immanuela 03.12.09, 18:47 nowa, proponowana nazwa dla Baden-Baden Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re:Winter thur 03.12.09, 19:10 Zimowego czasu w czwartek został wywieziony .......niewiadomogdzie... stary człowiek i może... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly "Merde" 10.12.09, 09:43 www.timesonline.co.uk/multimedia/archive/00657/TTM103703CC_RGB-cop_657752a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 18:00 ...czyli : bóg Słońce naszych dni... kliknij choose language i..kontempluj ruchome obrazy zapoznawczo-kodowane www.ham.com.pl/ i zaśpiew na okoliczność adekwatny... www.youtube.com/watch?v=xh1rXcfvcPc Taki kolaż mi się ulęgł na wieść o zasiłku nienależnie pobranym... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 19:38 "Es begann mit der Schlachtung von 15 Mastschweinen." Łzy mi popłynęły ze wruszenia. P.S. Co zrównoważyło wesołość wywołaną jakością tłumoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 19:58 Uch,dziadu trywialny,zarzuć lingwistykę , a włącz legendowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 21:49 Wysie chiba ze Zbyfem lubicie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 21:53 immanuela napisała: > Wysie chiba ze Zbyfem lubicie ;-) Jak seradela z bujawką. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 22:29 immanuela napisała: > Wysie chiba ze Zbyfem lubicie ;-) Powłoki moje jeno chwali zewnętrzne.Co do subtelności pasm przenoszenia,wykazuje się brakiem znajomości rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 21:53 modliszka61 napisała: > Uch,dziadu trywialny,zarzuć lingwistykę , a włącz legendowanie. Włączę, babo górnoskrzydła, jak tylko mi powiesz, co to legendowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 22:01 no co Ty, Zbyfie! Nie wiesz? To kończenie z nogą! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: "Merde"- Ra dzionków 11.12.09, 00:11 immanuela napisała: > no co Ty, Zbyfie! Nie wiesz? To kończenie z nogą! ;-) To kończenie z klasą.Żeby na koniec akcji wrogi wywiad i miejscowa ludność nie powyrywali agentce M61 nóg z d... Tak jak temu karaluchu,co to Imma lubi na niego paczec . Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 22:35 zbyfauch napisał: > Włączę, babo górnoskrzydła, jak tylko mi powiesz, co to legendowanie. Uch,Ty dziadu trywialny,legendowałam za co ten Nobel wyszarpnięty dziś.Za przerabianie ludzi w wyroby masarskie. Tajna agentka,żeby jej nie rozpracowano,musi legendowac .A szyfr rozumiom tylko wybrańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: "Merde"- Ra dzionków 10.12.09, 22:45 modliszka61 napisała: > Uch,Ty dziadu trywialny,legendowałam za co ten Nobel > wyszarpnięty dziś.Za przerabianie ludzi w wyroby masarskie. Wybacz Duszko, żem taki czytelnik nieuważny. Ostatniego zdania w poście inkryminowanym nie przeczytałem. Takoż nie łykłem bajera. Nie skojarzyłem też, że byl odpowiedzią Brezowi. No i może dlatego też, że sam Obama tudzież Nobel dla niego jakoś mało mnie emocjonują. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Merde"- Ra dzionków 11.12.09, 08:32 A legendowanie wynika z zadaniowania. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: "Merde"- Ra dzionków 11.12.09, 08:39 Cze , Bre. :-] Pisma mówią,że ciężko być prorokiem między swemi. ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Merde"- Ra dzionków 11.12.09, 08:45 CzeModli :-) Kontrrokiem latwiej? Piora do pasa, cwieki, gitara, trzy chwyty i lecimy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś