Dodaj do ulubionych

Minął rok, a niebieski Paul...

• Gość: Hurarius Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.star.net.pl 11.09.09, 21:11
      A mówią że smerfy nie istnieją, w każdej legendzie jest jakieś ziarno prawdy
    • Gość: x Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.tktelekom.pl 11.09.09, 21:43
      Dr Manhattan!
    • kociogon Re: Minął rok, a niebieski Paul... 11.09.09, 21:47
      Srebro koloidalne to niestety jeden z wielu pseudoleków sprzedawanych przez oszustów. Na szczęście zazwyczaj stężenie tego syfu jest niewielkie, bo oszuści tną koszty i nie chcą się narazić na proces.
    • Gość: coco Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.echostar.pl 11.09.09, 22:06
      o argyrii powszechnie mówi się jako o chorobie
      www.e-numizmatyka.pl/portal/strona-glowna/srebro/lista-artykulow/Tajemnicza-Argyria.html
      co do kwestii jej medycznego statusu jako choroby, jest to bardziej skomplikowana kwestia i nie jestem osobą, która może ją rozstrzygnąć. Wiki podaje ciekawe linki, na które warto spojrzeć. Oczywiście, tylko wtedy, jeśli kogoś bardziej interesuje ta przypadłość niż wyzywanie ludzi od baranów:
      en.wikipedia.org/wiki/Argyria
    • Gość: GoŚć Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: 88.220.176.* 11.09.09, 22:19
      Czy ktoś kazał mu jeść ten cały metal? Już o małego się uczy dzieci, że nie wszystko można brać do buzi. Ten pan najwidoczniej nie brał sobie tej lekcji do serca.
    • Gość: volf Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.168.wmc.com.pl 11.09.09, 22:35
      jak dla mnie wygląda jak murzyn a nie jak niebieski
    • Gość: ona Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 01:07
      niektorzy z was to sa totalni debile wasze komentarze sa zalosne :/idioci
    • Gość: Kry-h Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.pruszcz.mm.pl 12.09.09, 08:52
      Zawsze lepiej tak niż jak Madjan
    • Gość: SMARfetka Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.189.78.2.e-plan.pl 12.09.09, 09:31
      papa smerf!
    • Gość: Tak Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.09, 09:36
      "niektorzy z was to sa totalni debile wasze komentarze sa zalosne :/idioci"

Twój trzyma poziom. Gratuluję.
    • Gość: IkStaR Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 10:13
      tnij.org/zajefajny-konkurs-wygraj-10000zl-w-5-min
    • Gość: kompulsywny onanis Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.gdynia.mm.pl 12.09.09, 13:59
      Nie wiem jak wy, ale podczas oglądania smerfów zacząłem moją przygodę z onanizmem przy okazji podziwiania wdzięków Smerfetki.
    • Gość: OzOr Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.chello.pl 13.09.09, 13:56
      Taa, tylko kolor skóry mu się zmienił i dziewczyna od razu odeszła... Całe kobiety, tylko wygląd się dla nich liczy. Jeszcze wyzywanie człowieka o którym nie ma się pojęcia, żenada.
    • Gość: gość Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 16:20
      To jest pierwszy etap kampanii mającej na celu zohydzenie ludziom srebra koloidalnego tak, żeby bardziej ochoczo przyjęli jesienią szczepionkę przeciw A/H1N1. Tymczasem srebro koloidalne (stosowane z umiarem - jak wszystko) bardzo skutecznie niszczy wszelkie drobnoustroje i nie jest żadnym New Age'owym wynalazkiem, tylko dostosowane jest w tym celu od bardzo dawna.
    • Gość: gość : Melizka Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: 83.168.106.* 13.09.09, 16:46

"Taa, tylko kolor skóry mu się zmienił i dziewczyna od razu odeszła... Całe kobiety, tylko wygląd się dla nich liczy. (...) "

A gdzie Ty masz człowieku napisane, że od razu ??!! Chyba mu pomagała, tak ? .... Widocznie nie wytrzymała presji i tyle.

• Gość: Dzifka Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 16:53
      jak by wprowadzili na rynek takie tabletki i różne kolory zapewne znalazło by sie wielu chętnych.
    • Gość: m313 Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.09, 18:25
      "Jego skóra przybrała ten nietypowy kolor, gdy gdy próbując lecząc się na zapalenie skóry zażył srebro koloidalne własnej produkcji." Korekta wam chyba nawala :)
    • Gość: MNIE TU NIE BYŁO Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 19:16
      ALE iDiOcI !!!!!!!!!!! Wasze kometarze są że tak powiem @#$%!&*. Ten człowiek ma chorobe.

• Gość: Gość: Melizka Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: 83.168.106.* 13.09.09, 19:38
      jestem zażenowana...
    • Gość: Gość Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:59
      Kiedyś był taki komiks o Kleksie... :)
    • Gość: Papa Smerf Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.star.net.pl 13.09.09, 22:02
      "ALE iDiOcI !!!!!!!!!!! Wasze kometarze są że tak powiem @#$%!&*. Ten człowiek ma chorobe."

100 dolarów też pewnie ma ale czy to coś zmienia?

Po za tym człowiek przedstawiony jest jako ciekawostka, wedle artykułu to kolejny amerykański bałwan który nie tylko że leczył się na własna rękę to jeszcze sam zrobił sobie lek i sam sobie go zaaplikował i w ten cudowny sposób zmienił się w smerfa.

Powiedz mi kto tu jest idiotą?
    • Gość: Gość Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.zdnet.com.pl 13.09.09, 23:30
      Szkoda że lecząc się nie skorzystał z porady dyplomowanego lekarza.Ten człowiek,sam się podtruwa,a potem narzeka.Przecież połykanie substancji z rodziny metali ciężkich prowadzi do trwałych uszkodzeń organów i do śmierci.Skóra sygnalizuje zły stan jego zdrowia.Pozytywne efekty przy próbie przywrócenia naturalnego koloru skóry dają terapie laserowe czego mu życzę.
    • Gość: 3532q Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.brnt.cable.ntl.com 14.09.09, 04:30
      jakby sie jagodzianki opil
    • Gość: zzzz Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 18:36
      niezly kolor =DDD
    • Gość: fyi Re: Minął rok, a niebieski Paul... IP: *.chello.pl 14.09.09, 19:49
      Trochę chęci do czytania i byłoby wiadomo, że to, co ten Pan sobie zrobił jest nieodwracalne. Nadmiar srebra koloidalnego odłożył się w skórze i raczej nic tego nie cofnie. Niestety - głupota nie popłaca. Mimo to współczuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka