marceliszpak 28.01.04, 11:02 bo w sumie fajnie sie siedzi w pracy jak pada snieg, no i wodnik w zimie wklada futerko :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: chyba lubie zime 29.01.04, 11:26 Tak myślałam... :)) To co spotykamy się na jakie conieco? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: chyba lubie zime 29.01.04, 14:06 wodnik74 napisała: > Tak myślałam... :)) > To co spotykamy się na jakie conieco? a bedziesz w futerku ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: chyba lubie zime 29.01.04, 14:25 To chyba się napijemy tego piwa innym razem. Jak się masz ochotę drażnić, to idź do 30. :)) a poza tym zima się prawie kończy, a ty futerko i futerko ... Lepiej powiedz jak się udał wyjazd integracyjny Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: chyba lubie zime 29.01.04, 14:44 a bo smiesznie i fajnie :)))) no i sie do was usmiecham pod wasem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: chyba lubie zime 29.01.04, 14:49 wodnik74 napisała: > To chyba się napijemy tego piwa innym razem. Jak się masz ochotę drażnić, to > idź do 30. :)) > a poza tym zima się prawie kończy, a ty futerko i futerko ... > > Lepiej powiedz jak się udał wyjazd integracyjny znaczy chcesz sie ze mna umiwic na piwo solo ???? no prosze prosze :) a na 30 to czlowieka tylko zjedza,przeslodza i kopna w jaja :| Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: chyba lubie zime 29.01.04, 14:53 > kopna w jaja :| gdzie gdzie pokaz???? > Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: chyba lubie zime 29.01.04, 15:15 sabba napisała: > > > kopna w jaja :| > > gdzie gdzie pokaz???? ze niby mam pokazac gdzie sa jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: chyba lubie zime 29.01.04, 15:00 marceliszpak napisał: > wodnik74 napisała: > > > To chyba się napijemy tego piwa innym razem. Jak się masz ochotę drażnić, > to > > idź do 30. :)) > > a poza tym zima się prawie kończy, a ty futerko i futerko ... > > > > Lepiej powiedz jak się udał wyjazd integracyjny > > znaczy chcesz sie ze mna umiwic na piwo solo ???? no prosze prosze :) a gdzie tak powiedziałam??? nie solo tylko grupami :)) > a na 30 to czlowieka tylko zjedza,przeslodza i kopna w jaja :| > jak se zasłuży ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: chyba lubie zime 29.01.04, 15:14 wodnik74 napisała: > a gdzie tak powiedziałam??? nie solo tylko grupami :)) napisalase ze tego piwa sie my nie napijemy , zabrzmialo jakbys chciala sie tylko ze mna napic :) , no popatrz jaka wtopa, takie wystawilem :))) > > > a na 30 to czlowieka tylko zjedza,przeslodza i kopna w jaja :| > > > jak se zasłuży ;))) znaczy ze ja zasluzylem? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: chyba lubie zime 29.01.04, 15:28 marceliszpak napisał: > wodnik74 napisała: > > > a gdzie tak powiedziałam??? nie solo tylko grupami :)) > napisalase ze tego piwa sie my nie napijemy , zabrzmialo jakbys chciala sie > tylko ze mna napic :) , no popatrz jaka wtopa, takie wystawilem :))) > no toś się wystawił :)) > > > > > a na 30 to czlowieka tylko zjedza,przeslodza i kopna w jaja :| > > jak se zasłuży ;))) > > znaczy ze ja zasluzylem? hehe widzisz jak to jest jak się człowiek zaczyna drażnić? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: chyba lubie zime 29.01.04, 15:31 wodnik74 napisała: > hehe > widzisz jak to jest jak się człowiek zaczyna drażnić? :)) to ja sie niby draznie , ja jestem niczym dobry kolega , facet przyjaciel (co niby tacy w przyrodzie nie wystepuja) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: chyba lubie zime 29.01.04, 15:37 gdzie jaja to wiem, wiadomo ze najtansze na zydowskim ale ja sie pytam czyje jaja ucietrpialy???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: chyba lubie zime 29.01.04, 16:06 sabba napisała: > gdzie jaja to wiem, wiadomo ze najtansze na zydowskim ale ja sie pytam czyje > jaja ucietrpialy???:)) no moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: chyba lubie zime 29.01.04, 16:38 e, nie przejmuj się tak tymi jajami :))) za wiele chyba nie ucierpiały - w końcu zaczęło się od nawoływania (sopwodowanego zapewne tęsknotą) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: chyba lubie zime 29.01.04, 17:18 no ale jestem cynicznym przesmiewca, no i w tym nawolywaniu gph byl na pierwszym miejscu . acha a zobaczymy sie na koncercie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: chyba lubie zime 29.01.04, 17:23 kurczę, nie wiem czy nie będzie odwołany, ale jeszcze potwierdzę... Tak czy inaczej możemy się umówić w niedzielę wieczorem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś