pippilotta 12.07.04, 14:59 Czy ktos z Was sie tam wybiera?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antka1 Re: Biennale tańca - Poznań 12.07.04, 19:25 Ja się wybieram, już po raz drugi zresztą. W ubiegłym roku bardzo mi się tam podobało. W tym, mam nadzieję, będzie równie niesamowicie :) pozdrawiam, antka Odpowiedz Link Zgłoś
anell Re: Biennale tańca - Poznań 14.07.04, 21:38 A byłaś może na charakteryzacji? Kurcze, zapisałam się jak wariatka a teraz zbieram info i gadzety...Może mi kto coś podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
antka1 Re: Biennale tańca - Poznań 15.07.04, 10:11 Niestety, nie byłam na charakteryzacji. I nie znam nikogo, kto na niej był, ale skoro to lubisz i się tym interesujesz, to powinno być OK :) Do zobaczenia w Poznaniu :) antka Odpowiedz Link Zgłoś
gingerr Re: Biennale tańca - Poznań 15.07.04, 16:03 Witam Ja sie wybieram do Poznania po raz czwarty. To moj sposob na wakacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antka1 Re: Biennale tańca - Poznań 16.07.04, 13:36 Witaj! Też łapię się na tym, że wakacje zaczynam planować od... warsztatów w Poznaniu :) Ciekawe, skoro już po raz 4. będziesz w stolicy pyry, na ile kursów się zapisałaś? Czy 3 to nie za dużo? Moja koleżanka zapisała się na 5 - myślę, że to b. ambitny program. pozdrawiam, do zobaczenia w Poznaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pippilotta Re: Biennale tańca - Poznań 16.07.04, 18:09 ja w Poznaniu będę pierwszy raz, a zapisałam sie na 4 kursy - afro brasil,afro karaibskie, flamenco i capoeirę Odpowiedz Link Zgłoś
swanilda Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 09:43 Z ilością kursów na warsztatach nie można przesadzać, bo z przyjemności zrobi się przymus (przecież zapłaciłam..), ale oczywiście wszystko zależy od możliwości indywidualnych. Jak się jedzie prosto od pracy biurkowej, bez większych przygotowań, to cztery intensywne kursy wykończą delikwenta w mig. Jednak gdy jeden z czterech kursów jest spokojniejszy, raczej z rodzaju technik pomocniczych (choreoterapia, body awareness, pilates itp.), to nawet średnio rozruszana osoba może wytrzymać do końca i mieć z tańca maksimum przyjemności. Żeby poznać swoje możliwości, najlepiej wybrać się na warsztaty, na których nie płaci się za poszczególne kursy, tylko ogółem za uczestnictwo, i chodzić na tyle, na ile forma i chęci pozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
gingerr Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 11:00 Zgadzam sie ze swanilda 4 czy 5 kursow nie musi (choc moze) oznaczac zupelnego wycienczenia i zniechecena do tego typu imprez na przyszlosc. Ja od pierwszego pobytu w Poznaniu uczestniczylam w 5 kursach, ale tez w trakcie calego roku szkolnego chodzilam w miare regularnie na rozne zajecia taneczne. Poza tym wybieralam zawsze zajecia o roznym "natezeniu": poza zajeciami typu funky jazz, broadway jazz czy afro, bylo body conditioning, wiedza o tancu czy choreoterapia. W tym roku bede troche "innym" uczestnikiem, gdyz wiekszosc czasu spedze na... tlumaczeniach (joga, taniec hinduski), ale nie odpuscilam sobie mojego ulubionego broadway jazzu z Joachimem Soulterem :-) A zatem jeszcze raz - wszystko zalezy od indywidualnych upodoban i kondycji. Dla jednego 3 kursy to bedzie katorga, dla drugiego 5 zajec to czysta przyjemnosc i "rozgrzewka" przed wieczornymi imprezami do bialego rana! ;-) do zobaczenia w Poznaniu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anell Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 11:27 oj to wszystko prawda. ja zapisalam sie na 4 ale w tym jest charakteryzacha od rana. podejrzewam, ze na wieczornym modernie bede zdychac.... Gzie mieszkacie? ja wzielam jedynke w Jurandzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pippilotta Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 18:18 ja dwójke na kórnickiej, jeżeli o mnie chodzi - mysle, że wytrzymam - od jakiegos czasu tańcze flamenco, poza tym rolki, basen, rower i wf w szkole.. mam nadzieje, że nie będzie źle, aczkolwiek moze troche zaszalałam - fla i karaibskie mam zaraz po sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
antka1 Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 18:41 A ja na Dożynkowej będę lulać - odpowiada mi z powodu dobrego dojazu Odpowiedz Link Zgłoś
gingerr Re: Biennale tańca - Poznań 22.07.04, 14:33 ja tez na Dozynkowej jade z kolezanka, chcialysmy mieszkac w dwojce, ale... ona sie zalapala, a ja mam komunikat "brak wolnych miejsc" :-( ale nic to, moze sie jeszcze uda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anell Re: Biennale tańca - Poznań 24.07.04, 15:53 Ludziska drogie, jakie warunki sa w Jurandzie? Wziełam jedynke...będe żałować? Ma ktoś jakieś zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś