę sił, troszkę nadziei... kocham Cię MAMA Odpowiedz Link
joanna238 Re:Światełko (*) dla Juleńki 09.03.07, 11:41 Piątek powinien być dla mnie dniem radosnym , bo przyszłaś na świat ale nie jest bo zbyt szybko odeszłaś. A ja nadal okrutnie tęsknie z Tobą mój najpiękniejszy Aniołku (*)(*)(*) MAMA Odpowiedz Link
danusia1958 Re:Światełko (*) dla Juleńki 09.03.07, 11:54 Dla Julenki(***) babcia Aniolka Natalki Odpowiedz Link
joanna238 Re:Światełko (*) dla Juleńki 16.03.07, 09:52 Kocham Cię moja córeczko najmocniej na świecie, każdego dnia myśle o tobie i tesknie caly czas nieprzerwanie. Kocham Cię (*) MAMA Odpowiedz Link
kasik211 Re:Światełko (*) dla Juleńki 16.03.07, 17:21 Wiem, co czujesz! Ja też wierzyłam w to,że czas leczy rany. Z każdym dniem coraz trudniej mi żyć bez mojego synka. [***} dla naszych Aniołków MAMA Kacperka-Aniołka Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re:Światełko (*) dla Juleńki 17.03.07, 14:53 (*) (*) (*) Dla Juleńki..., która pewnie z moją Adusią buszuje po chmurkach... ciocia Aga Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Światełko (*)dla Juleńki 17.03.07, 22:09 Dla Julenki(*****) babcia Aniolka Natalki i 11 mcy Julki Odpowiedz Link
joanna238 Re:17 MIESIĘCY 21.03.07, 10:53 Mój Kochany Aniołku czas jest okrutny nie zważa na moją tesknotę za Tobą, żal tylko nieubłagalnie płynie ale Kochana Juleczko mimo że życie biegnie dalej Ty zawsze pozostaniesz w moim sercu, zawsze będe Cie kochac równie mocno, najmocniej na świecie.moje życie nie jest normalne już od 17 miesięcy, od tak długo jak ciebie nie ma. tesknie i kocham MAMA (*) Odpowiedz Link
egafokus Re:17 MIESIĘCY 22.03.07, 13:25 [***] Juleńce niebiańskiej królewnie -- mama aniołka Kacperka Kacperek maleństwo Odpowiedz Link
joasia291 Re:17 MIESIĘCY 23.03.07, 21:03 Juleczko,dla Ciebie (*)(*)(*).Joasiu,tak bardzo mi przykro. Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 29.03.07, 16:46 KOCHANIE tęsknie, kocham , pamiętam o Tobie zawsze (*)(*)(*) MAMA Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 06.04.07, 08:00 Zle mi bez Ciebie mój mały Aniołku Kocham Cie MAMA Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Światełko (*)dla Juleńki 08.04.07, 02:26 dla Julenki(*****) babcia Aniolka Natalki i rocznej Julki www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 13.04.07, 10:42 Juleńko mój skarbie co dzien tesknie i mysle o Tobie, jest kolejna wiosna bez Ciebie a ja mam dwa życia, pierwsze rzeczywistośc bez ciebie i drucie -moją wyobrażnie, mrzenia jakby było gdybyś była ze mną, drugi równoległy świat - świat marzeń o Tobie, on jest lepszy w tym pierwszym mam wrażenie ze wszyscy o tobie zapomnieli oprócz mnie i taty, w tym drugim jesteś nadal zywa.... kocham Cie MAMA Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 20.04.07, 16:10 kolejny tydzień mój skarbie bez Ciebie i kolejne światełko, jutro skończyłabyś 1,5 roczku, kolejne milion pytań kłębi sie w mojej głowie jak byś była, co lubiła, dlaczego Ciebie nie ma z nami. Nigdy tego nie zrozumię Odpowiedz Link
joanna238 Re: Światełko (*)dla Juleńki 27.04.07, 16:57 Dla Ciebie Kochanie (*)(*)(*) MAMA Odpowiedz Link