kaskakarolina 02.10.08, 16:13 Czy ktoś miał do czynienia z geodetą o nazwisku SOBOLA JULIAN? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3mw Re: Geodeta w Mińsku 02.10.08, 21:20 ja miałem do czynienia z młodym, "kumatym" geodetą z mińska nazywa się Arkadiusz Szewczak, ma biuro na Kościuszki vis-a-vis gdzie kiedys był totolotek, tel. 600 43 44 63 Odpowiedz Link
mama_on_line Re: Geodeta w Mińsku 02.10.08, 23:51 moja koleżanka miała kiedyś niestety kontakt z sobolą, tak jej wymierzył działkę, że potem miała sprawę w sądzie, bo okazało się, że ściana budynku o 10 cm weszła na działkę sąsiada, nie polecam też geodety o nazwisku czura wiem który to jest szewczak, ale do końca nie wiem czy jest on kumaty i dobry, bo od długiego czasu ma ten sam samochód i mieszka w tym samym obskurnym bloku Odpowiedz Link
3mw Re: Geodeta w Mińsku 09.10.08, 20:39 od długiego czasu ma ten sam samochód i mieszka w > tym samym obskurnym bloku a od kiedy to miarą "fachowości fachowca" jest to jak często zmienia samochód i w jakim bloku mieszka? ( blok może być obskurny, ale mieszkanie urządzone luksusowo - mam znajomych, którzy tak właśnie żyją, mają mieszkanie w starym bloku, po rodzicach, wyremontowali i tam jest im dobrze, bo wszędzie blisko, przyjemni sąsiedzi dopilnują mieszkania, gdy wyjada itp..)a wracaja c do w\w geodety to on mieszka gdzies pod Warszawą, w Piastowie, czy w Piasecznie. Odpowiedz Link
sz.arek Re: Geodeta w Mińsku 16.10.08, 23:19 Witam. Nazywam się Arek Szewczak. Skoro zostałem wywołany do tablicy chcę wyjaśnić kwestie poruszone przez mama_on_line. Jak słusznie zauważył 3mw mieszkanie i samochód w żaden sposób nie wiążą się z pracą, którą staram się wykonywać dobrze. Nawiasem mówiąc jeżdżę 2,5- letnim autem (czy ono takie stare?) i mieszkam w bloku, w Piasecznie, który został wybudowany w 2001 r. Nie wydaje mi się żeby był obskurny. Domniemuję, że mama_on_line miała ze mną kontakt dość dawno, gdy mieszkałem jeszcze w MM ale blok też nie jest bardziej obskurny niż inne z tego okresu - ul. Okrzei 23, vis-a-vis sądu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
adam_szczepan Re: Geodeta w Mińsku 15.04.09, 22:20 Tia, jak czytam posty tego pokroju to mi się nóż w kieszeni otwiera:/ Jak to mówią człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nie zawsze. Od kiedy kumaty i dobry fachowiec musi zmieniać samochody jak rękawiczki i mieć wielką chałupę???? Płycizna, nic więcej. Odpowiedz Link
adam_szczepan Re: Geodeta w Mińsku 15.04.09, 22:23 Oczywiście mówię tu o poście mama_on_line. Odpowiedz Link
stare_lwisko Re: Geodeta w Mińsku 11.10.08, 18:35 P. Szewczak robił mi mapkę, wymierzał dom. Wszystko Ok. i na telefon.Cena też Ok. Odpowiedz Link
ela.jurek.zielinska Re: Geodeta w Mińsku 03.10.08, 09:03 A czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś dobrego geodetę? Odpowiedz Link
magnezja22 Re: Geodeta w Mińsku 03.10.08, 11:32 Polecam Panią Marię Chmielewską Ma biuro na ul. Kopernika 3 Sympatycznie i profesjonalnie. Odpowiedz Link
matogrossom Re: Geodeta w Mińsku 10.10.08, 08:20 Pani Jaszczuk w hotelu FUD-owskim na I piętrze pok.105 chyba. Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: Geodeta w Mińsku 15.04.09, 13:50 Pan Robert Tkaczyk biuro w budynku telekomunikacji (ul. Kościuszki 11 p. 106). Szybko i rzetelnie :) Odpowiedz Link
mo-relka Re: Geodeta w Mińsku 27.04.09, 11:53 Szczerze nie polecam Soboli. Mapkę do celów projektowych robi przez pół roku, pytany kiedy bedzie gotowa twierdzi że trwa to tak długo, bo w Starostwie zwlekaja z podpisem, po telefonie do Starostwa okazuje sie że Pan Geodeta jeszcze nie złożył dokumentów. Po prostu zabawa w kotka i myszkę. Polecam poszukac innego Geodety, bo na tego Pana szkoda czasu, kasy i nerów. ----------------------------------------------- Aby do Walentynek.... Odpowiedz Link