ewelinla810299 Re: ABORCJA 23.12.24, 09:07 Witam jeśli potrzebujesz dyskretnej pomocy napisz SMS 500810299 ewelina810299@gmail.com Odpowiedz Link
oszust7 Re: ABORCJA 29.12.24, 14:49 DZIEWCZYNY KILKA PORAD JAK NIE DAC SIE OSZUKAC !!!!!! - NIGDY NIE PRZELEWAJCIE PIENIEDZY NA KONTO - ZAWSZE PROSCIE O AUTENTYCZNE ZDJECIE TABLETEK - UNIKAJCIE OFERT GDZIE JEST TYLKO KONTAKT MEILOWY - JAK KTOS WAM OFERUJE TABLETKI ZA 100 LUB 200ZŁ TO JEST TO OSZUST BO NIKT POWANY W TAKIEJ CENIE NIE SORZEDAJE TABLETEK - STARAJCIE SIE ODEBRAC TABLETKI OSOBISCIE I PYTAJCIE GDZIE MOZNA JE ODEBRAC - PYTAJCIE ZAWSZE O PARAGON ZAKUPU I O POCHODZENIE TABLETEK BADZCIE CZUJNI I UWAZAJCIE NA SIEBIE ORAZ SAMOZWANCZYCH GINEKOLOGÓW ORAZ TYCH CO SOBIE SAMI PISZA POZYTYWNE OPINIE I SAMI SIEBIE ZACHWALAJA I POLECAJĄ NIE KUPUJCIE TABLETEK W ZADNYCHWORECZKACH LUB INNYCH ZAWINIĄTKACH Odpowiedz Link
kajsdhjash Re: ABORCJA 29.12.24, 16:13 TABLETKI ARTHROTEC ODSPRZEDAM !!!! Posiadam skuteczne tabletki wczesoporonne o nazwie ARTHROTEC. Sa to najskuteczniejsze tabletki przeznaczone do dyskretnej i bezpiecznej kuracji w domu bez nadzoru lekarza. Domowa kuracja zapewni Ci dyskrecje. Leki sa orginalne pochodzenia aptecznego posiadam paragon co jest gwarancja Twojego bezpieczenstwa jak rownież powodzenia zabiegu. UWAGA NA OSZUSTÓW PROŚCIE ZAWSZE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE ZDJECIE TEGO CO WAM OFERUJE PYTAJCIE ZAWSZE W TROSCE O WASZE ZDROWIE O ZRÓGŁO POCHODZENIA TABLETEK ORAZ O PARAGON ZAKUPU KONTAKT 512-204-079 Odpowiedz Link
ewelinla810299 Re: ABORCJA 29.12.24, 16:23 Witam jeśli potrzebujesz dyskretnej pomocy napisz SMS 500810299 ewelina810299@gmail.com Odpowiedz Link
ewelinla810299 Re: ABORCJA 30.12.24, 00:44 Witam jeśli potrzebujesz dyskretnej pomocy napisz SMS 500810299 ewelina810299@gmail.com Odpowiedz Link
justyna2814 Re: ABORCJA 22.01.25, 12:37 TABLETKI PORONNE - odsprzedam zestaw 12+1 z mojego zabiegu 100% skuteczności Dziewczyny posiadam skuteczne tabletki o nazwie Arthrotec do przywraca cylku miesiaczkowego we wczesnej fazie ciaży. Ja je stosowałam osobiscie bedac w 9tyg ciaży i tabletki bardzo mi pomogły.Tabletki sa pochodzenia aptecznego zapakowane w orginalne blistro apteczne . Posiadam paragon zakupu Zaleta tabletek jest to że, możesz je stosowac dyskretnie w domu bez nadzoru lekarza. Tabletki mozna sobie odebrac osobiscie na terenie śląska lub moge je wyslac duskretnie kurierem. Co do ceny zawsze sie jakos dogadamy ważne zeby komus pomogły. Kontakt 502-427-780 Uwaga dziewczyny !!!! ZAWSZE PROSCIE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE ZDJECIE TABLETEK KTORE KTOS WAM OFERUJE PROSCIE O PARAGON ZAKUPU I UWAZAJCIE NA SIEBIE Odpowiedz Link
forowiczka3 Re: ABORCJA 28.01.25, 13:59 TU OTRZYMAŁAM POMOC I SKUTECZNE TABLETKI POLECAM KONTAKT 502-427-780 Dziewczyny jesli szukacie uczciwej osoby ktora pomoze wam w aborcji to polecam numer 502-427-780. Tabletki otrzymałam w orginalnym opakowaniu oraz jasna i zrozumiałą instrukcja ich stosowania. Jestem juz kilka dni po udanej kuracji i ciesze sie że sa osoby ktore chca pomoc w tak traumatycznej sytuacji jaka ja miałam i dlatego jestem tak ogromnie wdzieczna za okazana mi pomoc. Dlatego z całego serca polecam kontakt 502-427-780 Odpowiedz Link
aborcjafarmakologicznie Re: ABORCJA 07.02.25, 13:53 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486 Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link
paula1010 Re: ABORCJA 30.03.25, 21:25 Jestem zdania, że jeśli się decydujemy na przerwanie ciąży, to powinno to być zrobione legalnie i w dobrych warunkach minimalizujących ryzyko powikłań. Tego typu warunki znajdziecie za granicą gdzie zabiegi przerywania ciąży są standardem do 12 tygodnia ciąży. Ja osobiście polecam czeską klinikę niedaleko Bielska - Białej. Bardzo dobra opieka, czysto intymnie i komfortowo. Opieka nie tylko w trakcie ale i po zabiegu w razie potrzeby. Sprawdzcie na www bezpiecznezabiegiczechy eu Odpowiedz Link
wiktoriakaterla88 Re: ABORCJA 24.01.26, 21:26 Dzień dobry odsprzedam tabletki taniej niż kupiłam więcej informacji udzielę pod adresem e-mail wiktoriakaterla@gmail.com lub SMS 795-311-995 Odpowiedz Link
wiktoriakaterla88 Re: ABORCJA 25.01.26, 00:11 Dzień dobry odsprzedam tabletki taniej niż kupiłam więcej informacji udzielę pod adresem e-mail wiktoriakaterla@gmail.com lub SMS 795-311-995 Odpowiedz Link
aborcjaonlinepolska Re: ABORCJA 25.01.26, 20:44 Wpadka? Niechciana ciąża? Jeśli nie jesteś na to gotowa, to zapraszam do kontaktu. Pomogę poradzić sobie z tym problemem. Pigułka poronna Tabletka poronna Tabletki na poronienie poronne wczesnoporonne Arthrotec (także forte) + Mifepristone 250zl Cytotec + Mifepristone 350zl Misoprostol + Mifepristone (mifeprex combipack zestaw taki sam jak wysyła organizacja womenonweb) 400zl Dyskretnie, od ginekologa. Szybka dostawa i fachową pomoc 24h. Telefon lub SMS : 734-945-393 (Także przez Whatsapp ale nie zawsze jestem dostępny) Zapraszam całodobowo. #Arthrotec #Cytotec #Misoprostol #Mifepristone #tabletkaporonna #pigułkaporonna #womenonweb #aborcja #aborcjapolska #aborcjafarmakologiczna #wczesnoporonne Kupuj tylko oryginalne leki od lekarza. Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach. Tel lub SMS 734945393 DYSKRECJA GWARANTOWANA Odpowiedz Link
arthroteccytotecbezrecepty Re: ABORCJA 29.01.26, 17:45 Pigułki poronne Tabletki poronne AKTUALNE 2026r Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Kontakt tel lub SMS 734-945-393 JEŚLI CHWILOWO NIE ODBIERAM TO PROSZĘ O SMS W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC (lub do wyboru arthrotec forte)+ 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 734-945-393 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 734945393 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). #Arthrotec, #Cytotec, #Misoprostol, #Mifepristone, #poronne, #wczesnoporonne, tabletki, #aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link