brezly 17.12.09, 11:15 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7374238,W_Moskwie_zamarzly_bankomaty_i_domofony.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab_extra Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 12:13 dzień dobry! Pan nie doczytał. "- Dzieje się tak z powodu zamarzania mechanizmu wydawania banknotów, cała reszta działa - powiedziano w jednym z banków. Nie tjaktoj jest zepsuty, tylko jedno koło. Trzy są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 12:41 ja bym nie zabrał głosu tym razem ależ mięł się przytrafiło w mieście powiatowym moim W POLSCE znaczy przy -3stopniach, wczoraj- bankoman chciał mnie okraść na 1000 zł! zgłosiłem organom ale niesmak pozostał. :[ Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 12:47 drzejms-buond napisał: > wczoraj- bankoman chciał mnie okraść na 1000 zł! Czy bankoman to mniększa odmiana bankofila? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 17:01 tak zawsze sie zepsuje co poczebne. Od czasu zamarznietego na wycieraczkach sniegu, jedna wycieraczka wachluje szybe, a nie wyciera. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 17:06 u nasz na wsi chaty ogacają bo w łikęd ma być -20! spokojnie, plusowo było... ja nieee wieeem , komu to przeszkadzało? łajtkristmas im się zachciało ! mohery jedne! ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 17:35 Dzis zapowiadaja snieg, od 19:00. To snieg wie, ze z wybiciem tej godziny ma zaczac padac? Przezornie wybralam sie po niezbedne roboczo zaopatrzenie do Belgii, zeby jeszcze przed sniegami wrocic, bo inaczej korek murowany i wrocilam, suchą oponą. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Pan to jest malkontent i krytykant 17.12.09, 21:25 minus dziewiec,malo sniegu i piemkna sloneczna pogoda. nic nie zamarza,wszystko dziala w najlepsze. nawet nie ustaly konstrukcje nowych domow. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 09:23 Minus 8 i slonce. Zapowiadany na wczorajszy wieczor snieg sie nie pojawil, jak dotad. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 13:24 NAJŚWIEŻSZE WIADOMOSCI: bankomaty w naszej wsi to było jeno preludium. służby piaskiem sypią, ale po śniegu , nie zgarniając onego. pracownicy do fabryk przybywają z dwugodzinnym opóźnieniem. dziś PĘKA PIERWSZA RURA robiąc lodowisko na skrzyżowaniu. zza mnie, idącego ostrożnie po nieodśnieżonym chodniku , wyjeżdża autem osobowym securitycostam w nazwie, trąca lusterkiem prawym i się dziwi że mu ubliżam! we wsi panika. kto żyw po chrust do lasu idzie! over! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 13:51 Indianie chrust zbieraja? Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 14:19 u mje -1 1 cm sniegu i paraliż komunikacji mniejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 14:26 buka007 napisała: > u mje -1 1 cm sniegu i paraliż komunikacji mniejskiej. Wowowinter? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 14:35 z ostatniej chwili: jak donoszą media... we wsi wykupiono wszystkie czapki-uszatki (dla mnie zabrakło, jak zwykle! :[ ) Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 22:46 we Wrocławiu tez paraliż wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7379117,Paraliz_kolejowy_we_Wroclawiu.html Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pan to jest malkontent i krytykant 18.12.09, 23:13 Mega sniezyca zbliza sie do Naszego Yngtonu. Obiecujo 2 stopy bialego. Kto zyw ruszyl po chleb i mleko, a ja to juz wczoraj zalatwilam i teraz przed kominkiem, z psinou na kolanach skladam skarpetki w pary. Czasem po trzy. Kazda inna. A w ogrodku jeszcze tydzien temu widziano zapoznionou rozeu. Rozowou. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Pan to jest malkontent i krytykant 20.12.09, 11:45 www.youtube.com/watch?v=tQB_QOBEnCE&feature=related :-) Odpowiedz Link Zgłoś