gph 02.12.03, 09:55 w zasadzie nic przeciwko mgle jako takiej nie mam. niemniej świadomość tego, że parę kilometrów za Krakowem świeci słońce a tu się kisi ten opar nieco mnie drażni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: a moze smog? 02.12.03, 10:25 sabba napisała: > to przeciez dla Krakowa typowe...niestety... no, wisi jakies gówno w powietrzu i siem nie porusza. może i smog... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba widze rynek 02.12.03, 10:27 ...ale ta kamera zawsze pokazuje na szaro...zawsze mam nadzieje ze to wina kamery a nie pogody... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: widze rynek 02.12.03, 10:29 sabba napisała: > ...ale ta kamera zawsze pokazuje na szaro...zawsze mam nadzieje ze to wina > kamery a nie pogody... tym razem jest szaro... i czubka wieży mariackiego odemnie z okna nie widać.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: mgła. 02.12.03, 10:31 A mnie się szczerze mówiąc bardzo ta mgła podoba i wprawia mnie w dziwny nastrój. Tak jakby czas się zatrzymał. No. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: mgła. 02.12.03, 10:38 wodnik74 napisała: > A mnie się szczerze mówiąc bardzo ta mgła podoba i wprawia mnie w dziwny > nastrój. Tak jakby czas się zatrzymał. No. pogadamy za tydzień, jak co dzień tak będzie.... ja tam słońca jednak chciałbym - biorąc pod uwagę późną godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba z mojego wirtualengo okna... 02.12.03, 10:41 ...tez czubek widac slabo...prawie wcale. I mam pomysl. Gph wyjdz na rynek i pomachaj mi do kamery:))) Stan sobie kolo tych nog bez tulowia i machaj czyms kolorowym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: z mojego wirtualengo okna... 02.12.03, 10:44 hehe, to jest znakomity pomysł :)) sabba, jaki jest adres tej kamery - ja też popatrzę Odpowiedz Link Zgłoś
gph wyjdę o 10.55 02.12.03, 10:46 bo i tak fajki miałem kupić. ale machał nie będę. za to stanę dokładnie pod wielkim członkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: wyjdę o 10.55 02.12.03, 11:02 kurka musialam isc do szefa wiec nie widzalam cie pod czlonkiem. Wychodz teraz teraz jestem i bede patrzec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph dupa. 02.12.03, 11:08 sabba napisała: > kurka musialam isc do szefa wiec nie widzalam cie pod czlonkiem. Wychodz teraz > teraz jestem i bede patrzec:))) sterczałem tam 5 minut jak jakiś buc a zimno jest ;) ale będę jeszcze wychodził o 13.00 załatwić jedną sprawę to mogę się zatrzymać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: dupa. 02.12.03, 11:11 a masz jakis znak rozpoznawczy? Mysle ze gruby czerwony szalik lub jakas olbrzymia czapka rozwiazala by sprawe. A teraz dokladnie: tam sa trzy rzezby, patrzac od szewskiej, dwie stoja obok siebie a trzecia bardziej na prawo, taka jasniejsza. To gdzie bylec/gdzie stales. Jedyne co moge zidentyfikowac to cos czlowieczego kulacego sie pod nogami bez tulowia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dupa. 02.12.03, 11:13 sabba napisała: > a masz jakis znak rozpoznawczy? Mysle ze gruby czerwony szalik lub jakas > olbrzymia czapka rozwiazala by sprawe. A teraz dokladnie: tam sa trzy rzezby, > patrzac od szewskiej, dwie stoja obok siebie a trzecia bardziej na prawo, taka > jasniejsza. To gdzie bylec/gdzie stales. Jedyne co moge zidentyfikowac to cos > czlowieczego kulacego sie pod nogami bez tulowia:)) stałem pod nogami bez tułowia i gazetę czytałem. tygodnik, więc wielka płachta... o 13.0 tez wezmę. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dupa. 02.12.03, 11:14 Może lepiej stań obog nóg, bo jak pod to cokół robi tło i się wszystko zlewa Odpowiedz Link Zgłoś
sabba dobra 02.12.03, 11:17 to sie umawiamy o 13 pod moja lewa noga bez tulowia, tzn pod lewa noge widziana z mojej strony:) Bede obserwowac, i sie usmiechac ladnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph stanę pomiędzy 02.12.03, 11:20 sabba napisała: > to sie umawiamy o 13 pod moja lewa noga bez tulowia, tzn pod lewa noge widziana > z mojej strony:) > > Bede obserwowac, i sie usmiechac ladnie:))) gościem bez tułowia i samym tułowiem o 13.0 z gazetą w garści. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dupa. 02.12.03, 11:13 gph napisał: > sabba napisała: > > > kurka musialam isc do szefa wiec nie widzalam cie pod czlonkiem. Wychodz t > eraz > > teraz jestem i bede patrzec:))) > > sterczałem tam 5 minut jak jakiś buc > a zimno jest > ;) > ale będę jeszcze wychodził o 13.00 załatwić jedną sprawę to mogę się > zatrzymać. ;) > a miałeś czapkę? Bo jeśli tak to Cię widzialam. Ale jeśli nie to to nie byłeś Ty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dupa. 02.12.03, 11:14 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > sabba napisała: > > > > > kurka musialam isc do szefa wiec nie widzalam cie pod czlonkiem. Wych > odz t > > eraz > > > teraz jestem i bede patrzec:))) > > > > sterczałem tam 5 minut jak jakiś buc > > a zimno jest > > ;) > > ale będę jeszcze wychodził o 13.00 załatwić jedną sprawę to mogę się > > zatrzymać. ;) > > > a miałeś czapkę? Bo jeśli tak to Cię widzialam. Ale jeśli nie to to nie byłeś > Ty :)) oczywiście, że miałem czapkę. zimno jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba to ty widzisz 02.12.03, 11:19 czapki???? U mnie tego nie widac, czyzbym miala inna kamere? ja widze jak ktos ma ewnet. jasne spodnie albo glowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: to ty widzisz 02.12.03, 11:23 no tak mniej więcej tą czapkę widzę. A teraz już naprawdę musze wyłączyć internet :)) bo ten czas to wcale się nie zatrzymał jak się okazuje. włączę o 13. pa Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: z mojego wirtualengo okna... 02.12.03, 11:03 www.krakow.pl/Kamera/ ty tez wyjdz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: z mojego wirtualengo okna... 02.12.03, 11:05 jeśli to było do mnie to ja mam trochę daleko do tych nóg. moze jutro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: z mojego wirtualengo okna... 02.12.03, 11:06 no do ciebie :))) Mozesz tez pomachac mi do oka gazety:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba reasumujac 02.12.03, 11:23 patrze o 13 i szukam czlowieka miedzy tulowiem a nogami z gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
gph tajest jawohl i takdalej. o 13.0 będę a potem pójd 02.12.03, 11:27 ę i wróće później ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: tajest jawohl i takdalej. o 13.0 będę a potem 02.12.03, 11:29 ok ok juz nic nie mowie:)) MIlej pracy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: mgła. 02.12.03, 12:38 juz za momencik juz za chwileczke zopacze gpha biala czapeczke/pileczke/gazeczke Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: mgła. 02.12.03, 12:47 sabba napisała: > juz za momencik > juz za chwileczke > zopacze gpha > biala czapeczke/pileczke/gazeczke czapka granatowa, gazeta biała. kurtka szara, zlaeje się z tłem. papierosa będę kurzył. pomiędzy rzeźbami. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba kurcze 02.12.03, 12:59 slonce wyszlo i oslepia kamera albo co bo coraz ciemniejszy obraz.... ide po okulary... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: kurcze 02.12.03, 13:08 tja tu mam jakas podla karte graficzna, moglabysmi wmowic ze tem nikt nie stoi i bym uwierzyla. Widze jeno cos bialego i chyba jedna noge:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: mgła. 02.12.03, 13:02 widze postac z czyms bialym, blizej nog niz tulowia to chyba ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: mgła. 02.12.03, 13:04 giepeh Ci na razie nei odpowie, bo stoi koło nogi :)), ale to chyba on :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: mgła. 02.12.03, 13:09 choinka, znow mi ktos przyszedl ale jestem pewna ze ten z biala plachta to byl on:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph taaa... 02.12.03, 14:55 sabba napisała: > choinka, znow mi ktos przyszedl ale jestem pewna ze ten z biala plachta to byl > on:))) tak, byłem to ja znowu stałem jak bałwan i czytałem przez 5 minut gazetę olbrzymich rozmiarów ;) notabene wracałem teraz spod hali grzegórzeckiej i tam mgła taka jak mleko, a na rynku niebieskie niebo. ale nadciąga widzę znowu.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba dlaczego od razu balwan:)) 02.12.03, 15:01 Postales sobie, poczytales, a Sabba sie napatrzyla do woli:))) Ja tez bym sie mogla ustawic tylko gdzie??? U nas jest taka pogodowa kamera ale widac tylko zamek w MR z daleka...nawet nie wiem gdzie ta kamera wisi:(( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dlaczego od razu balwan:)) 02.12.03, 15:24 sabba napisała: > Postales sobie, poczytales, a Sabba sie napatrzyla do woli:))) Ja tez bym sie > mogla ustawic tylko gdzie??? U nas jest taka pogodowa kamera ale widac tylko > zamek w MR z daleka...nawet nie wiem gdzie ta kamera wisi:(( jest na to sposób. zamontuj kamerę w sypialni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: e.... 02.12.03, 15:47 sabba napisała: > znudzil bys sie szybko:))) ja bym na tym zarobił ;)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: e.... 02.12.03, 15:55 toz mowie u nas w sypialni nic sie nie dzieje:)) W kuchni to tak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: e.... 02.12.03, 15:57 sabba napisała: > toz mowie u nas w sypialni nic sie nie dzieje:)) W kuchni to tak:)) życie seksualne w kuchni się u Was dzieje??? wstyd i skaranie boskie. hydraulik często przychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: e.... 02.12.03, 15:59 czy ktoś wcześniej mówił o życiu seksualnym? :)) Inne życie też może być w kuchni głodnemu... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: e.... 02.12.03, 15:59 a kto tu mowi o zyciu sexulanym?;))) Ja tu o prasowanmiu mowie, u nas prasuje sie w sypialni. A kuchni odchodza numery z patelniami i innymi narzedziami pomocniczymi:)) Hydraulika jeszcze nie bylo, ale przyjezdza pan z chlebem, i tradycyjnie listomosz:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: e.... 02.12.03, 16:01 sabba napisała: > a kto tu mowi o zyciu sexulanym?;))) Ja tu o prasowanmiu mowie, u nas prasuje > sie w sypialni. A kuchni odchodza numery z patelniami i innymi narzedziami > pomocniczymi:)) Hydraulika jeszcze nie bylo, ale przyjezdza pan z chlebem, i > tradycyjnie listomosz:) ten ostatni to od moszny zapewne. to w takim razie poproszę kamerę w łazience... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Geneza slowa listomosz 02.12.03, 16:06 otoz ten pan nie tylko roznosi listy ale rowniez je wrecza tudziez daje, a czyniac to mowi ze staropolska "Mosz". Koniec genezy tudziez definicji. A lazienka to co innego. Tu jest co zobaczyc. Wejde do wanny i zaslonie sie wielkim tygodnikiem to bedziesz sobie mogl patrzec dopoki ci oko nie zdretwieje... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Geneza slowa listomosz 02.12.03, 16:09 sabba napisała: > otoz ten pan nie tylko roznosi listy ale rowniez je wrecza tudziez daje, a > czyniac to mowi ze staropolska "Mosz". Koniec genezy tudziez definicji. > A lazienka to co innego. Tu jest co zobaczyc. Wejde do wanny i zaslonie sie > wielkim tygodnikiem to bedziesz sobie mogl patrzec dopoki ci oko nie zdretwieje jestem za a nawet poza... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: taaa... 02.12.03, 15:07 gazetę > olbrzymich rozmiarów] to przynajmniej dużo wiadomości w niej było :)) chociaż z kamery wyglądała jak gazetka zwinięta w rulonik Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: taaa... 02.12.03, 15:26 wodnik74 napisała: > gazetę > > olbrzymich rozmiarów] > > to przynajmniej dużo wiadomości w niej było :)) > > chociaż z kamery wyglądała jak gazetka zwinięta w rulonik potem rozłożyłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: mgła. 03.12.03, 09:28 A ja widziałam wczoraj ciekawe zjawisko mgielne jak wychodziłam z pracy. U mnie było pogodnie i nawet lekko prześwitywało słońce. Moja firma mieści się na górce, w dole jest osiedle. I to osiedle dołem było spowite mglą, która wyglądała jak dym, który ścielił się po ziemi. Ponad mglą wystawały wierzchołki bloków już oświetlone lekkim słońcem. Naprawdę fajny widok. Odpowiedz Link Zgłoś