Dodaj do ulubionych

Wiosenny weekend...

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.11, 09:01
Jest coraz cieplej i coraz więcej w nas energii aż się chce żyć... Postanowiłam że w tym roku będę z moim mężem spędzała czas bardzo aktywnie i jak na razie nam wychodzi ale czegoś mi brakuje chciała bym tak poszaleć za wszystkie czasy może macie jakieś pomysły na energiczne weekendowe szaleństwo:)?
Obserwuj wątek
    • Gość: klaudia Re: Wiosenny weekend... IP: *.icpnet.pl 29.03.11, 19:37
      no jasne bardzo fajnie mozecie spedzic czas na jakim torze wyscigowym, adrenalina naładuje was na jakis czas -) swietny tor jest 100 km od warszawy, wszystko dopiete na ostatni guzik rewelka wybierasz motoprezent i szalejesz polecam
      • magdaplum Re: Wiosenny weekend... 29.03.11, 21:06
        Polecam jazdę rowerem na dłuższy dystans. Świetny sposób na spędzanie wolnego czasu.
        • Gość: kamila Re: Wiosenny weekend... IP: *.xdsl.centertel.pl 11.05.11, 10:35
          no tez sie z tym rowerem zgodze. niby tylko rower ale można sie wyszaleć.. :)

PREZENT
          Łańcuchowy stojak na wino lub butelkę - Magiczny efekt lewitującego wina :)
    • Gość: boleo1 Re: Wiosenny weekend... IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 09:38
      ja bym Wam zaproponował rowerowy wypad :) Jest aktywnie i zdrowo.

Pozdrawiam

-
      outsourcing it | PRACA.ZARABIANIE PRZEZ INTERNET | części samochodowe | kajaki atrakcje mazury | części samochodowe | bielizna erotyczna | allplayer | kręgosłup | Butik YourLuxury - luksowy butik | producent medali | skup monet warszawa | dietetyk Gdynia | zespół na wesele warszawa | dźwirzyno | filmy online | sklep internetowy z butami | fotografia ślubna warszawa | pizzeria szczecin | części samochodowe szczecin
    • Gość: mirka Re: Wiosenny weekend... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 15:57
      ja lubię wypady w Polskę, ostatnio byłam w Toruniu i bardzo mi się tam spodobało. jest co zwiedzać i oglądać a baza noclegowa dobra i w przystępnej cenie, polecam szczególnie www.hotelbb.pl/
    • kosunia233 Re: Wiosenny weekend... 31.03.11, 15:40
      ehhh poszaleć...:)zazdroszczę ja to nie mam siły właśnie na nic teraz , jakieś wiosenne przesilenie. hmm więc nie będę ci proponować wyjazdu do Spa, gdzie byś poleżała i odpoczęła i zregenerowała ciało i skórę na lato, ja jadę do Świeradowa do Malinowego, fajna miejscowość ale chyba nie tego szukasz. Może silna mobilizacja i rowerki codziennie:)?
    • Gość: tek1 Re: Wiosenny weekend... IP: 80.50.135.* 02.04.11, 08:47
      Wycieczka rowerowa tj jest to:)

naklejki ścienne,lokówki,prostownica,
    • Gość: Ceramiq Re: Wiosenny weekend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 16:07
      Serdecznie zapraszamy do udziału w niezwykłym widowisku jakim jest wypał ceramiki w ogniu !

Zapraszamy wszystkich zapalonych ceramików profesjonalistów jak i amatorów, a także pracownie ceramiczne, które mają ochotę pokazać swoje osiągnięcia w eksperymentalnych wypałach ogniowych do zaprezentowania swoich prac na wspólnej wystawie plenerowej :))

Noc pełna niespodzianek ...

Na wydarzenie zapraszamy 14.05.2011r. na ul. Chełmską 21 bud. 30 (Mokotów Dolny - teren WFDiF) od godz. 18.00

Po więcej informacji zapraszamy na www.ceramiq.pl/blog/

Do zobaczenia!

Serdecznie zapraszamy :D
    • decru Re: Wiosenny weekend... 11.05.11, 09:20
      A może sporty wodne. Bardzo fajne są spływy kajakowe, dla osób z północno-zachodniej Polski może być weekendowy spływ rzeką drawą albo piławą w nocowaniem w namiocie. Jak poszukacie w necie jest bardzo wielu organizatorów takich wyjazdów np. w Czaplinku czy Drawsku Pomorskim
    • Gość: ania Re: Wesołe miassteczko ! IP: *.xdsl.centertel.pl 11.05.11, 10:34
      poszukajnie wesołych miasteczek, jedźcie i szelejcie.. :)

Kulki Magnetyczne Newtona - Gadżet dla każdego szanującego się posiadacza biurka :)
    • Gość: Shane Re: Wiosenny weekend... IP: *.mediaworksit.net 02.05.12, 15:32
      Film Sztuka dorastania 2010 jest super! Polecam!
    • Gość: Florrie Re: Wiosenny weekend... IP: *.183.102-18.dynamic.3bb.co.th 02.05.12, 15:47
      Film Odrobina nieba (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Derick Re: Wiosenny weekend... IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:25
      Film Faust (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Addie Re: Wiosenny weekend... IP: 187.111.89.* 31.05.12, 15:28
      Film Transformers 3 (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Omer Re: Wiosenny weekend... IP: 187.78.152.* 27.07.12, 13:29
      Film Tower Heist Zemsta cieciĂłw (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Aubrey Re: Wiosenny weekend... IP: *.user.veloxzone.com.br 27.07.12, 13:48
      Juz mozna obejrzec film The Raid (2011) online!
    • Gość: Arnoldo Re: Wiosenny weekend... IP: *.user.veloxzone.com.br 27.07.12, 14:07
      Juz mozna obejrzec film Trzej muszkieterowie (2011) online!
    • Gość: Barton Re: Wiosenny weekend... IP: *.user.veloxzone.com.br 06.03.13, 12:09
      Juz mozna obejrzec film Czas wojny (2011) online!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka