Dodaj do ulubionych

Zima, panie...

17.12.09, 11:15
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7374238,W_Moskwie_zamarzly_bankomaty_i_domofony.html
Obserwuj wątek
    • ab_extra Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 12:13
      dzień dobry!
      Pan nie doczytał. "- Dzieje się tak z powodu zamarzania mechanizmu wydawania
      banknotów, cała reszta działa - powiedziano w jednym z banków.
      Nie tjaktoj jest zepsuty, tylko jedno koło. Trzy są dobre.
      • drzejms-buond Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 12:41
        ja bym nie zabrał głosu
        tym razem
        ależ mięł się przytrafiło w mieście powiatowym moim W POLSCE znaczy
        przy -3stopniach,
        wczoraj- bankoman chciał mnie okraść na 1000 zł!
        zgłosiłem organom ale niesmak pozostał.
        :[
        • zbyfauch Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 12:47
          drzejms-buond napisał:
          > wczoraj- bankoman chciał mnie okraść na 1000 zł!

Czy bankoman to mniększa odmiana bankofila?
          • vaud Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 17:01
            tak zawsze sie zepsuje co poczebne. Od czasu zamarznietego na
            wycieraczkach sniegu, jedna wycieraczka wachluje szybe, a nie
            wyciera.
            • drzejms-buond Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 17:06
              u nasz na wsi chaty ogacają bo w łikęd ma być -20!
              spokojnie, plusowo było... ja nieee wieeem , komu to przeszkadzało?
              łajtkristmas im się zachciało ! mohery jedne!
              ;[
              • millefiori Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 17:35
                Dzis zapowiadaja snieg, od 19:00. To snieg wie, ze z wybiciem tej godziny ma
                zaczac padac? Przezornie wybralam sie po niezbedne roboczo zaopatrzenie do
                Belgii, zeby jeszcze przed sniegami wrocic, bo inaczej korek murowany i
                wrocilam, suchą oponą.
                • kanuk Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 21:25
                  minus dziewiec,malo sniegu i piemkna sloneczna pogoda. nic nie
                  zamarza,wszystko dziala w najlepsze. nawet nie ustaly konstrukcje
                  nowych domow.
                  • millefiori Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 09:23
                    Minus 8 i slonce. Zapowiadany na wczorajszy wieczor snieg sie nie pojawil, jak
                    dotad.
                    • drzejms-buond Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 13:24
                      NAJŚWIEŻSZE WIADOMOSCI:
                      bankomaty w naszej wsi to było jeno preludium.
                      służby piaskiem sypią, ale po śniegu , nie zgarniając onego.
                      pracownicy do fabryk przybywają z dwugodzinnym opóźnieniem.
                      dziś PĘKA PIERWSZA RURA robiąc lodowisko na skrzyżowaniu.
                      zza mnie, idącego ostrożnie po nieodśnieżonym chodniku , wyjeżdża
                      autem osobowym securitycostam w nazwie,
                      trąca lusterkiem prawym i się dziwi że mu ubliżam!
                      we wsi panika.
                      kto żyw po chrust do lasu idzie!
                      over!

• brezly Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 13:51
                        Indianie chrust zbieraja?
                        • buka007 Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 14:19
                          u mje -1 1 cm sniegu i paraliż komunikacji mniejskiej.
                          • brezly Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 14:26
                            buka007 napisała:

> u mje -1 1 cm sniegu i paraliż komunikacji mniejskiej.

Wowowinter?
                          • buka007 Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 14:28
                            -1°
                            • drzejms-buond Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 14:35
                              z ostatniej chwili:
                              jak donoszą media...

we wsi wykupiono wszystkie czapki-uszatki
                              (dla mnie zabrakło, jak zwykle! :[ )
                              • buka007 Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 22:46
                                we Wrocławiu tez paraliż
                                wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7379117,Paraliz_kolejowy_we_Wroclawiu.html
                                • vaud Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 23:13
                                  Mega sniezyca zbliza sie do Naszego Yngtonu. Obiecujo 2 stopy
                                  bialego. Kto zyw ruszyl po chleb i mleko, a ja to juz wczoraj
                                  zalatwilam i teraz przed kominkiem, z psinou na kolanach skladam
                                  skarpetki w pary. Czasem po trzy. Kazda inna.
                                  A w ogrodku jeszcze tydzien temu widziano zapoznionou rozeu. Rozowou.
                                  • buka007 Re: Pan to jest malkontent i krytykant 20.12.09, 11:45
                                    www.youtube.com/watch?v=tQB_QOBEnCE&feature=related
                                    :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka