cesarus 13.06.04, 00:14 szukam kogoś, najlepiej z samochodem, ponieważ mieszkam pod krakowem. Na razie dorywczo, potem ewentualnie na stałe pozdrawiam ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka22 Re: szukam dorywczej niani w krakowie 13.06.04, 11:10 Gdzie dokładniepani mieszka?? Odpowiedz Link
aneta_82 Re: szukam dorywczej niani w krakowie 13.06.04, 18:31 Zainteresowana byłabym Pani ofertą, ale chciałabym uzyskać trochę więcej informacji. Jestem studentką pedagogiki wczesnoszkolnej i przedszkolnej i bardzo chętnie podejmę pracę jako opiekunka w czasie wakacji. Aneta Odpowiedz Link
cesarus Re: szukam dorywczej niani w krakowie 13.06.04, 18:57 mieszkam w Dojazdowie, to jest przed kocmyrzowem pozdrawiam ania Odpowiedz Link
kaatkka Re: szukam dorywczej niani w krakowie 25.06.04, 13:49 Witam, poszukuję pracy na wakacje i być może na wrzesień.Jestem tegoroczną maturzystką. Mieszkam koło Krakowa, podobnie jak pani.Posiadam prawo jazdy. Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link
anytramb Re: szukam dorywczej niani w krakowie 06.07.04, 13:08 Jestem 20 letnią studentka poszukujacą pracy na wakacje (od teraz do końca września). Chciałabym pracowac jako niania.Bardzo lubie dzieci , wiem , że może wszyscy starający sie o pracę opiekunki będą pisac w ten sposób ale... Ja na prawde lubię wspólne zabawy z maluchami i tymi nieco starszymi dziećmi!Nie traktuję opieki nad dziećmi jako pracy ale raczej jako hobby.Niektórzy zbierają znaczki a ja od zawsze opiekowałam sie dziećmi:)Mam młodsze rodzeństwo( dwie siostry jedną o rok a druga o 11(!) lat mlodsza)oraz kuzynostwo( 3 kuzynów młodszych o 2,5,6 lat).2 lata byłam zuchem,następnie harcerzem młodszym,harcerzem starszym.Awansowałam na drużynową i prowadziłam własny zastęp zuchów(wiek dzieci około 10-13 lat). Bardzo proszę o kontakt 504 74 60 74.Przyjme prace na terenie krakowa i w okolicach(sama mieszkam pod Krakowem:) ) Odpowiedz Link