Dodaj do ulubionych

świecące LPS

15.10.11, 09:19
Widziałyście już może najnowsze LPS świecące z misiem koala stacjonarnie??

[img]https://img23.otofotki.pl/obrazki/nf724_runaround.jpg[/img]

drugi zestaw też jest fajny z białym jaguarem .....

[img]https://img23.otofotki.pl/obrazki/vx231_frostyfun.jpg[/img]

Zachorowałam ...... Dajcie znać jak zobaczycie gdzieś w supermarkatech .... Może przed świętami będzie wysyp nowości ... ;)

Stacjonarnie, w małym sklepiku widziałam już te wcześniejsze zestawy, ale cena spora około 75 zł.

[img]https://img23.otofotki.pl/obrazki/yu426_1852064578.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • ew.qa Re: świecące LPS 15.10.11, 09:42
      Jakie mają numery te zwierzaki ? Już zachorowałyśmy na ten zimowy zestaw...
      • mielin Re: świecące LPS 21.10.11, 12:24
        Zimowy zestaw z rybą! bosski...:-) Must have! Czemu nie zrobili kalendarza adwentowego z takimi zwierzakami, tylko takie nudy na pudy?!
    • sewincz Re: świecące LPS 06.11.11, 21:15
      prowadze sklwp z zabawkami i te 2 wieksze zestawy sa u mnie po ok 60 zl wiec zapraszam
      sewincz@go2.pl
    • mielin Re: świecące LPS 28.11.11, 21:30
      I co widział już ktoś gdzieś ten zestaw zimowy?, byłby dobry na mikołajki.
      • a_anetasz Re: świecące LPS 19.12.11, 12:21
        Są na allegro w cenie 45 zł + przesyłka. Ja kupiłam dwa zestawy bo nie mogłam się zdecydować ;). Stacjonarnie nigdzie nie spotkałam.
        • mielin Re: świecące LPS 19.12.11, 16:00
          Dzięki, kupiłam:-)
    • ktosco mozecie podac linka z allegro? 19.12.11, 19:10
    • ktosco juz znalazlam :) 19.12.11, 19:19
      • renata28 Re: juz znalazlam :) 20.12.11, 22:01
        A ja nie :) Pomocy!!!!
        • mielin Re: juz znalazlam :) 20.12.11, 22:45
          allegro.pl/littlest-pet-shop-zabawa-na-mrozie-swiecaca-rybka-i2005415133.html
          • renata28 Re: juz znalazlam :) 20.12.11, 22:56
            Dziekuję, nabyłam - oba, bo nie mogłam się zdecydować :)
            • mielin Re: juz znalazlam :) 22.12.11, 14:29
              Dziś dostałam mój zimowy komplet, jest naprawdę uroczy:-)- ryba "elektryczna"- cudeńko!
              • mgwelle Re: juz znalazlam :) 09.01.12, 14:23
                Przez Was i ja się skusiłam na ten zestaw ;) Ryba fajna ale trochę jestem rozczarowana tym jaguarem. Myślałam że będzie bardziej... biały
                • a_anetasz Re: juz znalazlam :) 10.01.12, 19:54
                  A mi się nie bardzo podobają te świecące - jakieś głowy mają takie wielkie. Ale moja córka je uwielbia, tak samo jak chodzące. I chyba bardziej woli te chodzące i świecące od normalnych LPS.
                  • mielin Re: juz znalazlam :) 10.01.12, 19:58
                    A ja świecące uwielbiam, (mogłabym bawić się godzinami:-)), a moja Młoda już nie tak bardzo:-(- (Może dlatego że one są dosyć ciężkie?), rybą chodzącą tez się nie bawi i nie lubi brokatowych:-)
                    Za to chce jeża i psa z "włosami":-), od dawna mamy skunksa w tym stylu ale nie jest zbyt często wyciągany...
                    • a_anetasz Re: juz znalazlam :) 10.01.12, 20:12
                      Moja uwielbia wszystkie nowości i oczywiście też nie może się doczekać tych fuzzy. Chociaż nie ma wybranych zwierzaczków - bo chce mieć wszystkie. hihi. Bankrut jak nic w tym roku mnie czeka.
                      • mgwelle Re: juz znalazlam :) 10.01.12, 23:08
                        U nas była przerwa w kupowaniu - spore wydatki związane ze Świętami. Starsza córka całkiem oszalała na punkcie Monsterek . Mała czasami wyciąga domki i bawi się lps ale jej to jeszcze wszystko jedno jakim zwierzakiem się bawi. Ja natomiast zamierzam nadrobić zaległości i już zaczęłam swoją krucjatę. I znowu mam radochę !!! Poluję teraz na ten duży zestaw z niebieską rybką. I strasznie podobają mi się te z dzidziusiami
                        • a_anetasz Re: juz znalazlam :) 10.01.12, 23:55
                          Monster u nas też na topie, pod choinkę dostała 3 lalki + parkę , a już pojawiły się nowe lalki widziałam w tesco w gazetce i niepatrznie pokazałam córce i klapa - muszę kupić. A LPS bardziej dla siebie kupuje niż dla niej.

Co do zestawu z LPS o ten ci chodzi ?

[img]https://img30.otofotki.pl/obrazki/zo466_2047033417.jpg[/img]

Ja go kupiłam wczoraj na allegro za 90 zł z przesyłką;)
                          • mgwelle Re: juz znalazlam :) 11.01.12, 14:31
                            To ten zestaw. Ja go nie znalazłam w tej cenie. Jest jeszcze ? Zaraz poszukam. Wklej linka na wszelki.
                            • mgwelle Re: juz znalazlam :) 11.01.12, 14:47
                              Już znalazłam. Przed świętami ten sprzedawca miał go za 95 zł. Mój Mikołaj powiedział że nie kupi mi go bo nie mam 5 lat żeby zbierać zabawki :( Świnka. będę musiała sama sobie kupić. Poczekam na jakąś okazję.
                              • barbaiz Re: juz znalazlam :) 11.01.12, 17:42
                                my też go kupiłyśmy u tego sprzedawcy - ale wzięłyśmy ostatni, cena super bo przed świętami u innego był ten zestaw po 128zł
                                • mielin Re: juz znalazlam :) 11.01.12, 19:37
                                  A w sklepach po 178zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka