millefiori 04.10.04, 07:49 Wszystkim Dziewiarzom! Niech Wam sie grubo przedzie i nie snuje. Czego pozyczywszy, oddalam sie w podskokach w kierunku dzidy bojowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Dobre rano 04.10.04, 15:42 Dziekujem i nawzajem. Wlasnie rozpoczelam dzionek. Program bogaty, wiec podziam krotko i wezlowato. Mozecie potem porozplatywac. Brezly, to nie jest wezel gordyjski, rozplatywac, nie :rozcinac. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dobre rano 05.10.04, 07:38 A co naplatalas/namotalas? I czemu kuso a za to bucle? Tylko wczoraj udalo mi sie przejechac autem 118 km po Budapeszcie. Bralam czynny udzial w godzinie szczytu i tworzeniu korkow. Pod koniec dnia, a w lasciwie na poczatku nocy ,zaczal sie we mnie budzic agresywny kierowca, ale zanim sie obudzil calkiem, polozylam go z powrotem spac. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Dobre rano 06.10.04, 15:13 millefiori napisała: > A co naplatalas/namotalas? I czemu kuso a za to bucle? -----> bo tzw. "diabelska nic", a sie spieszylam. > > Tylko wczoraj udalo mi sie przejechac autem 118 km po Budapeszcie. > Bralam czynny udzial w godzinie szczytu i tworzeniu korkow. Pod koniec dnia, a > w lasciwie na poczatku nocy ,zaczal sie we mnie budzic agresywny kierowca, ale > zanim sie obudzil calkiem, polozylam go z powrotem spac. Odpowiedz Link Zgłoś