Dodaj do ulubionych

Room Escape Warszawa

21.04.15, 15:49
Chciałabym serdecznie wszystkim polecić fenomenalne miejsce w Warszawie - Room Escape przy placu Konstytucji! Zamykają was w pokoju i waszym zadaniem jest się z niego wydostać - a czas ucieka nieubłaganie! Jest to jedno z wielu niedawno otwartych tego typu miejsc, ale zdecydowanie najlepsze w Warszawie! Odwiedziłam już kilka "pokoi" w tym wszystkie trzy dostępne w tym lokalu i zarówno pod względem poziomu zagadek, wystroju pokoi jak i obsługi Room Escape stawia poprzeczkę bardzo wysoko! Pracownicy przemili, wyjaśniają jak należy grać i w zabawny i kreatywny sposób pomagają podczas gry. Dreszczyk emocji pozostaje, ale na szczęście udało nam się uciec z wszystkich trzech, z których najbardziej polecam mroczną Piwnicę!
Obserwuj wątek
    • panema1000 Re: Room Escape Warszawa 04.05.15, 18:26
      Wielkie Wow za chwile niezapomnianej rozrywki, za zagadki które zachwycają w każdym calu, za personel który sprawił że wizyta w Room Escape na długo pozostanie w mojej pamięci! Byłam już we wszystkich pokojach, zaczęliśmy od Piwnicy a skończyliśmy na Laboratorium. Każda zabawa to mnóstwo radości i zabawy! Warto było wydać te pieniądze. Podobno niedługo otwierają drugi lokal - czekam z niecierpliwością!!!! Room Escape RZĄDZI!!!!!!
      • angie1992 Re: Room Escape Warszawa 14.05.15, 00:46
        Przez przypadek natknęłam się na ten wątek, no i nie mogłam go nie skomentować. Grę w Room Escape uwielbiam, to naprawdę super sprawa. I zgadzam się z Wami, że Room Escape na Śniadeckich rządzi. Pełen profesjonalizm, pokoje mega, obsługa super. Nic dodać nic ująć. O żadnej konkurencji nie ma mowy.
    • madzialenat90 Re: Room Escape Warszawa 06.08.15, 17:42
      Wchodzisz, drzwi się zamykają a ty pozostajesz z pytaniem "O co tu w ogóle chodzi???". Tak rozpoczyna się świetna zabawa :) Pokoju rycerski na Pradze to dużo zagadek i dobrej zabawy. W pokoju jest sporo główkowania, czyli tego co lubię najbardziej. Polecam wszystkim!
      • andrzejm13 Re: Room Escape Warszawa 08.08.15, 17:57
        Haha bylem w escape room na sniadeckichi powiem szczerze ze to totalny kicz laboratorium ktore nie przypomina kompletnie laboratorium wystroj fatalny to jeden z najjgorszych pokoi w jakich bylem od razu mam taka prosbe do tworcow zmiencie zagadke z tym dziwnym lapaniem sie za rece serio to jest kicz oraz ogranicznie matematyke to nie jest sprawdzian z matmy tylko zabawa
        Wyszlismy z pokoju ale bardzo mi sie nie podobalo jednym slowem zenada
    • klarka34 Re: Room Escape Warszawa 19.08.15, 19:08
      bylam w takim escape room w Zakopanem. Taka sobie rozrywka. Szybko się człowiek nudzi :P
    • mateuszszulcc Re: Room Escape Warszawa 31.03.16, 15:17
      Byłem w takim escape room w Warszawie. Co ja mogę powiedzieć? Emocje, emocje, strach, przerażenie.. Na jakąs chwilę zapomniałam, że to tylko gra. Tego nie da się opisać - to trzeba przeżyć!
    • mateuszszulcc Re: Room Escape Warszawa 31.03.16, 16:38
      Polecam wrongroom.pl
      • masiamam Re: Room Escape Warszawa 11.04.16, 12:31
        Tak, wrongroom.pl to genialne miejsce!!!
      • dajvin Re: Room Escape Warszawa 11.04.16, 14:17
        Widzę dużo fanów wrongroom.pl:D
        Fajny escape room
    • masiamam Re: Room Escape Warszawa 11.04.16, 12:30
      Ja lubię wrongoom.pl w Warszawie. Fajne miejsce
      • dajvin Re: Room Escape Warszawa 11.04.16, 14:16
        Oh taak! Wrongroom.pl to bardzo fajne miejsce na mapie Warszawy.
      • dajvin Re: Room Escape Warszawa 11.04.16, 14:19
        Też nam tam się podobało. Potem całą noc nie spałam:D
    • dajvin Re: Room Escape Warszawa 11.04.16, 14:14
      Polecam Pokój Zły (wrongroom.pl). Pokój jest bardzo dobry jeśli chodzi o wystrój. Klimat jest dosyć przerażający.
    • skyfall001 Re: Room Escape Warszawa 12.05.16, 10:29
      Room escape to świetna zabawa. Nigdy nie brałem w tym udziału, ale kiedyś na pewno spróbuje.
    • fizirk Re: Room Escape Warszawa 18.05.16, 00:00
      Escpe roomy to fajne miejsca, żeby pójść ze znajomymi i fajnie spędzić czas
    • 33kacha Re: Room Escape Warszawa 12.01.17, 17:03
      Escape roomy to przeżytek, sprawdźcie dom grozy Fear Zone, to się nazywa emocje jak jestes w podziemiach w ciemności z latarką, tego się nie da opisać. P O L E C A M!
    • damienn2 Re: Room Escape Warszawa 12.01.17, 22:13
      Byłem w kilku escape roomach i niekótre są świetne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka