Dodaj do ulubionych

Deichmann online kody -40% na wszystkie buty

21.03.13, 12:27
Do 24.03 działają dwa kody -20% w Deichmann online.

Kod FLE-LZ7G (po rabacie musi zostać co najmniej 49zł)
Kod PAC-2013 (działa przy zakupie za minimum 62zł)

Kody można wpisać jeden po drugim do tego samego zakupu, odliczy wtedy 2 x 20%.

Dostawa: kurier i paczkomat gratis (kwota końcowa zamówienia min. 49zł); przesyłka pobraniowa kosztuje 3,15zł.

Zwrot bezpłatny w każdym stacjonarnym Deichmannie.
Obserwuj wątek
    • orissa Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 12:30
      Zamówiłam buty z ceną pierwotną 99zł, weszły mi dwa kody odejmując 2 x 19,80zł, zapłaciłam 59,40zł.
      • sonka29 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 12:44
        hej fajne zniżki, ale u mnie to nie działa sad
        • katrijn16 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 12:51
          a mi działa smile
    • sonka29 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 12:53
      musiałam coś źle robić już działa big_grin Dzięki kiss
      • jolinka102 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 13:32
        a teraz zdradz co robilas zle, bo u mnie tez nie wchodza te kody wink
    • jked79 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 12:58
      Udało sie WIELKIE DZIĘKI!
    • ewelajnawrocek Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 13:19
      Dzieki, wlasnie zamowilam sobie koturny a synkowi buty Adidias za 59 zł
      • kuna821 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 13:45
        dzięki smile a miałam jechać do stacjonarnego - dobrze że pogoda mnie zniechęciła wink
    • eesti_2005 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 13:45
      Dzięki bardzo za info! smile
    • szmytka1 Do kiedy kody są ważne? n/t 21.03.13, 13:51
      • ta_jagoda Re: Do kiedy kody są ważne? n/t 21.03.13, 14:03
        jak napisane na początku 24.

Mi tez działają bez problemu. Dzięki!
    • aneta347 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 13:56
      orissa napisała:
      Do 24.03 działają dwa kody -20%
      • szmytka1 dziękuję, zaślepiło mnie ;-) 21.03.13, 14:02
        • kalina886 Re: dziękuję, zaślepiło mnie ;-) 21.03.13, 14:18
          Dziękuję smile
          Mam tylko nadzieję, że rozmiar będzie dobry
          • kasiadove Re: dziękuję, zaślepiło mnie ;-) 21.03.13, 14:22
            Dzięki
            Świetna akcja smile
            • malinkowa81 Re: dziękuję, zaślepiło mnie ;-) 21.03.13, 14:24
              Pamiętajcie o punktach Payback przy okazji wink
              • gwen_s Re: dziękuję, zaślepiło mnie ;-) 21.03.13, 15:23
                deichmann uczestniczy w payback?
                • malinkowa81 Re: dziękuję, zaślepiło mnie ;-) 21.03.13, 16:56
                  tak, trzeba przejść do ich sklepu przez stronę www paybacka
    • basiek-79 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 14:38
      Dzięki Wielkie, buty z rabatem już zakupione smile
    • clio_1 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 14:57
      Nie ma rozmiaru butów które bym chciała. Nie bawię się tak tongue_out
    • gwen_s Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 15:42
      WIELKIE DZIĘKI!!!!! Właśnie wczoraj byłam wybierać dla młodziaka buty, ale zabrakło jego rozmiaru, za to online są więc mam buciki za 62zł zamiast 99 wink i to już z przesyłką wink
      • ja-32hh Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:04
        Zamówienia z podwójnym kodem zostają anulowane.
        • malinkowa81 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:57
          a było tak pięknie..
          • eedytkaa Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 17:00
            zamówiłam, zobaczymy.... smile
            • gwen_s Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 17:04
              jak się wejdzie na swoje konto na stronie to znika zamówienie mimo braku jego anulowania.
              Ja właśnie składam drugie i okazało się, że kody już wykorzystane... więc trzeba założyć nowe konto sad
              • gwen_s Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 17:05
                jakieś dziwactwa... właśnie chciałam się wylogować i zamówienie pojawiło się ponownie... sorki za zamieszanie...
                W takim razie nadal czekam.
    • hiljo Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:11
      Zamówiłam i otrzymałam maila: "bardzo mi przykro, zamówienie złożone przez Panią zostało anulowane ze względu na podwójne użycie kodu rabatowego, co jest niezgodne z regulaminem akcji rabatowej" sad(
      • gwen_s Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:28
        w takim razie zabieram się za regulamin wink
        • angelka.1988 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:34
          Mi też anulowali sad
          • gwen_s Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:35
            po jakim czasie dostałyście info o anulowaniu?
            • angelka.1988 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:37
              Po 50min od zamówienia.
              • hugo43 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:47
                ja mam tylko potwierdzenie zamowienia.
            • kasiadove Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:47
              Ja zamawiałam o 14 tej Nie mam informacji jeszcze uncertain
              • gwen_s Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 16:52
                ja wzięłam opcję pobrania, zamówienie po 15 jeszcze nie mam anulowania, tylko potwierdzenie... więc czekam. Ogólnie zależy mi na konkretnych bucikach więc z jednym rabatem i tak warto je kupić jak dla mnie, tylko chce wiedzieć na czym stoję co by nie wykupili wink
                • kasiadove Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 17:48
                  no i anulowali sad
                  • kasiadove Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 18:02
                    wzięłam z 20% rabatem
                    i tak się opłaca smile
                    • katrijn16 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 19:03
                      a gdzie jest w regulaminie napisane,że nie można łączyć kodów?czytam i nie mogę tego znaleźć...
                      • erty02 Re: regulamin 21.03.13, 19:20
                        Ja również nie mogę znaleźć w regulaminie info o tym, że tylko jeden kod rabatowy może być użyty.
                        Czy anulowano wam zamówienia opłacone z góry kartą, czy tylko takie za pobraniem?
                        Wydaje mi się, że zamówienia nie mogą być anulowane, skoro serwis internetowy przyjął dwa kody jednocześnie...
                        • mamusia.chlopca Re: regulamin 21.03.13, 19:22
                          Właśnie mam zamiar zamówić buty tylko powiedzcie czy transakcja jest anulowana przed czy po zapłacie? Bo jak po to co z pieniędzmi później. Dajcie znac, bo narazie są moje rozmiary smile
                        • katrijn16 Re: regulamin 21.03.13, 19:38
                          ja płaciłam kartą(około godz.13.00) i teraz czekam kiedy mi anulują zamówienie...sad
                          • mamusia.chlopca Re: regulamin 21.03.13, 19:40
                            Czyli rozumiem, że pieniądze Ci wrócą na konto.
                            Noi właśnie nie wiem co robić uncertain
                            • katrijn16 Re: regulamin 21.03.13, 19:46
                              to weź za pobraniemsmile [3zł] wtedy nic nie stracisz(zobaczysz czy ci anulują czy nie)
                      • angelka.1988 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 19:21
                        7. Do uzyskania odpowiedniej zniżki lub uzyskania prezentu w wybranym punkcie upoważnia jedynie ważny Kupon umożliwiający zakupy w tym punkcie tj. pochodzący z Magazynu lub kod zamieszczony na tym Kuponie. Rabaty i prezenty oferowane w ramach Akcji nie łączą się z innymi promocjami oferowanymi w tym samy czasie w punktach Partnerów.
                        • katrijn16 Regulamin 21.03.13, 19:35
                          na stronie Deichmann jest ten punkt regulaminu?
                        • angelka.1988 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 19:45
                          W załączniku wysłali mi ten regulamin.
                          • katrijn16 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 19:48
                            tzn. że wcześniej nigdzie o tym nie było napisane,a teraz sobie wymyślili "regulamin" ?
                            • angelka.1988 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 19:56
                              Regulamin akcji „Flesz. Szał Zakupów” dwutygodnika „Flesz. Gwiazdy & styl”.

§ 1
                              1. Organizatorem akcji promocyjnej pod nazwą ”Flesz. Szał zakupów”, zwaną dalej „Akcją”, jest Edipresse Polska S.A., z siedzibą w Warszawie przy ulicy Wiejskiej 19, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS 0000111462, o kapitale zakładowym wpłaconym w całości, NIP: 526-00-12-586, zwanym dalej „Organizatorem”.
                              2. Akcja będzie przeprowadzona w okresie od godz. 00.00 16 marca 2013 r. do godz. 24.00 17 marca 2013 r. na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. Wybrane Kupony uprawniają do skorzystania z nich w sklepach lub punktach usługowych Partnerów w dłuższym okresie czasu niż czas trwania Akcji. W takim przypadku rozstrzygający jest termin wskazany na Kuponie."
                              3. Akcja będzie przeprowadzana na podstawie niniejszego regulaminu, zwanego dalej „Regulaminem”, i powszechnie obowiązujących przepisów prawa.
                              4. Użyte w Regulaminie zwroty oznaczają:
                              • Magazyn – dwutygodnik „Flesz. Gwiazdy & Styl”, który ukaże się w sprzedaży w dniu 11 marca 2013 r.;
                              • Partner – podmiot, który w ramach Akcji zobowiązał się udzielić Uczestnikom rabat albo zapewnić prezent przy zakupie z wykorzystaniem Kuponu. Lista Partnerów jest dostępna w siedzibie Organizatora i na stronie www.fleszstyle.pl;
                              • Kupon – kuponu wydrukowany w Magazynie zawierający nazwę Partnera oraz wysokość rabatu lub oznaczenie prezentu, uprawniający do otrzymania rabatu lub prezentu od wskazanego na kuponie Partnera na określonych na kuponie warunkach.
                              § 2
                              1. Udział w Akcji jest dobrowolny.
                              2. Uczestnikiem Akcji może być każda osoba fizyczna, która ukończyła 13 lat, z zastrzeżeniem, że małoletni mogą uczestniczyć w Akcji wyłącznie pod warunkiem posiadania zgody swojego przedstawiciela ustawowego, dalej „Uczestnik”.
                              3. Akcja polega na dokonywaniu zakupów w sklepach stacjonarnych, on-line lub punktach usługowych Partnerów za okazaniem Kuponu. Skorzystanie z Kuponów będzie możliwe w czasie trwania Akcji w godzinach otwarcia sklepów i punktów usługowych Partnerów, z wyjątkiem sklepów online Partnerów, w których skorzystanie z Kuponów będzie możliwe przez cały okres czasu, o którym mowa w § 1 ust. 2.
                              4. Każdy Kupon można wykorzystać tylko jeden raz.
                              5. Kupony nie podlegają wymianie na gotówkę.
                              6. Warunkiem skorzystania przez Uczestnika z Kuponu w wybranym przez Uczestnika sklepie lub punkcie usługowym Partnera jest dokonanie zakupu towaru lub usługi objętych Akcją (pod warunkiem ich dostępności w danym punkcie) oraz wykonanie czynności wskazanej na Kuponie danego Partnera, tj. w przypadku sklepu stacjonarnego - okazanie przed dokonaniem zapłaty ważnego Kuponu, a następnie umożliwienie pracownikowi punktu lub innej osobie upoważnionej opieczętowania Kuponu jako wykorzystanego, lub - w przypadku sklepu internetowego - podanie specjalnego kodu zamieszczonego na Kuponie.
                              7. Do uzyskania odpowiedniej zniżki lub uzyskania prezentu w wybranym punkcie upoważnia jedynie ważny Kupon umożliwiający zakupy w tym punkcie tj. pochodzący z Magazynu lub kod zamieszczony na tym Kuponie. Rabaty i prezenty oferowane w ramach Akcji nie łączą się z innymi promocjami oferowanymi w tym samy czasie w punktach Partnerów.

§ 3
                              1. Wszelkie reklamacje, związane z Akcją, Uczestnik powinien w terminie 40 dni od zakończenia Akcji przesłać w formie pisemnej listem poleconym do Organizatora na następujący adres: Edipresse Polska S.A., ul. Wiejska 19, 00-480 Warszawa, wraz z dopiskiem: „Flesz. Szał zakupów - Reklamacja”, dalej zwana „Reklamacją”. Reklamacje złożone po upływie powyższego terminu nie będą rozpatrywane. O przyjęciu Reklamacji decyduje data stempla pocztowego.
                              2. Reklamacje powinny zawierać imię i nazwisko, dokładny adres Uczestnika, a także dokładny opis i wskazanie przyczyny uzasadniającej złożenie Reklamacji.
                              3. Reklamacje rozpatruje Organizator w terminie 14 dni od dnia ich otrzymania, stosując postanowienia niniejszego Regulaminu.
                              4. Pisemna odpowiedź na Reklamację wysłana będzie drogą listowną na adres Uczestnika Akcji podany w Reklamacji.

§ 4
                              1. W sprawach nieuregulowanych niniejszym regulaminem mają odpowiednio zastosowanie przepisy powszechnie obowiązującego prawa.
                              2. Niniejszy Regulamin jest dostępny w siedzibie Organizatora oraz na stronie internetowej www.fleszstyle.pl.

Organizator

………………………..
                              • grecz Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 22:05
                                cyt: "Akcja będzie przeprowadzona w okresie od godz. 00.00 16 marca 2013 r. do godz. 24.00 17 marca 2013"-już to wystarczy, że to nie ten regulamin.
                            • erty02 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 19:58
                              katrijn16 napisała:

> tzn. że wcześniej nigdzie o tym nie było napisane,a teraz sobie wymyślili "regu
                              > lamin" ?

Poszukałam w necie i chyba chodzi o akcję "Flesz. Szał zakupów.":
                              fleszstyle.pl/szalzakupow-regulamin.html
                              Piszą tu, że nie można łączyć z innymi rabatami Partnerów akcji. W załączniku jest przy Deichmannie podany kod FLE-LZ7G. Chyba faktycznie mogą nam wszystkie zamówienia anulować sad
                              • katrijn16 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 20:07
                                kurcze,szkoda sad
                                o której godz. robiłaś zamówienie?
                                • erty02 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 20:20
                                  Zamawiałam o 17tej. Sprawdziłam, że mam blokadę na karcie. Ciekawe czy po anulowaniu przez sklep zejdzie od razu ta blokada, czy dopiero po kilku dniach.
                                  • gwen_s Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 20:31
                                    ja zamówienie składałam po 15, opcja pobraniowa, póki co brak anulowania zamówienia.
                                    Może mają już za dużo zamówień i będzie to dłużej trwać?
                                    • eesti_2005 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 21:28
                                      Ja złożyłam zamówienie ok 13 i dzwoniłam na infolinię, żeby zmienić sposób płatności za pobraniem i pani na infolinii mi powiedziała, że wyślą zamówienie w ciągu 3 dni. I nie anulowali mi jak na razie...
                                      • kasiadove Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 21:44
                                        To w sumie niefajnie albo anulują wszystkie albo nie...
                                        Ich strata bo zrobiłam zamówienie z 20% rabatem ale o połowę mniejsze niż pierwsze tongue_out
                                        • jzabro Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 21:51
                                          Może dzisiaj już nie pracują i anulują dopiero jutro
                              • grecz Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 21.03.13, 22:10
                                cyt: "Akcja będzie przeprowadzona w okresie od godz. 00.00 23 marca 2013 r. do godz. 24.00 24 marca 2013 r."

Orissa napisała o zniżkach 21.03, sama wtedy też zrobiła zakupy. Nie zgadzają się zatem daty obowiązywania zniżki. Więc to też nie ten regulamin mimo zgodności kodu. Ja bym się kłóciła, błąd był u nich, skoro nie zablokowali takiej możliwości od razu wink
                                • grecz aaa...cofam poprzedni post ;) 21.03.13, 22:12
                                  doczytałam w załączniku wink
                                  • blodyna Re: już tylko jeden kod wchodzi 22.03.13, 08:25
                                    Dzisiaj złożyłam zamówienie i już tylko jeden kod wchodzi, ten drugi pisze że stracił ważność...
                                    Szczęściary którym udało się zamówić z dwoma kodami smile
                                    dajcie znać czy wysłali Wam te zamówienia
                                    • gwen_s Re: już tylko jeden kod wchodzi 22.03.13, 08:28
                                      może się opamiętali z anulowaniem zamówień wink bo skoro wchodziły dwa kody to raczej ich "wina" że nie zrobili odpowiedniego zabezpieczenia.
                                      Ja wciąż czekam na info smile Ale koleżanka mnie wystraszyła, ze buciki, które zamówiłam mają niskie podbicie więc nie wiem czy opcjonalnie drugich nie zamówić i jedną parę oddać ;/
                                      • katrijn16 Re: już tylko jeden kod wchodzi 22.03.13, 08:53
                                        ja też nadal czekam....(pewnie anulują)
                                        gwen_s masz rację,powinni od razu nie przyjmować drugiego kodu,a nie teraz takie rzeczy robią wink
                                        • gwen_s Re: już tylko jeden kod wchodzi 22.03.13, 08:57
                                          na smyku w październiku też była akcja, ze po 3-4 kody na raz wchodziły, dopiero po (chyba) zbyt dużej ilości zamówień to zmienili. Teraz rzadko kiedy kody łączą się ze sobą, ale nikomu nie anulowali zamówienia bo wszystkie kody wchodzili, po prostu "przyjęli to na klatę" bo to był ich błąd... pewnie w deichmannie nie wpadli na to, ze ktoś użyje dwóch kodów na taką samą zniżkę wink
                                          • mama_amelii Re: już tylko jeden kod wchodzi 22.03.13, 09:28
                                            Powiem szczerze,że z 40% rabatem sie opłaca,ale z 20% niekoniecznie.Byłam ostatnio w Deichmanie i oglądałam adidasy dla córki,które kosztowaly 100zł.W sklepie online kosztują 119,a wiec lepiej z noga pojechac do sklepu i na to samo wyjdzie.
                                            Zamówiłam wczoraj i pewnie dzisiaj anuluja(za 59zl się opłacasmile)
                                            • gwen_s Re: już tylko jeden kod wchodzi 22.03.13, 09:30
                                              te co ja chce kosztują tyle samo w sklepie co online więc jak dla mnie nawet -20% będzie ok, tylko czekam na info co się dzieje smile
                                              • erty02 jeszcze mi nie anulowano 22.03.13, 10:44
                                                Nadal nie mam ani potwierdzenia realizacji zamówienia, ani anulowania.
                                                Kupowałam z dwoma kodami, płaciłam z góry kartą.
                                                • kuna821 Re: jeszcze mi nie anulowano 22.03.13, 11:02
                                                  u mnie to samo uncertain jedno zamówienie miałam płatne z góry, drugie za pobraniem, zobaczymy, czekam...
                                                • nauta_ Re: jeszcze mi nie anulowano 22.03.13, 11:04
                                                  Chciałam dziś kupić baleriny. Nie wchodzą już żadne kody. Wyskakuje komunikat, że ważność kodu wygasłasad
                                                  • kuna821 Re: jeszcze mi nie anulowano 22.03.13, 11:09
                                                    sprawdzałam przed chwilą i ten działa nadal FLE-LZ7G
                                                  • beamilka mi właśnie anulowano 22.03.13, 12:04
                                                    zamawiałam wczoraj o 16.20
                                                • katrijn16 Re: jeszcze mi nie anulowano 22.03.13, 12:05
                                                  u mnie to samo smile ciekawe czy dziś już komuś anulowali zamówienie zapłacone kartą.
                                                  • hugo43 Re: jeszcze mi nie anulowano 22.03.13, 12:46
                                                    mi jeszcze nie anulowali,kupowalam wczoraj po 13,zaplacilam przelewem,potwierdzenie przyszlo szybko.
                                                  • gwen_s Re: jeszcze mi nie anulowano 22.03.13, 12:47
                                                    mi też jeszcze nie anulowali, ale brałam pobranie po 15. Potwierdzenie zamówienia też przyszło mi praktycznie od ręki, ale jeszcze wysyłają potwierdzenie wysyłki i teraz tylko na to czekam wink
                                                  • ta_jagoda Re: jeszcze mi nie anulowano 22.03.13, 12:47
                                                    zamawiałam wczoraj o 14 z dwoma kodami i jak na razie nic mi nie anulowali. płaciłam przelewem. zobaczymy. Jak sie uda to będzie miło, o ile trafiłam z rozmiarem bo boje sie że wzięłam za małe....
                                                  • beamilka a próbowała któraś wyjaśniać 22.03.13, 13:15
                                                    pisałyście do nich maila z prośbą o wyjaśnienie?
                                                  • eedytkaa Re: a próbowała któraś wyjaśniać 22.03.13, 13:46

aha czyli anulują tylko te pobraniowe???
                                                    anulowali komuś kto płacił z góry???
                                                    ja zamawiałam o 17 pobraniową i jeszcze cisza...
    • akusia77 Potwierdzenie wysyłki 22.03.13, 14:00
      Przed chwilą dostałam. Płaciłam kartą kredytową
      • emily.1 Re: Potwierdzenie wysyłki 22.03.13, 14:05
        A o której zamawiałaś? I co jeśli można wiedzieć?
      • erty02 Re: Potwierdzenie wysyłki 22.03.13, 14:08
        Również dostałam przed chwilą potwierdzenie wysyłki. smile Płaciłam kartą.
      • sonrisa06 Re: Potwierdzenie wysyłki 22.03.13, 15:09
        Zamawiałam wczoraj sandałki dla córki. Obydwa kody weszły. Dziś dostałam informacje na maila, że przesyłka juz wyszła od nich z magazynu. Zamawiałam za pobraniem.
    • a-itagnieszka Dziewczyny, mam dobre wieści ... 22.03.13, 14:04
      Właśnie otrzymałam potwierdzenie wysyłki zamówionych bucików. Kupowałam wczoraj około 14-tej wykorzystując oba kody smile
      • emily.1 I ja mam potwierdzenie;) 22.03.13, 14:07
        Robiłam dwa zamówienia, obydwa pobraniowe i właśnie otrzymałam potwierdzenie obuwink
      • mama_amelii mi też sie udalo:) 22.03.13, 14:10
        Kupowałam wczoraj adidasy córce,ze zniżką 40% wyszły mi za 59zł.Płaciłam kartą po 16.Właśnie dostałam potwierdzenie wysyłkismile
        • kamelia14 Re: mi też sie udalo:) 22.03.13, 14:18

no to teraz i tym co anulowali powinni anulować anulowanie !!!hahaha
          no chyba że zmienili właśnie regulamin promocji hahah chyba padnę ze śmiechu
          dziewczyny sprawa jest oczywista teraz muszą nam wszystkim wysłać
    • tina1234 Mam potwierdzenie wysłania 22.03.13, 14:07
      Zamówiłam wczoraj po 19 z dwoma zniżkami i właśnie dostałam potwierdzenie nadania przesyłki z numerem paczki. smile Płaciłam przelewem.
      • andre20 Re: Mam potwierdzenie wysłania 22.03.13, 14:15
        Moje zamówienie za pobraniem też jest wysłane. Za skórzane sandałki Elefantena zapłacę 86 zamiast 139smile
        • gwen_s moje też idzie ;) 22.03.13, 14:18
          Adidaski mam po 60zł wink
      • katrijn16 Re: Mam potwierdzenie wysłania 22.03.13, 14:18
        też mam potwierdzenie wysyłki,płaciłam kartą smile to się nam poszczęściło wink ciekawe dlaczego wczoraj anulowali niektóre zamówienia
    • mama_amelii Może dzisiaj inna obsługa? 22.03.13, 14:13
      WCZORAJ KTOś SIĘ DOMYŚLIŁ,ŻE COŚ NIE TAK,A DZISIAJ NIE LUB UZNANO SWÓ BLĄD?sory za caps
      • ta_jagoda jadą do mnie buciki :) 22.03.13, 14:21
        i ja też mam potwierdzenie wysyłki. Teraz byle by numer był ok!
    • aga_tka81 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:22
      Ja po Waszych postach o anulowaniu zrezygnowałam z zakupu, wynika z tego, że mogłam zaryzykować.

Niesprawiedliwe, że jednym anulowali a innym nie.
      • tomanksa Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:32
        aga_tka81 napisała:

> Ja po Waszych postach o anulowaniu zrezygnowałam z zakupu, wynika z tego, że mo
        > głam zaryzykować.
        >
        > Niesprawiedliwe, że jednym anulowali a innym nie.

No właśnie, trzeba było zamawiać, prawdę mówiąc niczym nie ryzykowałaś. Ja zamówiłam buciki dla syna o godzinie 22. Stwierdziłam, że niczym nie ryzykuję, najwyżej nie dostanę ich i tyle. Wprawdzie nie dostałam jeszcze potwierdzenia wysyłki, ale potwierdzenia anulowania również nie wink Mam nadzieję, że jednak wyślą.
    • 76aga Twoje potwierdzenie wysyłki ze sklepu Deichmann ;) 22.03.13, 14:25

robiłam dwa zamówienia, płaciłam kartą, dostałam dwa potwierdzenia wysyłki wink

teraz trzeba tylko nowy wątek założyć, żeby się powymieniać rozmiarami jak nie będą pasować wink
      • babsee Re: Twoje potwierdzenie wysyłki ze sklepu Deichma 22.03.13, 14:31
        Ale uzylas 2 kodow?czyli znizka 40% czy 20%?
        • 76aga Re: Twoje potwierdzenie wysyłki ze sklepu Deichma 22.03.13, 14:33

dwa kody -40%

razem trzy pary butów - tylko nie wiem czy trafiłam z rozmiarem
        • fajkabar77 Re: Twoje potwierdzenie wysyłki ze sklepu Deichma 22.03.13, 14:37
          ja tez dostalam potwierdzenie wysylki,2 kody wykorzystane,platnosc przelewem ok 13 wczoraj.
    • slona78 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:26
      Orissa - dziękuję za kody.
      Zrobiłam zamówienie po 20 i właśnie dostałam info, że paczka wysłana. Dwa kody wykorzystane! smile
      • ula2_24 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:32
        No fajnie, mi anulowali, też zamawiałam wczoraj zamówienie. Ale napisałam im maila, że to niesprawiedliwe, że jednym anulowali a innym nie. Jestem wkurzona, bo albo wszystkim albo nikomu. Ciekawe co odpiszą.
        • mama_amelii Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:37
          ula2_24 napisała:

> No fajnie, mi anulowali, też zamawiałam wczoraj zamówienie. Ale napisałam im ma
          > ila, że to niesprawiedliwe, że jednym anulowali a innym nie. Jestem wkurzona, b
          > o albo wszystkim albo nikomu. Ciekawe co odpiszą.

No fajnie,tylko ciekawe czy nam teraz nie anulują po tego typu mailach?Bo wlaściwie to potwierdzenie wysyłki to wydanie z magazynu(chyba jeszcze nie trafilo do kuriera).
      • magda1039 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:34
        Dziekuje za kody, mi weszly dwa i dostalam potwierdzenie wysylki, kupilam 3 pary butów w sumie 100 zl taniej smile placilam odrazu więc moze to ma znaczenie ze nie anulowali
        • aneksis85 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:40
          ja tez dostałam potwierdzenie wysyłki, udało się 40 zł zaoszczędzone wink
          • aneksis85 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:41
            zamaiałam ok 22, płaciłam przelewem natychmiastowym
            • mamasynka04.2011 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:51
              ja im nie odpuszcze!
            • natalek79 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 16:23
              też mam potwierdzenie wysyłki z tym podwójnym kodem, płaciłam z góry kartą, ale nie zamawiałam na jakaś zawrotną kwotę...
        • gwen_s Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:41
          nie ma znaczenia, ja brałam za pobraniem wink i też juz wychodzą z magazynu wink
          • angelka.1988 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:54
            Ale jestem zła, że mi anulowali uncertain uncertain
            • beamilka Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 14:56
              Ja też jestem wściekła i wysmarowałam im maila
              • aneta347 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:00
                pewnie zależało jakie buty były kupowane wink
                zamówienia z tymi "nowszymi" anulowali a "stare" idą tongue_out
                • gwen_s Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:03
                  ja wg ich informacji zamówiłam z najnowszej kolekcji... ale chyba też bym się "kłóciła"...
                  • kasiadove Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:10
                    Ja też wysmarowałam maila
                    Sorry uncertain
    • jogaa79 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:23
      U mnie dziś wysłali a zamawiałam wczoraj o 23.00 wink i wpisywałam dwa kody...
      • kr.kr Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:38
        Pewnie odwolali czesc zamowien pobraniowych i sie zacieli na tych oplaconych i sie poradzili jakiegos prawnika, pr-owca, czy kogostam i uznali, ze lepiej wyjda na tym, jak jednak wysla.
        • kr.kr Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:40
          A ktos po tylku i tak oberwie...
        • mamasynka04.2011 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:42
          Mi anulowali sad 3 pary butow przesylka pobraniowa.Moja tescowa zamawiala chwile po nas 1 pare butow przesylka pobraniowa i dostala maila ze wyslano.No i gdzie tu sprawiedliwosc? Wrzuccie maile jakie im napisaliście.
          • kr.kr Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:57
            No i masz wyjasnienie, tesciowa...to jej wina!
            wink
      • tomanksa Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:39
        A ja głupia czekam i czekam na jakiegoś mejla od nich, a nie przyszło mi do głowy wcześniej aby zajrzeć na konto w Deichmannie. Adidaski dla syna już do nas idą smile ( kupowane wczoraj o 22 z dwoma kodami).
        • tomanksa Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:40
          Acha, brałam za pobraniem.
          • kalina886 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:47
            U nas też wysłane. Skórzane półbuty elefanten. Żeby tylko rozmiar był dobry. Nie było 22, więc wzięłam 23 z nadzieją, że jednak będą ok (w tej chwili nosi zimowe 22, ale ma w nich jeszcze luz).
        • kasiadove Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:43
          Hmmm
          dostałam ekspresowa odpowiedź
          do mnie
          Witam,
          przepraszamy za zaistniałą sytuację. Wczoraj mieliśmy awarię systemu, w wyniku błędu w systemie część zamówień z podwójnie użytym kodem została anulowana.
          Przesyłamy jednorazowy kod rabatowy:XXXXX
          Bardzo proszę o ponowne złożenie zamówienia.
          Pozdrawiam

Tylko jest zonk
          bo kupon zastępczy owszem działa na 20% i niby się łączy z jednym podanym wczoraj (drugi nieaktywny) ale kiedy się loguję wykorzystay już wczoraj kod wygasa sad
          Próbowałam z innego maila wtedy ten zastępczy nie działa uncertain
          • kalina886 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:50
            Taaa awaria systemu big_grin. Po prostu tak jak ktoś napisał stwierdzili, że anulowania nie będą dla nich za bardzo korzystne. Sporo ludzi zapłaciło z góry, a jak by zaczęli oddawać pieniądze zrobiłby się bałagan.
          • ta_jagoda Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:50
            wydaje mi się że tym co przyszły mejle że wysłano juz nie anulują, bo razem z mejlem przychodzi numer do śledzenia przesyłki UPS, więc kurierowi już nadane. chyba że z łap mu beda wyszarpywać wink
          • ula2_24 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:51
            A pisałaś do nich jako odpowiedz na tego maila z anulowanym zamowieniem czy przez formularz kontaktowy z ich strony? bo mi jeszcze nie odpowiedzieli.
            • kasiadove Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:54
              Na maila z anulowanym zamówieniem
              daję sobie już spokój nie będę się szarpać o 3 dychy tongue_out
              Napisałam im w "reklamacji" czy rzucali monetą big_grin
              • ula2_24 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:57
                No ja mam więcej do "stracenia", zamawiałam 4 pary butów i zamiast 460 zł miałam zapłacić bodajże 265zł. Cały czas czekam.
          • mamasynka04.2011 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 15:57
            dostałam tego samego maila co kasiadove odpisałam im
            ze to jest tylko zniżka na -20%
            a nie na -40%
            ciekawa jestem jak postąpią
            zawsze jest tablica na ich fanpagu na facebooku smile to zawsze działa
            • sonka29 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 16:31
              Mnie też się udało. Zamówiłam po 14.00 2 pary butów dla synka -sandałki i adidasy puma po 71 zł każde już z 40 % zniżką. Dostałam e-mailem, że zostały wydane kurierowi smile
              • sonka29 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 16:33
                zapomniałam dodać, że płaciłam kartą.
                • kuna821 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 18:48
                  do mnie idzie zamówienie opłacone z góry i drugie za pobraniem smile
                  co do rozmiaru - dzwoniłam na infolinię i Pani poinformowała mnie, że można wymienić na inny rozmiar w sklepie - nawet jak było kupione z rabatem smile
                  • mamanatalki87 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 19:05
                    Anulowali mi wczorajsze zamówienie . Dzwoniłam do nich 2x dziś ..wysmarowałam maila wink

I podali kod zastępczy wink który łączy się z fleszowym .. I zrobiłam ponownie zamówienie . Mam nadzieje że zrealizują !!
                    • ula2_24 do mamanatalki87 22.03.13, 19:16
                      mi też podali kod zastępczy, ale nie łączy się z tym wczorajszym, napisałam znowu maila, ale pewnie dzisiaj już nie doczekam się odpowiedzi. A kiedy przysłali Ci ten zastępczy. Zła jestem, bo zależy mi na tych butach.
                      • mamanatalki87 Re: do mamanatalki87 22.03.13, 19:29
                        ja z innego maila zamówiłam z fleszem i tym zastępczym ..
                        • aga_tka81 Re: do mamanatalki87 22.03.13, 20:26
                          Jak już wykorzystałaś ten kod to może podasz na forum, może wszystkie dostałyście zastępcze takie same, jeżeli wszedł ci na inny adres e-mail to innym też powinny wejść.
                          Chyba, że nie chcesz tak oficjalnie podawać to podaj cząstkowy np ktoreś litery i inna osoba by porównała czy dostała taki sam.
          • eesti_2005 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 23:04
            Awaria systemu... Wczoraj złożyłam zamówienie ok 12 i dziś o 12 dostałam maila o anulowaniu. Na szczęście tak bardzo mi nie zależy na tym zamówieniu, więc sobie odpuszczę.
      • joanna.80 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 19:19
        pierwszy kod wchodzi, wartosc w koszyku 62,4 i wpisuje drugi kod i wyskakuje, waznosc kupony wygasła, czyli drugi kupn juz nie działa??
        • mamasynka04.2011 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 20:45
          u mnie dokładnie tak jak u joanny.Próba zakupów z innego maila
          kod który dostałam na maila działa obniża wartość zakupów o 20%
          chcąc obniżyć zakupy o kolejne 20% z kodów podawanych wyżej
          wyskakuje komunikat że kupon stracił ważność
          • mamasynka04.2011 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 20:46
            kod zaczyna sie od zap....
            • kasiadove Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 21:02
              ja dostałam ZAS....
              i jak pisałam na innego maila nie działa sad
              • ula2_24 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 21:06
                mój też zaczyna się od zas... Zrobiłam zamówienie z innego maila i zadziałały oba, zobaczymy tylko czy zrealizują.
                • aga_tka81 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 21:14
                  to podajecie jeszcze jakieś cząstkowe litery może macie te same na ZAS i może nam też wejdą.
                • katrijn16 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 22.03.13, 22:20
                  dziewczyny dlaczego nie napiszecie na forum jaki dostałyście kod?tylko jakieś części kodu podajecie?tu każdy dzieli się informacjami na temat rabatów,bonów,kodów,itp. wink
    • happybaby Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 00:58
      kod PAC-2013 już nie działa sad
      czy ktoś może udostępnić ten kod zastępczy, otrzymany na maila?
      • karolina-su Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 10:38
        Dziewczyny - prosze napiszcie ten drugi kod -jesli dziala smile) Prosze smile)
        • alanus0 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 10:44
          Ten drugi kod to Zas_2013. Nie wiem dlaczego dziewczyny takie tajemnicze. Ja dostałam go przed chwilą.
          • mamanatalki87 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 10:49
            Przepraszam dopiero teraz weszłam na kompa wink

Mój kod : Zas_2013 i wykorzystałam z fleszowym na innym mailu .
            • kasiadove Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 10:58
              Też mam Zas_2013
              nie podawałam bo na innego maila mi nie zadziałał sad - tzn pozornie zadziałał ale przy płaceniu suma wzrosła, potem próbowałam ale już nie było rozmiarów uncertain
          • katrijn16 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 10:49
            widocznie nie lubią się dzielić wink
            • karolina-su Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:04
              to co zrobic zeby i ten kod zadzialal? Prosze pomozcie
              • alanus0 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:17
                Najpierw wpisujesz ten z flesz a później ten co podałam
    • nena20 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:00
      działa tylko ten zas_2013,
      reszta nie chce wchodzić?
      jaki wpisujecie pierwszy kod?
      • katrijn16 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:16
        pierwszy ten FLE-LZ7G i potem Zas_2013
        • nena20 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:32
          FLE-LZ7G nie działa!
          • alanus0 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:37
            U mnie działa przed chwilą sprawdzałam. Sprawdz czy nie masz wolnego miejsca przed pierwszą
            literą. A najlepiej wpisz ręcznie to zadziała.
          • nena20 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:39
            dzięki wreszcie zadziałało
            zobaczymy co teraz zrobią
            ale ktoś beknie za te kodysmile
            chyba po raz pierwszy sklep tak szybo się zorientowałsmile i jeszcze ma jakieś problemy, skoro można wklepać dwa kody to ich wina a nie nasza
            kupiłam sandały dla syna za 85 zł, nic innego ciekawego nie było
            zobaczmy co terazsmile
          • eesti_2005 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:43
            U mnie zadziałały oba na nowym koncie.
    • nena20 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:41
      ale nie dostałam potwierdzenia?
      może przyjdzie później
      • eesti_2005 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:46
        Do mnie potwierdzenie doszło od razu.
    • nena20 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 11:46
      zamówienie dostałam, tylko było w spamie
      czekamysmile
      • edie70 Re: wysłane do paczkomatu 23.03.13, 11:56
        dostałam info ,że sandałki elefanten są już w drodze. 71zł smile dobra cena , będą do piaskownicy wink oby tylko rozm pasował , bo tylko 28 było dostępne.
        • nena20 Re: wysłane do paczkomatu 23.03.13, 12:00
          a kiedy zamawiałaś?
          • edie70 Re: wysłane do paczkomatu 24.03.13, 15:13
            zamawiałam w czwartek po południu.od wczoraj są do odebrania w paczkomacie smile Z racji duzego mrozu odebranie zleciłam kolezance big_grin Jutro pooglądam sandałki.
    • mamasynka04.2011 Re: Deichmann online kody -40% na wszystkie buty 23.03.13, 12:56
      mnie także się udało teraz zrobić zakupysmile
      z dwoma kodami z innego maila
      najpierw ten fleshowy kod a pozniej ten zap czy zassmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka