duxes 18.11.06, 08:58 Jeszcze niedawno chciałem głosować na Radziszewskiego ale po ostatnich doniesieniach Lokalnej grubo zastanawiam się czy nie zagł!osuję na Chachulskiego!PPrzecież Radziszewski nas chyba trochę oszukal? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwatorka15 Re: Wybór jest posty 18.11.06, 12:30 Dla mnie sprawa jest jasna. Kandydat, który kłamie nie zasługuje na madat ZAUFANIA duxes napisał: > Jeszcze niedawno chciałem głosować na Radziszewskiego ale po ostatnich > doniesieniach Lokalnej grubo zastanawiam się czy nie zagł!osuję na > Chachulskiego!PPrzecież Radziszewski nas chyba trochę oszukal? > trochę to, bardzo delikatnie powiedziane! Odpowiedz Link
posik Na kogo głosować? 18.11.06, 17:00 Mnie zawsze zapala się czerwone światełko ostrzegawcze gdy mam do czynienia z donosicielami więc wolał bym argumenty a nie "doniesienia" bo po wyborach może być za późno. Podobnie reaguję gdy jakiś anonim krzyczy na forum że widział przedstawiciela jakiegoś komitetu wyborczego który zrywał plakaty konkurencji. Walka na oszczerstwa??? Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Na kogo głosować? 18.11.06, 20:40 posik napisał: >... Podobnie reaguję gdy jakiś anonim krzyczy na forum że widział > przedstawiciela jakiegoś komitetu wyborczego który zrywał plakaty >konkurencji. Walka na oszczerstwa??? Ja widziałam. Gdybym napisała, kto komu powiedziałbyś, że to oszczerstwo. A tak poprostu stwierdzenie faktu. Wierzysz lub nie Twoja sprawa. W sprawie głosowania, lepsze od argumentów w dyskusji są fakty. Zawsze można zajrzeć do protokołów z sesji, budżetu miasta, jeszcze przed wyborami. Są jawne. I podjąć decyzję zgodnie ze swoim sumieniem. Odpowiedz Link