Dodaj do ulubionych

Biennale tańca - Poznań

12.07.04, 14:59
Czy ktos z Was sie tam wybiera?? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • antka1 Re: Biennale tańca - Poznań 12.07.04, 19:25
      Ja się wybieram, już po raz drugi zresztą. W ubiegłym roku bardzo mi się tam
      podobało. W tym, mam nadzieję, będzie równie niesamowicie :)
      pozdrawiam,
      antka
      • anell Re: Biennale tańca - Poznań 14.07.04, 21:38
        A byłaś może na charakteryzacji? Kurcze, zapisałam się jak wariatka a teraz
        zbieram info i gadzety...Może mi kto coś podpowie?
        • antka1 Re: Biennale tańca - Poznań 15.07.04, 10:11
          Niestety, nie byłam na charakteryzacji. I nie znam nikogo, kto na niej był, ale
          skoro to lubisz i się tym interesujesz, to powinno być OK :)
          Do zobaczenia w Poznaniu :)
          antka
    • gingerr Re: Biennale tańca - Poznań 15.07.04, 16:03
      Witam
      Ja sie wybieram do Poznania po raz czwarty.
      To moj sposob na wakacje.
      Pozdrawiam
      • antka1 Re: Biennale tańca - Poznań 16.07.04, 13:36
        Witaj!
        Też łapię się na tym, że wakacje zaczynam planować od... warsztatów w
        Poznaniu :) Ciekawe, skoro już po raz 4. będziesz w stolicy pyry, na ile kursów
        się zapisałaś? Czy 3 to nie za dużo? Moja koleżanka zapisała się na 5 - myślę,
        że to b. ambitny program.
        pozdrawiam, do zobaczenia w Poznaniu :)
        • pippilotta Re: Biennale tańca - Poznań 16.07.04, 18:09
          ja w Poznaniu będę pierwszy raz, a zapisałam sie na 4 kursy - afro brasil,afro
          karaibskie, flamenco i capoeirę
        • swanilda Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 09:43
          Z ilością kursów na warsztatach nie można przesadzać, bo z przyjemności zrobi
          się przymus (przecież zapłaciłam..), ale oczywiście wszystko zależy od
          możliwości indywidualnych. Jak się jedzie prosto od pracy biurkowej, bez
          większych przygotowań, to cztery intensywne kursy wykończą delikwenta w mig.
          Jednak gdy jeden z czterech kursów jest spokojniejszy, raczej z rodzaju technik
          pomocniczych (choreoterapia, body awareness, pilates itp.), to nawet średnio
          rozruszana osoba może wytrzymać do końca i mieć z tańca maksimum przyjemności.
          Żeby poznać swoje możliwości, najlepiej wybrać się na warsztaty, na których nie
          płaci się za poszczególne kursy, tylko ogółem za uczestnictwo, i chodzić na
          tyle, na ile forma i chęci pozwalają.
          • gingerr Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 11:00
            Zgadzam sie ze swanilda
            4 czy 5 kursow nie musi (choc moze) oznaczac zupelnego wycienczenia i
            zniechecena do tego typu imprez na przyszlosc.
            Ja od pierwszego pobytu w Poznaniu uczestniczylam w 5 kursach, ale tez w
            trakcie calego roku szkolnego chodzilam w miare regularnie na rozne zajecia
            taneczne.
            Poza tym wybieralam zawsze zajecia o roznym "natezeniu": poza zajeciami typu
            funky jazz, broadway jazz czy afro, bylo body conditioning, wiedza o tancu czy
            choreoterapia.
            W tym roku bede troche "innym" uczestnikiem, gdyz wiekszosc czasu spedze na...
            tlumaczeniach (joga, taniec hinduski), ale nie odpuscilam sobie mojego
            ulubionego broadway jazzu z Joachimem Soulterem :-)
            A zatem jeszcze raz - wszystko zalezy od indywidualnych upodoban i kondycji.
            Dla jednego 3 kursy to bedzie katorga, dla drugiego 5 zajec to czysta
            przyjemnosc i "rozgrzewka" przed wieczornymi imprezami do bialego rana! ;-)
            do zobaczenia w Poznaniu! :-)
            • anell Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 11:27
              oj to wszystko prawda. ja zapisalam sie na 4 ale w tym jest charakteryzacha od
              rana. podejrzewam, ze na wieczornym modernie bede zdychac....
              Gzie mieszkacie? ja wzielam jedynke w Jurandzie...
              • pippilotta Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 18:18
                ja dwójke na kórnickiej, jeżeli o mnie chodzi - mysle, że wytrzymam - od
                jakiegos czasu tańcze flamenco, poza tym rolki, basen, rower i wf w szkole..
                mam nadzieje, że nie będzie źle, aczkolwiek moze troche zaszalałam - fla i
                karaibskie mam zaraz po sobie..
                • antka1 Re: Biennale tańca - Poznań 19.07.04, 18:41
                  A ja na Dożynkowej będę lulać - odpowiada mi z powodu dobrego dojazu
                  • gingerr Re: Biennale tańca - Poznań 22.07.04, 14:33
                    ja tez na Dozynkowej
                    jade z kolezanka, chcialysmy mieszkac w dwojce, ale... ona sie zalapala, a ja
                    mam komunikat "brak wolnych miejsc" :-(
                    ale nic to, moze sie jeszcze uda :-)
    • anell Re: Biennale tańca - Poznań 24.07.04, 15:53
      Ludziska drogie, jakie warunki sa w Jurandzie?
      Wziełam jedynke...będe żałować?
      Ma ktoś jakieś zdjęcia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka