reenaa 15.11.05, 11:29 Czy znacie moze jakąś dobra siłownie dla nie szczupłych? :> zeby był trener i takie tam.I żeby za duzo pakerów nie było?:) podobno koło straży poż. jest jakaś, znacie może? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yxmena Re: siłownia w MM 15.11.05, 11:59 Spróbuj na Piłsudskiego u Państwa Szczygielskich.Chodzę tam i jest b sympatycznie. Odpowiedz Link
yxmena Re: siłownia w MM 15.11.05, 12:46 Za pawilonem handlowym gdzie jest sklep rtv,spożywczy i dziecięcy.Wejście z boku,to taki mały dom.Znajdziesz napewno. Odpowiedz Link
orixa Re: siłownia w MM 21.11.05, 16:16 Jeżeli chodzi o p. Szczygielskich to siłownię prowadzą w Arce (przy ul. Warszawskiej), "Kwadrat"- to właśnie niedaleko straży. Ja tam chodzę od 4 mc. i naprawdę polecam. Przemili właściciele i super atmosfera. Ćwiczę rano - mniejszy tłok, mniej ludzi. pozdr. Odpowiedz Link
k.k-k Re: siłownia w MM 15.03.06, 17:03 a ja polecam Olimp, chodziłam i do Kwadratu i do Olimpu, efekty lepsze w Olimpie Odpowiedz Link
didee Re: siłownia w MM 16.03.06, 17:23 Mi sie wydaje ze najlepsza silownia w MM jest Olimp. Jest tam naprawde dobry sprzet i trener, ktory Ci wszystko powie. Naprawde polecam. Odpowiedz Link